Ülker Cezveliağa Lüks Patlayan Kutu Çikolatalı

485,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Cezveliağa Lüks Patlayan Kutu Çikolatalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cezveliağa Kurukahvecisi Satıcı Ünvanı: HS RESTORAN GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464063036700010 Vergi Kimlik Numarası: 4640630367
    Bu ürün Cezveliağa Kurukahvecisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klasik hediyelerden sıkıldıysanız, doğru yerdesiniz! Cezveliağa Patlayan Hediye Kutusu, içinde yer alan çikolatalarla ve ilginç mekanizmasıyla, hediye ettiğiniz kişinin favorisi olacak! Bu hediye kutusu ile unutulmazlar arasında yer almaya hazır olun! • Kutunun içindeki çikolataların hepsi, bilinen markaların orijinal ürünleridir. Böylece güvenle satın alabilirsiniz. • Kutu, kapağının açılması ile birlikte bir patlama efekti gibi yanlara açılır ve her bir kanadında çikolatalar bulunur. • Bu özel hediye kutusunu Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerde hayatınızdaki en değerli kişiye hediye edebilirsiniz. Ürün İçeriği:46 adet çikolata ve pelüş oyuncak Ürün Ölçüleri:Kapalı hali altıgendir. 22 cm x 25 cm x 14 cm ölçülerindedir. Not:Hediye olarak gönderilen pelüş oyuncak, stok durumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Gofret
Geri Bildirim Ver