ULUSOY Planttech Bor Çinko (1 KG) - Bor Ve Çinko Içerikli Bitki Besleme Ürünü - Damlama Ve Yaprak Gübresi

181,79 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ULUSOY Planttech Bor Çinko (1 KG) - Bor Ve Çinko Içerikli Bitki Besleme Ürünü - Damlama Ve Yaprak Gübresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Premium Marketing Satıcı Ünvanı: ADRES TARIM TURİZM PEYZAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008082714300014 Vergi Kimlik Numarası: 0080827143
    Bu ürün Premium Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLANT TECH BOR ÇİNKO - 1 kg Bitki beslenmesinde, özellikle de çiçek açma, çiçek tutumu, kalitesi, polen oluşumu ve döllenme gibi konularda önem arz eden Bor ve Çinko gibi bitki besin elementlerini içeren, üstün teknoloji ile üretilmiş bir üründür. Suda çözünebilir toz formdadır. ÇİÇEKLİ BİTKİLERİNİZ için çiçeklendirici özellikte bir bitki besleme ürünüdür. Topraktan ve yapraktan uygulanabilmektedir. Topraktan uygulamalarda dozu dekara 250-500 gr (15-18 cm çaplı bir saksıya ise yarım çay kaşığı kadar) dozunda sulama suyunda eritilerek veya direkt toprağa karıştırma şeklinde uygulanabilir. Yapraktan uygulamalarda ise 100 lt suya 100-150 gr (Örneğin 15-18 cm çaplı bir saksı için ise 1 lt suya 1 gr) olarak püskürtme şeklinde uygulanmaktadır. Tavsiye edilen dozlarda kullanıldığı takdirde ürün, AÇMAYAN ÇİÇEKLERİNİZE ÇİÇEK AÇTIRACAK, çiçeği olanların ise çiçek sayısını ve kalitesini artıracak niteliktedir. Suda tamamen erir ve kesinlikle tortu bırakmaz. GARANTİ EDİLEN İÇERİK (% W/W) %5 BOR %15 ÇİNKO (Tarım ve Orman Bakanlığı Üretici Lisans No: 955 / Tescil No: 14362)

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000 ml
  • Ağırlık 1 Kg
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver