Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 Cm

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: billhom Satıcı Ünvanı: İNCESUDERİ ZÜCCACİYE GIDA MADDELERİ PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT TAAH.NAK.İTH.İHR.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478030353800012 Vergi Kimlik Numarası: 4780303538
    Bu ürün billhom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 Cm

Havuçlu, tarçınlı, meyveli, sade, çikolatalı, mozaik desenli veya farklı çeşitteki kekler herkesin damak zevkine hitap eder. Kek kalıplarıyla aile bireyleriniz, sevdikleriniz ve kendiniz için lezzetli mamuller yapabilirsiniz. Ulutaş granit kek kalıbı uzun yıllar kullanabileceğiniz kaliteli ve sağlam seramik porselen dış yüzeye sahiptir. 6 cm yüksekliği, 3 mm kalınlığında alüminyum gövdesi, 24 cm çapı ile rahatlıkla 6-7 kişinin doyasıya yiyeceği kekleri pişirmenize yardımcı olur. Kek yaparken herkesin muzdarip olduğu bir konu, mamulün kalıbında kalmasıdır. Ulutaş kek kalıbında ürününüz yapışmaz. Keki kolaylıkla çıkararak çeşitli sos ve süslemelerle servise hazırlayabilirsiniz. Aynı şekilde kekiniz piştikten sonra ters çevirip servise hazır ederek güzel bir çiçek görünümü elde edebilirsiniz. Hafif yapısıyla kek kalıbınızı kolaylıkla taşıyabilir veya saklayabilirsiniz.

  • 3 mm kalınlığında alüminyum gövde
  • Uzun ömürlü
  • Kolay temizlenebilme

Lezzetli Kekler İçin Ulutaş Granit Kek Kalıbı

Lezzetli Kekler İçin Ulutaş Granit Kek Kalıbı

Granit kaplama ürünlerle granit ürünler birbirinden farklıdır. Granit kaplamalar doğal taş veya türevi bir ürün değildir; ancak ürünlerin ham maddesinde granitlerde olduğu gibi PTFE bulunur. Kek kalıplarında granit tercih edilmesinin nedeni, bu materyalin katman sayısının fazla olmasıdır. Bu yüzden, orta kalınlıkta olsa da ürünler oldukça ince yapılıdır. 24 cm çapındaki ürün, yuvarlak formuyla geleneksel kekler hazırlamanızı sağlar. Ulutaş granit kaplama kek kalıbı 24 cm boyutu ile çekirdek bir ailenin akşam yemeğinden sonra yiyeceği tatlı için idealdir. Aynı zamanda öğleden sonra arkadaşlarınızla evde düzenlediğiniz organizasyonlarda çay veya kahvenizin yanında tüketebileceğiniz tatlı ya da tuzlu mamulleri pişirmek için uygundur. Okula evden yemek götürecek çocuklarınıza lezzetli, sağlıklı tatlılar pişirerek onları sevindirebilir ve dilediğiniz gibi besleyebilirsiniz.

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 cm Kullanımı

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 cm Kullanımı

Kalıpları kullanarak birçok tatlı veya tuzlu kek yapabilirsiniz. Bir ürünün eşit ısıda pişmesi için fırının önceden ısıtılması gerekir. Kek kalıbının fırında olduğunu unutabilirsiniz. Böylelikle içerisinde yemek olmayan ürün, yüksek ısıyla doğrudan temas eder. Bu gibi durumların olmaması tavsiye edilse de, olduğu sırada kalıba bir süre temas etmeden ürünün fırınınızınızda soğumasını beklemeniz önerilir. Yüksek ısıya maruz kalma, kek kalıbının ömrünü kısaltır. Pişirdiğiniz lezzetli mamullerin kalıplarından kolay çıkabilmesi için yağlı kağıt kullanılması veya kalıbın eşit oranda yağlanması önerilir. Doğru kullanımlarda lezzetli ürünler kalıbından kolayca çıkar. Bu yüzden yemeğinizi çıkarırken granit kaplamanın bozulmaması için metal kaşık, çatal veya kesici aletler kullanmamanız tavsiye edilir. Kalıbı bir bez yardımıyla ters çevirerek veya ürünün soğumasını bekleyerek mamulü kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra elde veya makinede gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz.

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 cm Fiyatı

Ulutaş Granit Kaplama Kek Kalıbı 24 cm Fiyatı

Granit materyal, sağlıklı ve farklı dokusu ile öne çıkar. Bu yüzden granit kaplama kek kalıpları fiyat konusunda farklı bütçelere hitap edebilir. Orijinal granit, ağır bir doğal taş olduğu için bazen taşınma sırasında veya yemek yaparken kullanmakta zorluk çekenler olabilir. Özellikle bel, omuz ve kol konusunda bir rahatsızlığınız varsa ağır eşyalar size uygun olmayabilir. Bundan dolayı granit kaplama ürün kullanırsanız eşyaların yerini değiştirirken veya pişirmek için kullandığınızda, sağlığınızı etkileyecek bir durum söz konusu olmaz. Kek, turta veya pasta yapmayı seven bir yakınınız varsa özel günlerde ona bu ürünü hediye edebilirsiniz. Lezzetli pastalar yaparak mutlu olabilir, granit görünümü sayesinde ürünü severek kullanabilirsiniz. Ulutaş granit kaplama kek kalıbı 24 cm fiyatı oldukça uygundur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Ulutaş granit kaplama kek kalıbı 24 cm kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Granit kaplama kek kalıplarıyla lezzetli mamüller yapmak istiyorsanız, ürünü Trendyol’da bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.