Umur A4 Gramajlı Fotokopi Kağıdı 90 gr 1 Paket 500 Yaprak

319,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Umur A4 Gramajlı Fotokopi Kağıdı 90 gr 1 Paket 500 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH İNALKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4750470996
    Bu ürün SEYFİ KIRTASİYE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Umur A4 Gramajlı Fotokopi Kağıdı 90 Gr 1 Paket 500 Yaprak Umur Basım tarafından en yüksek kalitede üretilen gramajlı fotokopi kağıtları
  • her türlü yazıcı ve fotokopi makinelerinde kullanıma uygundur. Okulda veya ofiste yaptığınız sunumlarda, şirket içi veya şirketler arasındaki yazışmalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pürüzsüz yüzeyi ve birinci kalite hamuru sayesinde her kullanımda kusursuz ve net baskılar almanıza olanak sağlar. Uygun gramajlı yazıcılarda sıkışma yapmaz, yırtılmaz ve düşük toz oranıyla makinenizin ömrünü uzatır. Umur Gramajlı Fotokopi Kağıdı, tüm renkli laser yazıcı, dijital ve ofset baskı makineleri ve fotokopi makinelerinde parlaklık ve kontrast açısından en iyi sonucu alabilmeniz için geliştirilmiştir. Çift taraflı baskıda ve yoğun kullanımlarda yüksek performans gösterir. Her ihtiyaca yönelik olarak farklı gramajlarda ve boyutlarda üretilir. İhtiyacınıza en uygun boyutu ve gramajı seçebilirsiniz. Gramajlı fotokopi kağıtlarıyla okulda veya ofiste sunumlarınızı parlak renklerle daha göz alıcı ve dikkat çekici hale getirebilirsiniz. 1 pakette 500 adet 90 gram gramajlı fotokopi kağıdı bulunmaktadır. Gramajlı Fotokopi Kağıdı Nedir? Gramaj, kağıdın metrekaresinin gram cinsinden ağırlığını ifade eder ve g/m² olarak ifade edilir. Türkiye’de ağırlıklı olarak 80 gramlık kağıtlar kullanılır. Kağıdın gramajı arttıkça, dayanıklılık ve kalınlığı da artar ve opasitesi yükselir. Parlak veya mat yüzeylere sahip olan gramajlı fotokopi kağıdını seçerken, yazıcınızın türüne ve kapasitesine uygun seçim yapmanız daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Gruplara ayrılan gramajlı fotokopi kağıtlarında, 40-170 g/m² aralığında olan ürünlere kâğıt, 170-600 g/m² aralığında bulunan ürünlere karton, 600 g/m² ve üzeri olanlara ise mukavva denilir. Her kâğıdın bir gramajı olmakla birlikte ülkemizde fotokopi ve baskı amaçlı ağırlıklı olarak 80 g/m² kâğıtlar kullanılmaktadır... Umur A4 Gramajlı Fotokopi Kağıdı Özellikleri Marka: Umur Format: A4 Renk: Beyaz Kağıt Ağırlığı: 90 gr Ürün Adedi: 1 x 500 Umur Basım’ın kağıt sektöründeki uzun yıllara dayanan tecrübesi ve en iyi kalite politikası, Ofmark’ın alanında uzman kadrosuyla birleşerek sizlere ulaşıyor. Siz de hemen sipariş vererek kaliteli ve güvenilir alışveriş deneyimini yaşayın.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 90 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver