6
Biberon Emzik Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici Set 4'lü 500 ml

253 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Biberon ve Emzik Temizleyici Set 4'lü 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erfamarkt Satıcı Ünvanı: ERKAN KEKLİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420834945
    Bu ürün Erfamarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni baby biberon ve emzik temizleyici 4'lü set 500 mlx4 adet Uni baby biberon ve emzik temizleyici
  • biberon ve emzik gibi bebek beslenme aksesuarlarının temizliği için özel olarak tasarlanmıştır. Süt ve gıda kalıntılarına karşı etkili ve hassas temizlik sağlar. Kalıntı bırakmaz, güvenle kullanılabilir. Bitkisel içeriklidir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Alkol, paraben, parfüm, sls, sles içermez.
Geri Bildirim Ver

Uni Baby 4'lü 500 Ml Biberon ve Emzik Temizleyici Set

Biberonlar ve emzikler, bebeklerin dişlerinin ve çenelerinin daha düzgün yapıda gelişmesi için ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Bebeklerin uzun süreler boyunca biberonlardan ve emziklerden vazgeçemediği herkes tarafından bilinir. Bebeklerin sıklıkla vakit geçirdiği ve ağızlarından düşürmediği bu ürünlerin steril kalması son derece önemlidir. Geçmiş zamanlarda kaynar su ile temizliği sağlanan bu ürünler, gelişen teknoloji ile birlikte biberon ve emzik temizleyiciler ile temizlenmeye başlanmıştır. Biberonların ve emziklerin temizliği, bebeklerin sağlığı açısından büyük önem taşır. Bu ürünler, iyi temizlenmediğinde bazı sağlık sorunlarına yol açabilir. Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set sayesinde hızlı ve güvenilir bir şekilde temizlik sağlanır.

  • İçerik: Kimyasal madde içermez.
  • Boyut: 500 ml
  • Paket İçeriği: 4 adet Uni baby biberon ve emzik temizleyici

Uni Baby Biberon Ve Emzik Temizleyici Kimyasal İçerir mi?

Uni Baby Biberon Ve Emzik Temizleyici Kimyasal İçerir mi?

Ebeveynler, bebeklerinin sağlığına ve dolayısıyla çevresindeki eşyaların da hijyenik olmasına oldukça önem verir. Bebeklerin günün büyük çoğunluğunda ağızlarından eksik etmediği biberonlar ve emzikler, bu noktada anneler için de büyük bir önem taşıyan ürünlerdir. Gerekli önemin verilmediği, temizliğinin eksik yapıldığı zamanlarda bu ürünler bebekler için oldukça zararlı bir hale gebilir. Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set, tam da bu ihtiyaç doğrultusunda üretilmiş bir üründür. Tamamen doğal ve bitkisel içeriklerden üretilen Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set, herhangi bir kimyasal madde içermeyen formüle sahiptir. Üretiminde bebeklerin sağlığı kadar çevrenin sağlığı da düşünülmüştür. Alkol, paraben, boya ve kimyasal madde içermeyen bu ürün, doğada kendiliğinden kaybolur ve herhangi bir iz bırakmaz.

Uni Baby Biberon Ve Emzik Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Uni Baby Biberon Ve Emzik Temizleyici Nasıl Kullanılır?

Yeni doğan bebeklerin bağışıklık sistemi son derece düşüktür. Bu sebepten dolayı, bebeklerin kullandığı biberonların temizliği, bir hayli önemlidir. Biberon ve emzik temizleme işi, zaman içinde daha güvenilir ve zahmetsiz bir hal almıştır. Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set, tamamen doğal formülü ile temizleme işini çok kısa bir süre içerisinde yapar. Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set, annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. Kullanımı ise son derece basittir. Kaynatılmış suya dökülen bir çay kaşığı kadar Uni Baby biberon ve emzik temizleyici ile su iyice köpürtülür. Ardından bir sünger yardımıyla bebeğinizin kullandığı biberon ya da emzik temizlenir. Emzik ve biberonlar, temizleme işleminin ardından bol su ile durulanır ve tekrar kullanıma hazır hâle getirilir.

Uni Baby Biberon Ve Emzik Temizleyici Güvenilir midir?

Bebeklerin bağışıklık sistemlerinin düşük olması sebebiyle bulundukları ortamın ve kullandıkları eşyaların sürekli olarak temiz olması gerekir. Bu temizliğin niteliği kadar, temizlik işlemini yapan ürünlerin içeriği de son derece önemlidir. Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set, paraben ve alkol içermeyen yapısı sayesinde annelerin ihtiyaç duyduğu güvenliği karşılayan bir üründür. Sahip olduğu formül gereği herhangi bir kimyasal madde içermeyen bu ürün, annelerin gönül rahatlığıyla bebeklerinin emzik ve biberonlarını temizlemesine yardımcı olur.

Dilerseniz Trenyol üzerinden Uni Baby 500 ml biberon ve emzik temizleyici 4’lü set yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.