Uni Baby Şampuan Boyasız 900 ml

118,02 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
170,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Şampuan Boyasız 900 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmeti Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Kozmeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya içermeyen ve göz yakmayan özel formülü ile Uni Baby Boyasız Şampuan güvenli temizlik sağlar ve saçları yumuşacık yapar. Bebeğinizin saç ve saç derisini besler, yapılandırır ve canlandırır. Boya içermeyen ve göz yakmayan özel formüle sahiptir. Bebeğinizin saç ve saç derisini besler, yapılandırır ve canlandırır. Bebeğinizin banyosu sırasında, saç ve vücut temizliği için güvenle kullanılır. pH değeri bebeğinizin cildi ile uyumludur. Günlük kullanıma uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjeniktir.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Şampuan 900 ml

Yenidoğan bebeklerin saç ve ciltlerinin yetişkinlere göre hassas ve ince olduğu bilinir. Bu nedenle, yetişkinler için üretilmiş şampuanlar bebeklere uygun değildir. Bebekler için özel olarak geliştirilen ürünlere ihtiyaç duyulur. Uni bebek şampuanı, oftalmalojik gözlem altında 4 haftalık uzun süreli kullanım ile de test edilip kanıtlanmış göz yakmayan yapısıyla çocuklara özeldir. Uni baby ürünü, papatya özlü içeriği sayesinde bebeğinizi rahatlatır. Ayrıca, Uni Baby Şampuan alerjik reaksiyona sebep olabilecek maddeler içermez. Bunların yanı sıra, Uni bebek şampuanının hem üretimde kullanılan hammaddeleri hem de müşterilere sunulan ürünleri, Uluslararası İyi Üretim Uygulamaları Sertifikası (GMP) ile onaylıdır. Bu ürünü, özel olarak oluşturulmuş saf içeriği sayesinde çocuğunuzun narin saçları ve ince cildi için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Avantajlı ambalaj
  • Göz yakmayan özel formül
  • Doğal bileşenler

Göz Yakmayan Formülüyle Uni Baby Şampuan 900ml

Göz Yakmayan Formülüyle Uni Baby Şampuan 900ml

Bebeklerin yıkanmaları sırasındaki büyük sorunlardan biri de gözlerinin yanmasıdır. Uni Baby Şampuan 900 ml, göz yakmayan özel formülüyle banyoda yıkama esnasında rahatsız etmez, banyo yapmak çocuğunuz için eğlenceli hale gelir. Ayrıca, Uni bebek şampuanının dermatolojik olarak uygunluğu bağımsız kuruluşlarca kanıtlıdır. Uni Baby şampuan, zararlı olduğu bilinen maddeler olan etil alkol, paraben, boya, SLS/SLES, parfüm ve sülfat içermez. Bu şampuan, temiz içeriğiyle bebekleriniz için idealdir. Tüm bunlara ek olarak, Uni bebek şampuanının pH değeri bebeğinizin cildiyle uyumludur. Bebeklerinizin saç ve saç derisini beslerken aynı zamanda yapılandırır ve canlandırır. Hipoalerjenik testini geçen Uni Baby şampuan, günlük saç ve vücut temizliği için uygundur. İçerisinde bulunan doğal kaynaklı bileşenler ve saf su sayesinde bebeğinizin hem saçı, hem de cildi için ideal temizliği sağlayabilirsiniz.

Bebeğinize Uygun Uni Baby Şampuanları Kullanıcı Yorumları

Bebeğinize Uygun Uni Baby Şampuanları Kullanıcı Yorumları

Değerli varlığınız olan bebeğiniz için uygun ürünleri bulma konusunda çeşitli araştırmalar yapmanız gerekebilir. Bebeğiniz için ilk kez alacağınız bir ürün için değerlendirmeler ve öneriler oldukça önem taşır. Sizden önce ürünü kullanan müşterilerin yorum, değerlendirme ve puanlarından faydalanabilirsiniz. Uni Baby Bebek Şampuanı 900 ml hakkında yapılmış değerlendirmelerle, müşteri deneyimlerine ulaşabilir, verilen puanlar yardımıyla kullanmadan önce de ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Göz yakmayan, temiz, saf içerikli, canlandırıcı ve rahatlatıcı gibi aradığınız özelliklere uygun şampuan hakkındaki yorumlarla, ürün hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylelikle, bebeğinizin saçına ve cildine uygun şampuanı ararken karşılaşacağınız zorlukları aza indirebilirsiniz. Ürünü sizden önce kullanmış olan müşterilerin yorumlarıyla, şampuanın belirtilen özellikleri taşıma durumları hakkında gerçekçi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Böylece, ürünü satın alırken bebeğinize uygun tercihi yapmanın rahatlığına sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Uni Baby Şampuan 900 ml Fiyatları

Avantajlı Uni Baby Şampuan 900 ml Fiyatları

Genellikle şampuan çeşitleri, boy ve form farkı içeren ambalajlarla müşterilere sunulur. Size uygun özellikleri taşıyan ve yeterli gramaja sahip olan ürünü bulmak, ihtiyacınızın karşılanması noktasında önem arz eder. Herhangi bir ürünü satın alırken yaptığınız gibi bebeğinize şampuan seçerken de kendinize uygun bütçe değerlendirmesini yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. İstediğiniz özellikleri taşıyan ve ayırdığınız bütçeye uygun Uni Baby Şampuan 900 ml fiyat aralıkları bütçenizi sarsmaz. Bebeğinizin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlarken uygun fiyatı avantajından da memnun kalabilirsiniz. Bebeğinizin saçına ve cildine güvenle uygulayabileceğiniz bu şampuanın mis kokusuyla, rahatlatıcı duşların keyfini çıkarabilirsiniz. 8692190009295 koduyla ulaşabileceğiniz bu ürünün farklı gramajlı ambalajları bulunur. Ürün değerlendirmelerine, yorumlarına, ürün özelliklerine bakarak bebeğinize ve size uygun şampuanı Trendyol’dan bulabilirsiniz. Tercihinize uygun boyuttaki Uni Baby şampuanını gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.