Uni Baby Simple Clean Islak Mendil 72 Li X 24 Adet (1728 Yaprak)

1.799 TL
(1,04 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Simple Clean Islak Mendil 72 Li X 24 Adet (1728 Yaprak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Standart
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 1728
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Hijyenik Yapıları ile Simple Clean Islak Havlu Çeşitleri

Farklı kullanım alanlarına sahip olan ıslak mendiller, özellikle bebeklerin veya çocukların ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmaktadır. Küçük çocuğu olan anne ve babalar tarafından sıklıkla tercih edilen Simple Clean ıslak mendil, pratik ambalajları ile her saniye kullanılmaya hazırdır. Evde, sokakta, okulda, kafede ve daha birçok alanda pratik bir şekilde kullanılan ıslak mendiller, cilt ile uyum sağlamaktadır. Kaliteli ve güvenli bir kullanım sunan ıslak mendillerin diğer bir ismi de ıslak havlu mendildir. UniBaby Simple Clean ıslak mendil, farklı özelliklere sahip modelleri ile dikkat çekmektedir. Ürün, tekli ambalajlarda ya da set halinde satılmaktadır. Uzun süreli kullanım için ideal ürünler arasında yer alan ıslak mendil, bebeklerin hassas ciltlerine özel olarak üretilmektedir. Formülünde parfüm bulundurmayan ürün, bebeğin günlük bakımı için idealdir.

  • Alkol ve Paraben İçermez
  • Yumuşak Petek Dokusu
  • Pratik Kapak Seçeneği

Simple Clean Islak Mendil Özellikleri

Simple Clean Islak Mendil Özellikleri

Üstün yumuşaklık ve emicilik sağlayan ürünler, bebeğin cildini tahriş etmez. Yenidoğan bebekler için özel olarak geliştirilen ve üretilen çeşitler, saflaştırılmış su ve pamuk içermektedir. İlk günden itibaren güvenli bir bakım sunan ürün, Simple Clean ıslak havlu mendil 72'li x 24 Paket - 1728 yaprak seçeneği ile uzun süreli kullanım sağlar. Dermatolojik olarak test edilen ıslak havlu modeller, kalın ve süper yumuşak dokuları sayesinde hijyeni ve bebeğin doğal pH dengesini korumaktadır. Mükemmel temizleme işlemi sağlamanın yanında destekleyici olarak öğrenme de sağlanmaktadır. UniBaby Simple Clean ıslak mendil 72 x 24 adet, farklı ambalajlara sahiptir. Ürünlerin ambalajlarında yer alan şekillerle bebeklerin en hareketli dönemleri öğrenme ile dolu bir şekilde geçmektedir. Eğlenerek öğrenen bebekler, ürünlerin içerdiği doğal yağ aromalarıyla yumuşak bir cilde sahip olmaktadır.

UniBaby Simple Clean Islak Mendil

UniBaby Simple Clean Islak Mendil

Doğal bambudan elde edilen emici lifler ile daha konforlu bir kullanım sağlayan ıslak mendiller, oldukça işlevsel özelliklere sahiptir. Acil ihtiyaçlara ek olarak ihtiyaç duyulan her anda kullanılan ürünler, rahat bir şekilde taşınmaktadır. Yetişkinlerin de her ortamda kullandığı ıslak mendiller, bebeklerin temizlikleri için oldukça gereklidir. Tasarımları sayesinde kolay bir şekilde paketlerinden tek tek çıkan ürünler, uzun süreli ve güvenli kullanıma uygundur. UniBaby Simple Clean ıslak mendil kullananlar, bebekleri için ideal bakımdan vazgeçmemektedir. Saf formülü olan ürünler, bebeklerin ve çocukların cildinde etkili hijyen imkanı sunmaktadır. Doğal yağlar içeren formülü sayesinde cildin beslenmesini ve nemlendirilmesini sağlamaktadır. Simple Clean ıslak havlu mendil 72'li x 24 paket - 1728 yaprak yorum incelemesinde düzenli kullanım sonrası pişik oluşumunu engellemeye yardımcı olduğu gözlemlenmiştir.

Cilt Dostu Simple Clean

Cilt Dostu Simple Clean

Islak mendillerin modelleri ve özellikleri hayatın kolaylaşması için kullanım alanına ve kullanan kişiye göre farklılık göstermektedir. Bebek veya çocukların hassas ciltlerine özel olarak üretilmiş ve geliştirilmiş ürünler, bebek için ideal temizliği ve bakımı sunmaktadır. Saf su ile dokunan ürünleri, Simple Clean ıslak havlu mendil 72'li x 24 paket - 1728 yaprak satın al seçeneği ile evlere taşımak mümkündür. Emici, dayanıklı ve yumuşak petek dokusuna sahip olan ürünlerin pH seviyesi cilde uygundur. Dermatolojik olarak test edilen ürünler alkol ve paraben içermemektedir. Simple Clean ıslak havlu mendil 72'li x 24 Paket - 1728 yaprak fiyatı her bütçeye uyacak niteliktedir. İdeal temizlik ve bakım hedefleyen ürün, pratik kapak ve ambalaj özelliği ile kolay bir kullanım sağlamaktadır. Ürünün yumuşak petek dokusu ile rahatlığı derin bir şekilde hissetmek mümkündür.