Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak

758 TL
(1,05 TL / yaprak)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Celija Satıcı Ünvanı: MUSTAFA REŞİT YAMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9340316336
    Bu ürün Celija tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 720
  • Paket İçeriği 18'li
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'Li 720 Yaprak

Bakıma ihtiyacı olan yeni doğan bebekler için seçim yaparken dikkat edilmesi gerekir. Bebeklerin hassas ve narin ciltlerine kullanılacak olan her bir ürün ayrıntılı araştırma sonucu seçilirse ihtiyaç duyulan sonuca ulaşılabilir. Kız ve erkek yeni doğan bebeklere seçilecek ürünler doğdukları andan itibaren ilk 6 aylık dönemde oldukça önem arz eder. Bu dönem içerisinde temizlik noktasında sıklıkla kullanılan ıslak mendillerin, yeni doğan bebeklerin cildine uygun bir şekilde seçilmesi sağlık açısından fayda sağlar. Bu noktada Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18'li 720 yaprak 7903766, yeni doğan bebeklerin ince ciltleri için uygun özelliklere sahiptir. Mevcut yaprak sayısı ile daha uzun soluklu bir kullanım sunar. Söz konusu bu ürünü tercih ederek siz de daha hijyenik bir sonuca kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • %100 doğal kaynaklı lif ile dokunmuş yapı
  • Bebek cildi ile uyumlu
  • Organik pamuklu içerik

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Yumuşaklığı

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Yumuşaklığı

Sahip olunan en değerli varlıklardan biri de cilttir. Bu konu, özellikle yeni doğan bebekler açısından düşünüldüğünde daha da hassaslaşır. Bebeklerin cildinin korunması için tercih edilen ürünlerin de ayrıca titizlikle seçilmesi gerekir. Cilde temas edecek ürün seçiminin uygunluğu, yeni doğan bebeklerin rahatı için gereklidir. Bebeklik döneminde ise kullanılan birbirinden farklı ürün olmakla birlikte bunlardan bir tanesi de hiç şüphesiz ki ıslak mendildir. Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 yaprak şeklinde sunulur. Bununla birlikte, bu ürün büyük yaprak boyutu sayesinde kısa süre içerisinde etkili temizlik imkanı verir. Yeni doğan bebeklerin hassas ciltlerini tek seferde temizleyebilen ıslak mendil, kapaklı pakete sahiptir. Bu özelliği sayesinde, müşterilere saklama ve kullanım kolaylığı sağlar. Açık kalıp kuruma durumunu ortadan kaldıran özellik sonucunda, ıslak mendili daha uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Özellikleri

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Özellikleri

Cilt yüzeyinde kullanılacak ürünler belli başlı niteliklere sahip olmalıdır. Özellikle ıslak mendil gibi sıklıkla tercih edilen ürünlerin kullanıldığı zaman cilde zarar vermediğinden emin olunması gerekir. Yeni doğan bebekler gibi daha hassas bir cilt yapısına sahip olanlar için alkol, parfüm ve benzeri katkı maddelerinin ürün içerisinde bulunmaması gerekir. Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 yaprak kullananlar, sayılan bu özellikleri deneyimleme fırsatı elde ederler. Hipoalerjenik olan bu ıslak mendilin farklı bir başka özelliği ise Etko Cosmos sertifikasına sahip olmasıdır. Dermatologlar tarafından dünya çapında onaylanan bu ıslak mendil, sağlam yapısı sayesinde kolay yırtılmaz. Bu noktada, Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 yaprak yorumları incelenebilir. Dilerseniz sentetik lifin aksine %100 pamuk lif içerikli ıslak mendiller ile kısa sürede etkili bir temizlik elde edebilirsiniz.

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Fiyatları

Uni Baby Yenidoğan Islak Mendil 18'li 720 Yaprak Fiyatları

Her cilt ayrı bir önem arz eder. Bununla birlikte özellikle bebeklerin cildi tahrişe daha meyillidir. O nedenle seçilecek ıslak mendilin hem kullanışlı hem de hijyen açısından tatmin edici olması gerekir. Ürünün 720 yaprak sayısı sayesinde pratik bir temizlik hizmeti sunan bu ıslak mendil ebeveyn ve bebekler için kurtarıcı rolü taşır. Sahip olduğu birbirinden farklı özellikleri doğrultusunda Uni Baby yenidoğan ıslak mendil 18’li 720 fiyatları belirlenir. Boyutu ve emiciliği sayesinde öne çıkan bu ürünün, içerik açısından da bebek cildine uygun olması ebeveynlerin tercihini kolaylaştırır. Daha az miktar ile temizliğin tamamen sağlanabilmesi de ıslak mendilin tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Siz de ihtiyaç duyduğunuz anda Trendyol üzerinden pratik bir şekilde alışveriş yapabilir, keyif dolu alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.