Unit Unı-t Lm40 40 Metre Lazer Metre Su Terazili

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Unit Unı-t Lm40 40 Metre Lazer Metre Su Terazili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HirdavatShop Satıcı Ünvanı: MAHMUT OCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1647282613000001 Vergi Kimlik Numarası: 6330303209
    Bu ürün HirdavatShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unı-t LM40 40 Metre Lazer Metre Su Terazili LM serisi lazerli mesafe ölçerler, tek bir düğmeye basarak uzunluğu, alanı ve hacmi kolayca ve doğru bir şekilde ölçebilen taşınabilir cihazlardır. İç / dış tasarım, inşaat, fabrika denetimi, mühendislik incelemesi, trafik kazası kanıtı toplama, emlak geliştirme, yangın değerlendirmesi ve daha pek çok alanda kullanılabilir. Teknik Özellikler LM40 Ekran tipi EBTN Ekran boyutu 2.0 inç Aralık 40 milyon Min. görüntü birimi 0,001 milyon Ölçü birimleri m / ft / inç Ölçüm temeli ön arka Doğruluk ± (2 mm + 5 x 10-5 D) Lazer sınıfı 2 Lazer türü 630 ~ 670 nm, ? 1 mW Özellikleri Tek ölçüm ? Sürekli ölçüm ? Maks / Min / Alan ? Ses ? Pisagor ? Ekle / Çıkar ? Veri depolama 20 grup Otomatik kapanma 3 Dakika Otomatik lazer kapatma Operasyon olmadan 30s Otomatik arka ışık kapalı Operasyon olmadan 10s Ses göstergesi ? Pil durumu göstergesi ? Depolama sıcaklığı -20 ? ~ 70 Çalışma sıcaklığı 0 ? ~ 40 ?
Geri Bildirim Ver