Unit Ut 33a 600v Dijital Multimetre

637 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.069,04 TL

Ürün Bilgileri

Unit Ut 33a 600v Dijital Multimetre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİLİNGİROĞLUAVM Satıcı Ünvanı: ERHAN ÇİLİNGİROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2560380496
    Bu ürün ÇİLİNGİROĞLUAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil UT33 + serisi, tanıtım amaçlı dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlamaktadır. Yenilikçi endüstriyel tasarımımız, bu ürünlerin 2 metre düşüşe dayanabilmesini sağlar. Yeni LCD ekran düzeni daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. UT33 + serisi güvenlik standartları, kullanıcıların CAT ll 600V ortamında güvenle çalışabilmelerini sağlamak için geliştirilmiştir. Ana Özellikler1. Clear LCD ekran2. rahat koruyucu kapak ile donatılmış, test kurşun asılı yuvası3. hassas koruma ile 2m damla geçirmez4. Otomatik kapanma5. Otomatik arka ışık kapalı6. Yüksek sesli buzzer7. Ergonomik tasarımlı döner anahtar Max.Dc Akım : 10 AmperMax.Ac Akım : 10 AmperMax.Dc Volt : 600 Dc VoltMax.Ac Volt : 600 Ac VoltKullanım Alanı : El Tipi Multimetre
Geri Bildirim Ver

Unit TEKNK-346 UT 33a+ Dijital Multimetre

Ölçü aletleri kategorisinde olan Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre, kullanışlı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Ürünün vidalarla sağlam bir şekilde sabitlenmiş kartı bulunur. Elektromanyetik hoparlörü olan ürün, yüksek ses sağlar. Söz konusu multimetrenin ekranının üst ve yan kısımlarında ölçüm ipuçları yer alır. Böylece yaptığınız ölçümleri kolayca değerlendirebilirsiniz. Kullanışlı tasarımıyla tercih sebebi olan Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetrenin birden fazla girişi mevcuttur. Bu girişlerin birinden AC/DC akım ölçümü yapılır. Diğerinde voltaj, direnç, diyot, sıcaklık ölçümleri yapılır ve burada aç-kapa özelliği vardır. Üçüncü giriş ise tüm ölçümler için genel kullanım sunar.

  • Kapasite: 2mF
  • Sıcaklık: - 40 °C 1000 °C
  • Kullanım Alanı: El Tipi Multimetre

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346’nın Özellikleri

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346’nın Özellikleri Nelerdir?

Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre, yenilikçi endüstriyel tasarımıyla dikkat çeker. Tanıtım amaçlı dijital multimetreler için performans standartlarını yeniden tanımlayan ürünün koruma kılıfı varır. Bu sayede söz konusu multimetre, 2 metre düşüşe karşı dayanıklıdır. Gelişmiş LCD ekranıyla kullanıcı deneyimini iyileştirir. Unit UT 33A+ TEKNK-346, otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Bu sayede ürünü kapatmayı unutmaktan endişe etmeniz gerekmez. Rahat koruyucu kapakla donatılan ürünün maksimum DC ve AC akımları 10 amperdir. Otomatik arka ışık kapalı özelliği olan multimetrenin ergonomik tasarımlı döner anahtarı mevcuttur. Multimetrenin maksimum DC ve AC voltajı 600 V’dir. Hassas koruma özelliği sayesinde 2m damla geçirmeyen cihazın yüksek sesli buzzer’ı vardır. Ürün, 1,5 V pil (R03) x 2 ile çalışır. Söz konusu cihazın ekran boyutu 66 mm x 51 mm’dir.

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346 Ne İşe Yarar?

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346 Ne İşe Yarar?

Multimetreler; akım, gerilim ve direnç gücünü ölçen cihazlarının yaptığı tüm işlemleri tek başına yapabilme özelliğine sahiptir. Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre, bu üç ölçümü de yapmanıza olanak tanır. Bu sayede, tek bir cihazda aynı anda avometre, voltmetre ve ohmmetrenin yaptığı tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça avantajlı olan ürünün güvenlik standartları, kullanıcıların CAT ll 600V ortamında güvenle çalışabilmelerini sağlar. Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre sayesinde yanınızda birden fazla ölçüm cihazı taşımanıza gerek kalmaz. Böylece elektrikle ilgili ölçümlerinizi pratik ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkün hâle gelir. Ekran sayısı 2000 olan Unit UT 33A+ TEKNK-346 multimetreyi temin edebilir, elektrik işlerinizde büyük bir kolaylık sağlayabilirsiniz.

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346 Nasıl Kullanılır?

Unit Ut 33a+ Dijital Multimetre Teknk-346 Nasıl Kullanılır?

Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre, yenilikçi tasarımıyla kullanıcı deneyimini iyileştirir. Son derece kolay bir kullanım sunan ürünün temel olarak iki adet sondası mevcuttur. Biri kırmızı diğeri ise siyah kablolu olan bu sondalar, devrelerin başına veya sonuna yerleştirilir. Multimetrenin ortasında döner bir topuz bulunur. Siz bu topuzdan istediğiniz ayarları seçebilir ve buna göre ölçüm yapabilirsiniz. Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetrenin ayarlarıyla voltaj, drenaj ve amperaj güçlerini ölçmeniz mümkündür. Cihazın üst kısmında bulunan ekranda yaptığınız test sonuçlarını rahat bir şekilde görebilirsiniz. Ölçüm yapmadan önce multimetrede bulunan sembolleri öğrenmeniz, işlemlerinizi doğru değerlendirmeniz bakımından büyük önem arz eder. Dilerseniz Unit UT 33A+ TEKNK-346 dijital multimetre yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürünle ilgili kullanıcı deneyimlerini öğrenme fırsatını edinirsiniz. Bu kaliteli ve işlevsel multimetreye sahip olmak için ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla ve kolayca satın alabilirsiniz.