Universal Sevfe Led Işıklı Yanıp Sönen Renkli Maske

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
12 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
266 TL255 TL

Ürün Bilgileri

Universal Sevfe Led Işıklı Yanıp Sönen Renkli Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Teknoloji Satıcı Ünvanı: EYLÜL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1803262053000001 Vergi Kimlik Numarası: 2361610424
    Bu ürün Mavi Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SıCAK LED Işıklı Yanıp Sönen Renk Maske Festivali Parti Parlayan Renki MaskeBu serin maske performanslarda, partilerde ve festivallerde kullanılabilir.
  • Aydınlık tasarım, karanlık ortamlarda, farklı modları ayarlayabilen kendi denetleyicisi ile daha iyi çalışır.Özellikler:
  • Zararsız: UV içermez, insan vücudunda olumsuz bir etki yoktur.
  • Düşük güç tüketimi ve uzun servis ömrü vardır.
  • Isı yok: elektrominesans film soğuk ışık kaynağı, temelde çalışma sırasında sıcaklık, çalışma sıcaklığı floresan lamba daha düşüktür.
  • Işık düzgün ve yumuşaktır, görsel gerilim ve yorgunluğa neden olmaz.
  • Giymek için rahat, uzun aşınma nedeniyle strese neden olmaz.Özellikler: Malzeme: PVC Işık kaynağı: LED soğuk ışık Açık renk: floresan yeşil Flaş modu: her zaman yavaş yavaş flaş-flaş Güç kaynağı: 2 * AA pil (dahil değildir) Ürün boyutu: 220 * 170mm / 8.7 * 6.7in Ürün ağırlığı: 100g / 3.5oz Paket boyutu: 220 * 170 * 50mm / 8.7 * 6.7 * 2.0in Paket ağırlığı: 110g / 3.9ozPaket listesi: H22113FGR 1 * Denetleyici ile MaskeYILIN MODASI !!
Geri Bildirim Ver

Universal sevfemaske Sevfe Led Işıklı Yanıp Sönen Renkli Maske Çeşitleri Trendyol'da!

Universal Sevfe LED ışıklı renkli maske, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeyi başaran bir üründür. Söz konusu maskenin etkileyici tasarımı kullanıcıların beğenisini kazanır. İlgi çekici modeli, renklendirmeleri ve tasarımı farklı temalarda partiler için uygundur. Yüze tam olarak oturduğu için rahat bir kullanım sunan maske, karanlık ortamlarda ışıklandırma özelliğiyle partilerin gözde aksesuarı olur. Söz konusu ürünün güç kaynağı ise 2 x AA pildir. Universal Sevfe LED ışıklı renkli maske, parlak kostüm giymeniz gereken ortamlarda veya ev eğlencelerinde favori aksesuarınız olmayı başarır.

  • Boyut: 220x170 mm / 8.7x6.7 inç
  • Renk: Siyah
  • Ağırlığı: 100 g

Universal Sevfe LED Işıklı Renkli Maskenin Özellikleri Nelerdir?

Universal Sevfe LED Işıklı Renkli Maskenin Özellikleri Nelerdir?

Universal Sevfe LED ışıklı renkli maske; her türlü parti, festival ve performansta kullanılabilir. Ürünün malzemesi PVC'dir. Söz konusu maskesinin dış yüzeyi parlak siyah bir yapıya sahiptir. Ürünün zemin rengi siyahtır ve üstünde ise kırmızı detaylar mevcuttur. Maskenin ışık kaynağı, LED olduğu için ışıklı maskenin sağladığı açık renk floresan yeşildir. Söz konusu ürün, UV içermediği için de kullanıcıları memnun eder. Güç tüketimi düşük olan maskenin servis ömrü uzundur. Ürünün aydınlatma seçenekleri değişiklik gösterir. Bu sayede maske, karanlık ortamlarda kullanılabilir. Sevfe LED ışıklı maskenin farklı modları ayarlayabilen kendi denetleyicisi ile çalışır. Söz konusu ürünün flaş modu mevcuttur. Bu modda yavaş yavaş flaş gibi özellikler yer alır. Maskenin pille çalışması batarya sorununu ortadan kaldırır.

Universal Sevfe LED Işıklı Renkli Maske Kaliteli midir?

Universal Sevfe LED Işıklı Renkli Maske Kaliteli midir?

Sevfe LED ışıklı maske, son derece kalitelidir. Ürün kullanıcılarının eğlenmesi ve rahat etmesi için tasarlanır. Maskenin renkleri ve ışıkları, kaliteli bir görüntü ortaya koyar. PVC malzemeden üretildiği için darbelere karşı dayanıklı bir kullanım sergiler. Aynı zamanda oldukça hafiftir. Söz konusu ürün, zararsız olmasıyla da öne çıkar. Ürün, UV içermediği için insan sağlığına olumsuz bir etki yapmaz. Sevfe yanıp sönen LED ışıklı renkli maskenin güç tüketimi düşüktür. Böylece ürün, enerji bakımından tasarruf etmenize olanak tanır. Söz konusu maskenin servis ömrünün uzun olması da kullanıcıları memnun eden özellikler arasında yer alır. Aynı zamanda farklı kademelerde ışık verme özelliğine sahip olan ürün, hareketlilik açısından ortama göre değiştirilebilir. Ürün, tüm bu özellikleriyle keyifli vakit geçirmenize imkân verir.

Universal Sevfe LED Işıklı Renkli Maske Kullanışlı mıdır?

Universal Sevfe LED ışıklı renkli maske, oldukça kullanışlıdır. Söz konusu ürün, ısı yaymadığı için takıldığı süre boyunca hiçbir rahatsızlık yaşatmaz. Soğuk ışık kaynağı olması kullanıcıları memnun eder. Söz konusu maskenin ışığı son derece düzgün ve yumuşaktır. Bu sayede ürün, gözü rahatsız etmez ve yorgunluğa neden olmaz. Universal Sevfe LED ışıklı renkli maskenin giyilmesi de rahattır. Üzerinizde bir ağırlık yaratmayan ürün, hiçbir rahatsızlık hissetmeden uzun süre boyunca takılabilir. Ürünün ışık ayarlarının yapılması oldukça kolaydır. Düğmeye bir kere bastığınızda ışık sabit yanarken iki defada tıklanması hâlinde yanıp söner. Düğmeye üç defa peş peşe bastığınızda ise LED daha hızlı bir şekilde yanıp söner. Bu ışık ayarları, parti ortamına göre mod seçimi yapmayı mümkün kılar. Ürünü kapatmak için ise düğmeye tekrar dokunmak gerekir. Dilerseniz Sevfe yanıp sönen LED ışıklı maske yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Söz konusu ürünün eğlenceli özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız maske modelini Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.