ünlü oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Slx

2.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ünlü oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Slx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA BEYLİĞİ Satıcı Ünvanı: BEYLİK İNOVASYON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167134584000001 Vergi Kimlik Numarası: 1671345840
    Bu ürün PARÇA BEYLİĞİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİAT DOĞAN SLX MONOBLOK TAVAN DÖŞEMESİ

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Kartal
Geri Bildirim Ver

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx Hanal

Arabasının içinin modern ve şık tasarıma sahip olmasını isteyenlerin kullandığı Ünlü Oto pres tavan döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx hanal, aracın içinde her zaman dikkat çeker. Bu araç tavan dekorasyon tarzı, genellikle arabanın içini geniş ve estetik gösterir. Bu sebeple sıklıkla kullanılan bir araç dekor ürünü olarak öne çıkar. Fiat, Tofaş, Kartal modellerin iç yapısına uygundur. Bundan dolayı bu araç modeli olanların beğenisini alır. Aynı zamanda estetik ve kaliteli yapısı sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilir. Fiat, Tofaş ve Kartal model araçların iç dekorasyonuna sağladığı katkı ile müşterilerden tam not alır. Kaliteli görünümü bu modelin beğenilen özelliklerinden biridir. Estetik tasarımıyla Fiat, Tofaş ve Kartal araçların içine şıklık katan bu ürünü rahat temizliği ile yıllarca tercih edebilirsiniz.

  • Fiat, Tofaş ve Kartal model
  • Kaliteli malzeme
  • Estetik görünüm

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Özellikleri

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Özellikleri

Doğan tavan döşemesi genellikle Fiat, Tofaş ve Kartal modellerinde kullanılır. Bu ürün, araçların içini estetik ve şık gösterir. Ayrıca, ideal ölçüleri ile şık görünümlü tavan modeli, ihtiyaç duyulan aracın içine özel olarak ayarlanabilir yapılardadır. Kullanıldığı araca şık bir görünüm kazandıran ürün, ideal büyüklüğü ve ısı yalıtımı sağlaması ile özellikle soğuk havalarda oldukça işlevseldir. Döşemenin bu özelliği doğrultusunda ürünü sıcak ve soğuk mevsimlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tofaş pres tavan modeli, uygulandığı ortamda ayrı bir hava oluşturur. Minimum 3 araç modelin içinde imal edilmesine rağmen birden fazla aracın içine kişiselleştirilebilir. Bu nedenle ve kaliteli diğer tüm özellikleri doğrultusunda ürün, her dönem revaçtadır. Gri rengi olan ürün, kullanılan her renk araç için uygundur. Siz de araçlarınızın için şıklık katmak isterseniz markanın bu modeli ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Avantajları

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Avantajları

Ünlü Oto pres tavan döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx hanal kullananlar, modelin birden fazla markada aracın içine rahatlıkla kullanılabileceğini ifade ederler. Kullanıldığı ortama modern ve estetik bir hava kazandıran ürün, aracın içindeki ambiyansı değiştirebilir. Gri rengi sayesinde çeşitli dekorasyon detaylarına da uyum sağlayabilir. Pratik ve sağlam yapısıyla öne çıkan bu ürün, rengini ve estetik görünümünü yıllar boyu kullanılsa dahi ilk günkü gibi korumayı başarır. Aynı zamanda pratik ve zahmetsiz temizliğinden dolayı aracınızı acele anlarınızda temizlerken sizi memnun eder. Oldukça modern, şık ve kaliteli bir görünüm sunmasıyla dikkat çeken Ünlü Oto pres tavan döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx hanal fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Kullanışlı olmasıyla her dönem yoğun ilgi gören bu ürünü siz de aracınız için tercih edebilirsiniz.

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Yorumları

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi - Tofaş Doğan Şahin Yorumları

Ünlü Oto Pres Tavan Döşemesi markasında yer alan ve tavan kaplama özelliği taşıyan ürün, araba içinizi geniş, estetik modern gösteren bir yapıya sahiptir. Eşyalarla bütünlük sağladığından dolayı Fiat, Tofaş, Kartal model sahipleri tarafından sıklıkla tercih edilir. Markanın bu modelini demode olmuş araç tavan dekorasyonunuza farklı bir katmak amacıyla temin edebilirsiniz. Ayrıca bu döşeme, hafif yapısı ile rahatlıkla yerleştirilebilir. Kaplamak istediğiniz çeşitli araba tavanları üzerinde kullanım kolaylığını beraberinde getirir. Modern tasarımı ile kullandığınız mekanlara zarif bir hava katan Ünlü Oto pres tavan döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx hanal yorum ve beğeni oranlarını inceleyebilirsiniz. Ürün ile ilgili yapılan değerlendirmeleri okuyarak ürünü değerlendirmek mümkündür. Trendyol üzerinde bulunan Ünlü Oto pres tavan döşemesi - Tofaş Doğan Şahin S-Sl-Slx hanal satın al seçeneğiyle ürüne hızla sahip olabilirsiniz.