Ünlü Boya Protect Dış Cephe Su Bazlı Vernik Okyanus Mavi 1 Lt

529 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ünlü Boya Protect Dış Cephe Su Bazlı Vernik Okyanus Mavi 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Total Yapı Satıcı Ünvanı: TOTAL GRUP İNŞAAT BOYA GIDA MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0858045634800012 Vergi Kimlik Numarası: 8580456348
    Bu ürün Total Yapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanım: Kapılar, pencere doğramaları, pergolalar, ahşap bahçe mobilyaları gibi dış cephe ahşap yüzeylerde kullanılmak üzere formüle edilmiştir. İnsan sağlığı ve çevre açısından mükemmel özelliklere sahip akrilik reçine esaslı üründür. Tüm dış etkilere karşı ahşabın yıllarca yaşamasını sağlar. Yapısında bulunan UV emiciler sayesinde ahşap malzemeyi güneş ışınlarından korur. Yağmurun, karın, rüzgârın, tuzun aşındırıcı etkilerinin ahşabı yıpratmasını önler. Tiksotropik özelliği ile dik yüzeylerde akmadan kolaylıkla uygulanır. Kalın uygulanan katlarda dahi akma-sarkma yapmaz. Uygulama Methodları: Uygulama yapılacak yüzeyde eski boya veya vernik var ise zımpara ile ya da Ünlü Boya Sökücü kullanılarak temizlenir, bakım öncesinde yüzey tozdan kirden ve boya/vernikten arındırılır.Yüzey selülozik tiner ile silinerek uygulamaya hazır hale getirilir. Ahşap yüzeyleri küf ve bakteri oluşumlarından korumak için Ünlü Protect Aqua Su Bazlı Ahşap Koruyucu Vernik (545-SERİ) kullanımı Ünlü Protect Aqua Su Bazlı Dış Cephe Renkli Vernik (535-SERİ) ürünümüzün etkinliği arttıracaktır. Ünlü Protect Aqua Su Bazlı Dış Cephe Renkli Vernik (535-SERİ) ürünümüz ambalajında kullanıma hazırdır. İhtiyaç halinde %5-10 oranında içme suyu ile inceltilebilir. Fırça, havalı ve havasız tabanca ile minimum 2 kat
  • iroko, meşe, kestane, maun, sapelli gibi derin gözenekli ahşaplarda minimum 3 kat şeklinde uygulanabilir. Taninli sert ahşaplar üzerine açık tonda bile olsa mutlaka Ünlü Protect Aqua Su Bazlı Ahşap Koruyucu Vernik (545-SERİ) uygulanmalıdır. Kullanılacak renk tonu ne kadar koyu olursa Ünlü Protect Aqua Su Bazlı Dış Cephe Renkli Vernik (535-SERİ) performansı o oranda yüksek olacaktır. Su bazlı dış cephe vernik sisteminin uzun yıllar performans vermesi için dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri gereken malzeme miktarının ahşap yüzeye uygulanmasıdır.(300-350 gr/m²’dir.) Ürün, 3-4 saat ara ile katlar arası hafif zımpara yapılarak uygulanmalıdır.Çok özel ahşaplar ve uygulalmalar için mutlaka Teknik servis departmanımızdan bilgi alınmalıdır. Dikkat Edilecek Hususlar: Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. 5ºC’den düşük sıcaklıklarda depolanmamalı,10ºC’den düşük sıcaklıklarda uygulanmamalıdır. İnceltme sadece içilebilir suyla yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver