Urban Care Expert Biotin Ve Kafein Dökülme Karşıtı Şampuan 350ml Saç Kremi 200 Ml-vegan-hızlı Uzama

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
356,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
356,90 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,75 TL
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Urban Care Expert Biotin Ve Kafein Dökülme Karşıtı Şampuan 350ml Saç Kremi 200 Ml-vegan-hızlı Uzama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • URBAN Care Expert Biotin ve Kafein Dökülme Karşıtı Şampuan 350ML+Saç Kremi 200 ML-Vegan-Hızlı Uzama

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
Geri Bildirim Ver

Özel Formülü ile Urban Care Şampuan

Urban Care ile bakımlı ve sağlıklı saç görünümüne kavuşabilirsiniz. Urban Care Expert şampuanı saçların parlayarak daha canlı ve güzel görünmesine destek olmaktadır. Urban Bıotın Caffeıne ürünüyle mükemmel görünümlü saçlara kavuşmanız desteklenmektedir. Başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren marka saç bakımı konusunda geliştirdiği şampuanlarla ve saç bakım kremleriyle kendini kanıtlamıştır. Kaliteli ve temiz içerikleriyle bilinen şampuan ve kremleri birçok birey tarafından beğeniyle kullanılmaktadır. Urban Care ürünlerinin içerisindeki besleyici bileşenler aynı zamanda saçların beslenmesine yardımcı olarak daha parlak bir görünüme kavuşmasında etkin rol oynamaya yardımcıdır. Bu ürünleri kullanımın sonucunda saçlarınızın dış etkenlere karşı daha savunmalı olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Özellikle şehir hayatının koşturmacası içerisinde savrulan saçlar daha güçsüz ve savunmasız olabilmektedir. Soğuk hava ya da rüzgar saçlarınızın kırılmasına ve cansız görünmesine neden olabilir.

  • Her Saç Tipinde Etkili
  • Daha Canlı Görünümlü Saçlar
  • Etkili Bakım

Urban Care Expert Saç Bakım Serisi 2’li Avantajlı Bakım Seti

Urban Care Expert Saç Bakım Serisi 2’li Avantajlı Bakım Seti

Urban Care Expert şampuan biotin caffeine kullananlar ürünün beklentilerinin üstünde çıktığını belirtmişlerdir. Saç şekillendiriciler ile yoğun olarak temasa maruz kalan saç telleri zaman içerisinde oldukça zayıflar, kırılır ya da dökülmelere neden olur. Bakımlı ve saçlarına değer veren bireyler için Expert biotin & caffeine serisi saça gereken önemi vererek bireyi memnun etmeyi amaçlar. Uzun süreli bakım merkezlerinde saçlarına ilgi göstermek istemeyenler için bu seri özel olarak geliştirilmiştir. Urban Care biotin ve caffeine serisi ile hızlı ve kolay bir şekilde saç bakım rutinlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünleri saç yıkama esnasında, ilk olarak şampuanınızı daha sonrasında 2’li set halinde yer alan bakım kreminizi kullanarak saçlarınızın daha yumuşak olmasını ve düzgün görünmesini destekleyebilirsiniz. Rutin olarak saç yıkama işlemi gerçekleştireceğinizden dolayı şampuan seçimi oldukça önemlidir.

Urban Care Expert Saç Bakım Serisi İçeriği

Urban Care Expert Saç Bakım Serisi İçeriği

Urban Care Expert biotin & caffeine şampuan içeriğindeki farklı özellikleri sayesinde sağlıklı ve güzel görünümlü saçlara sahip olmanızı destekler. Saç bakımı yapıldığı esnada saç bakım ürünlerinin kalitesi ve saç ile olan uyumu son derece önemlidir. Urban ürünleri son derece yerinde bir karar olacaktır. Saç tipi ve saç derisinin herhangi bir şampuanı kabul etmesi de önemli konular arasında yer almaktadır. Urban biotin & caffeine kullananlar bu duruma son derece önem veren markanın bilindik içeriklerini desteklemektedir. 2’li set içerisinde yer alan bakım kremi sayesinde saçın nem dengesi korunarak daha canlı bir görünüm yakalanır. Expert Biotin & Caffeine Şampuan+Krem 2'li Set satın alındığında aynı zamanda daha ekonomik bir şekilde sizlere destek olur. Problemli saça sahip olan bireyler için bu ürün geliştirilmiş çözüm sunar.

Urban Care Expert Biotin & Caffeine Şampuan+Krem Kullanımı

Urban Care Expert Biotin & Caffeine Şampuan+Krem Kullanımı

Bitki özlerini doğal olarak başarılı bir şekilde ürünlerine yansıtan Urban Care ürünü, çeşitli yağları kullanarak bakım ürünlerini zenginleştirmiştir. Expert biotin & caffeine şampuan+krem 2'li set yorum kısmında ürünü satın almadan önce, kullanıcıların deneyimledikleri ve gözlemleri yazıları inceleyebilirsiniz. Expert biotin & caffeine şampuan+krem 2'li set indirim dönemlerinde daha ekonomik ve avantajlı fiyatlarıyla bütçenize destek olmayı hedeflemektedir. Bu ürün kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olarak saç derisindeki saç köklerini uyarmaya destek olur. Günlük olarak kullanabileceğiniz hafif yapıda bir formülü bulunmaktadır. Güçsüz, cansız, dökülmeye meyilli, uzamayan saçlar için son derece uygun yapısı bulunur. Saç derisinde kepek problemi yaşayanlar için özel olarak geliştirilmiştir. Dökülmeyi azaltır ve yeni saç oluşumunu destekler. Bu ürün sayesinde daha kolay bir saç tarama işlemi gerçekleşir. İçeriğindeki Biotin saç kalitesini destekler. Siz de dilerseniz Trendyol üzerinden Urban Care Expert biotin & caffeine yorumlarını inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.