2
Saç Köpüğü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Urban Care Shake N Repair 7/24 Bukleli Saçlar Için Onarıcı Bakım Köpüğü - 150 ml

119,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
11 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
124,90 TL
11 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
23 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,90 TL
11 saat 11 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,67 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Urban Care Shake N Repair 7/24 Bukleli Saçlar Için Onarıcı Bakım Köpüğü - 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAY YILDIRIM Satıcı Ünvanı: BAY YILDIRIM GRUP DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150097356800001 Vergi Kimlik Numarası: 1500973568
    Bu ürün BAY YILDIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bukleli saçlara özel 7/24 elektriklenmeyi önleyen, durulanmayan bakım köpüğü, bukleli, kıvırcık ve elektriklenen saçların keratin yapısına etki eder ve yoğun bakım sağlar. İçeriğinde süt proteinleri ve elektriklenme kontrolü ile yıpranmış ve parlaklığını yitirmiş saçların onarılmasına, parlaklık ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. 12 yararlı aminoasit ile saçtaki keratin dokusuna etki ederek uzun süreli nem ve yumuşaklık kazandırır. Özellikle boya öncesi ve sonrası kullanımı tavsiye edilir. Günün her saati parlaklık, yumuşaklık ve bakım için kullanılabilir. Bakım Önerisi: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Ters çevirerek avucunuza bir miktar sıkınız. Nemli ya da kuru saça eşit bir şekilde yayarak uygulayınız. Durulamayınız. Dilediğiniz gibi şekillendiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Bukle Belirginleştirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver