Urban Sound Bluetooth Hoparlör Kablosuz Hoparlör Speaker Ses Bombası Radyo-usb-tf Giriş kts-1092

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.5
merchant-badge-image
8 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Urban Sound Bluetooth Hoparlör Kablosuz Hoparlör Speaker Ses Bombası Radyo-usb-tf Giriş kts-1092

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bengoo Satıcı Ünvanı: ÖZKAN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5340533408
    Bu ürün Bengoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Urban mini Bluetooth hoparlör duşta dahi müzik dinleme ve gelen telefon çağrıları cevaplamanıza olanak sunan bir modeldir.
  • Su geçirmez Bluetooth hoparlör su geçirmez tabanı ile banyo gibi ortamlarda konforlu kullanım sağlar.
  • Şarjlı Bluetooth hoparlör şarj olduktan sonra kullanıma hazırdır. Duvar gibi yüzeylere rahatlıkla konumlanır.
  • Yuvarlak Bluetooth hoparlör pembe rengi ile şık bir seçenektir. Mini boyutu ile kolayca istediğiniz yere konumlandırabilirsiniz.
  • Urban sound DH 195 yüksek kaliteli ses kod çözme çipi ile çalışarak stereo müzik keyfini duşta yaşamanıza olanak sunar.
  • DH 195 IPX4 koruma sağlar. Suya ve neme dayanıklı yapısı ile duş ve havuz gibi yerlerde sorunsuz kullanım imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Urban Sound Bluetooth Hoparlör Ses Bombası Eller Serbest Konuşma Duş Tipi Suya Dayanıklı Pembe

Teknolojinin hızla gelişmesiyle elektronik eşyalar ve bunlara uygun olarak tasarlanan ekipmanlar sıklıkla kullanılır. İşlevsel aksesuarlar arasında ön plana çıkan kulaklıklar, seyahatte, iş yerinde, günlük hayatta ve okulda kullanıma elverişlidir. Kullanışlı ve hafif olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen Urbanears kulak üstü kulaklık baş şekline ve kulak yapısına uyum sağlar. Eşsiz tasarımının uzun süre rahatsız etmeden kullanılmasının nedeni; 3D esnek kulaklık yapısı ile kulağı kavramasıdır. Bu özellikler, Urbanears plattan kulaklık modelinin tercih edilmesini sağlar. Mükemmel bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyan benzersiz kulaklık, dış seslerden ve parazitlerden etkilenmez. Günlük hayatın stresinden arınmanıza yardımcı olan pürüzsüz ve yumuşak bir ses elde etmenize olanak tanır. Yaşam standatlarınızı yükseltmek için görsel ve işlevsel açıdan mükemmel olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ahizesiz konuşma
  • Katlanabilir yapı
  • Kaliteli ses çıkışı

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Urbanears Plattan II kulak üstü kulaklık - dark grey, özel tasarımı sayesinde son derece kullanışlı ve konforlu bir kulaklıktır. Bundan dolayı tercih sebebidir. Benzersiz tasarım, hafif yapısıyla ihtiyaç duyulan her yere kolaylıkla taşınabilir. Kablo üzerindeki dahili mikrofon ve kontrol tuşunun olması müşteriler için bir avantajdır. Çevre seslerden etkilenmeyen tasarım; günün stresini atmak için yürüyüşte, ofiste, parkta, bahçede müzik dinlenmesine olanak verir. İstediğiniz zaman üzerinde bulunan kontrol tuşu sayesinde müzikler arası geçiş yapabilirsiniz. Ürün, müşterilerin tüm ihtiyaçlarına karşılık vermeyi başarır. Modern ve yenilikçi detaylarıyla ön plana çıkan tasarım, avantajlı özellikleriyle dikkat çeker. Bu özellikler; çıkarılabilir 3.5 mm ses kablosu bulunması, Zoundplug özelliği ile ses kaynağından gelen sesin birden fazla kulaklıkla dinlenebilmesidir. Bu ürün sayesinde size sunulan üstün teknolojinin keyfini sürebilirsiniz.

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Avantajları

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Avantajları

Urbanears plattan kulak üstü kulaklık - dark grey kullananlar yorumlarında modelin donanımlı özellikleri sayesinde dışarıya ses iletmediği için istedikleri her alanda rahatça kullanılabildiğini paylaşırlar. Aynı zamanda ses kalitesinin iyi olmasından dolayı ihtiyaç duyulan performansı karşılar. Ürün, seste bass ve tiz gibi detayları net duymanızı sağlar. Bir konuşmayı daha net, anlaşılır hale getirerek de sürekli yanınızda taşıdığınız eşyalarınız arasında yerini alır. Gürültü yerine net bir ses çıkarır. Dayanıklı ve kaliteli olan bu kulaklık, uzun yıllar boyunca güvenli bir kullanıma ulaşmanıza imkan tanır. Ürün, yenilikçi bir tasarım olmasından dolayı eşsiz teknolojik özelliklere de sahiptir. İyi tanımlanan dinleme deneyimi bu teknolojik avantajlardan bir tanesidir. Urbanears Plattan II kulak üstü kulaklık - dark grey yorumları ve tavsiyelerini inceleyerek ürün hakkında çok daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Urbanears Plattan lI Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Urbanears Plattan lI kulak üstü kulaklık - dark grey fiyatları tasarımına, rengine işlevselliğine, kullanım alanlarına göre farklılık gösterir. Benzersiz tasarımı farklı bütçelere hitap eder. Dayanıklı, kaliteli, konforlu yapısıyla dikkat çeken ürün, müşterilere uzun vadeli bir kullanım fırsatı sağlar. Ürünün ses kalitesi, frekans aralığı, hassasiyet, güç ve bozulma yüzdesi tercih edilmesini artırır. Bu sayede tasarruf etmenize olanak tanır. Keyifle kullanabilecek işlevsel tasarım, maksimum kalite ve konfora minimum ücretle ulaşmak isteyen müşterilerin beğenisini kazanır. Pürüzsüz ses akışı, kulağa tam oturarak kullanım süresi boyunca rahatsızlık vermeyen özel formu, insan sağlığına zarar vermeyen materyalleri ve dayanıklı yapısıyla ön plana çıkan ürün, tüm beklentilerinizi karşılar. Urbanears Plattan lI kulak üstü kulaklık dark grey ürününe, güvenli alışverişin adresi olan Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.