1
Bluetooth Hoparlör kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Diwu Su Geçirmez Mini Bluetooth Duş Hoparlörü (BEYAZ)

329 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  329 TL
%5 indirim
6 x  312,55 TL
1.875,30 TL
%6 indirim
7 x  309,26 TL
2.164,82 TL
%7 indirim
10 x  305,97 TL
3.059,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,90 TL

Ürün Bilgileri

Diwu Su Geçirmez Mini Bluetooth Duş Hoparlörü (BEYAZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jetcom Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370377655
    Bu ürün Jetcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MODEL: Sudan etkilenmeyen yapısıyla duşta bile müziğiniz kesilmesin! Bluetooth kullanan her türlü bilgisayar, laptop, iOs veya Android cihazlar ile uyumlu bu küçük ve muheteşem alet ile sadece müzik dinlemekle kalmıyor dahili mikrofonu sayesinde gelen aramalara cevap bile verebiliyorsunuz. Paket içindeki USB kablo ile şarj edebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Arkasındaki vantuz ile düzgün ve temiz her türlü yüzeye yapışabilir, çok pratik! Boyutlar ve Ağırlık - Boyutlar 85 x 85 x 45 mm Ağırlık 170 g Genel - Marka OEM Model S-06 Materyal ABS, plastik Renk Beyaz Özellikler - Uyumlu cihazlar Apple: iPad Air , iPad mini with Retina display , iPhone 5S , iPhone 5C , iPad 4 , iPad mini , iPhone 5 , New iPad , iPhone 4S , iPad 2 , iPhone 4(CD Desteklenen özellikler Handsfree, Bluetooth, Su geçirmez, Loudspeaker Kablosuz bağlantılar Bluetooth Güç kaynağı USB, Dahili Li-ion Pil Şarj voltajı DC 5V Çıkış gücü 2W Protokol A2DP Çalışma süresi 2-3 saat Bluetooth versiyonu V2.1 Aktarma mesafesi 10m SNR 75dB Frekans 80Hz – 20KHz Paket İçeriği - Hoparlör 1 Adet USB Kablosu 1 Adet Kullanım Kılavuzu 1 Adet

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Diwu K511.009 Beyaz Su Geçirmez Mini Bluetooth Duş Hoparlörü

Kaliteli bir müzik keyfi sunan Diwu beyaz su geçirmez mini Bluetooth duş hoparlörü, sudan etkilenmeyen yapısı sayesinde yıkanırken bile şarkıların sana eşlik etmesini sağlar. Ürün şık tasarımı ve işlevsel donanımıyla herkesin beğenisini kazanır. Bu hoparlör ile eğlencenize hiçbir an ara vermek zorunda kalmazsınız. Diwu beyaz su geçirmez mini bluetooth duş hoparlörü, kompakt yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. İdeal ağırlığı ile müziğinizi dilediğiniz yere götürmeniz mümkündür. Kablo kısıtlaması olmamasıyla konforlu bir şekilde kullanım imkânı verir. Ürün sahip olduğu birçok özelliğiyle yoğun ilgi görür.

  • Uyumlu Sistemler: iOS ve Android
  • Renk: Beyaz
  • Çalışma Süresi: 2-3 saat

Diwu Su Geçirmez Bluetooth Duş Hoparlörünün Ses Aralığı

Diwu Su Geçirmez Bluetooth Duş Hoparlörünün Ses Aralığı

Diwu su geçirmez mini bluetooth duş hoparlörü, iç mekânlarda kullanıma uygun bir üründür. Kablosuz kullanımı ile cihazdan her yerde yararlanabilirsiniz. Yüksek ses kalitesiyle müzik dinlemenize olanak tanıyan bu ürün 10 metre mesafeye kadar kesintisiz bağlantı sağlar. Cihazın bluetooth bağlantısının kopmaması için bu uzaklığa dikkat edilmelidir. Kompakt yapısına oldukça pratik olan bu ürün kaliteli bir ses aralığına sahiptir. Diwu beyaz su geçirmez bluetooth duş hoparlörünün ses aralığı 80 Hz ile 20 kHz aralığındadır. Ürün güçlü basları hissetmenizi sağlayarak eşsiz bir müzik deneyimi sunar. Bu ses aralığı hem tek başınıza hem arkadaş grubunuzla beraber şarkılar dinlemek için idealdir. Hareket hâlinde kullanımlar için avantaj sağlayan bu cihaz sayesinde; yürürken, bisiklete binerken ve araba sürerken bile müzik dinleyebilirsiniz.

Diwu Mini Bluetooth Beyaz Duş Hoparlörünün Kullanımı Nasıldır?

Diwu Mini Bluetooth Beyaz Duş Hoparlörünün Kullanımı Nasıldır?

Diwu beyaz su geçirmez bluetooth duş hoparlörü, kompakt tasarımıyla birçok avantaj sağlar. Ürün bluetooth bağlantı seçeneği bulunan tüm bilgisayar, laptop iOS ve Android cihazlarla uyumlu olarak çalışabilir. Eller serbest özelliği sayesinde cihazınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz. Müzik dinlemenin yanı sıra mikrofonu sayesinde telefonunuza gelen aramaları kolayca cevaplayabilirsiniz. Diwu beyaz su geçirmez mini bluetooth duş hoparlörünün paket içeriğinde bulunan USB kablosunu kullanarak cihazınızı şarj edebilirsiniz. Ürün müzik dinleme keyfinizi kesintiye uğratmadan fişe takabileceğiniz her yerde kolayca şarj edebilmenize olanak tanır. Bu sayede uzun süre boyunca kullanmanız mümkün olur. Arkasında bulunan vantuz, düz ve temiz olan tüm yüzeylere yapıştırılarak sabitlenebilir. Okul ve iş yerinizde de dilediğinizce yararlanabileceğiniz bir cihazdır.

Diwu Su Geçirmez Mini Bluetooth Duş Hoparlörü Sağlam mıdır?

Diwu Su Geçirmez Mini Bluetooth Duş Hoparlörü Sağlam mıdır?

Diwu beyaz su geçirmez mini bluetooth duş hoparlörü oldukça dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Suya ve toza dayanıklı yapısı cihazı olumsuz dış etkenlere karşı korur. 85 x 85 x 45 mm ebatında ve 170 g ağırlığında olan bu ürün, yuvarlak tasarımıyla düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Dış mekân kullanımlarınızda tüm olumsuz hava koşullarına karşı dirençlidir. Hafif olduğu kadar sağlam olan bu üründen uzun yıllar faydalanabilirsiniz. Ürünün ilk günkü performansını koruması için pili tamamen bittikten sonra şarj etmeniz tavsiye edilir. Hoparlör sıcak, şekerli ve asitli içeceklerle temasından kaçınıldığı sürece sorunsuz bir şekilde çalışmayı sürdürür. Cihazı kullanmadığınız süre boyunca dilediğiniz yere kaldırarak muhafaza edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ebat olarak çantada taşımaya da uygundur. Ürünle ilgili gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Diwu beyaz su geçirmez mini bluetooth duş hoparlörü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak için Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.