Urbanears Sumpan Kulak Içi Kulaklık - Dark Grey

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Urbanears Sumpan Kulak Içi Kulaklık - Dark Grey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: deporeyon Satıcı Ünvanı: ADEM ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2350478375
    Bu ürün deporeyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Urbanears Sumpan Kulak İçi Mikrofonlu Kulaklık - Dark Grey Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, günlük hayatınızda size eşlik eder. Kablo toplayıcısı sayesinde çantanızda yada cebinizde az yer kaplar. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, ControlTalk ile telefon görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Hook Construction ile kullanmadığınız zamanlarda ensenizin arkasında bağlı kalabilir. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık her kulakta rahat kullanım sunar. Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık, birbirine karışmayan 120cm uzunluğundaki kablosu, tüm kullanım alanlarında size konfor ve güvenlik sunar. · Kablo toplayıcısı sayesinde kullanmadığınız zamanlarda yer kaplamaz. · ControlTalk özelliği sayesinde telefon görüşmeleri yapmanıza imkan sunar. · Hook Construction özelliği sayesinde boynunuzun arkasında bağlı kalabilir. · Birbirine karışmaya 120 cm uzunluğundaki kablosu sayesinde rahat kullanım sunar. · 3.5 mm jack bağlantısı sayesinde her cihazda kolaylıkla kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Urbanears Sumpan Kulak İçi Kulaklık - Dark Grey

Günlük hayatın vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan kulaklık çeşitleri; müzik dinlerken, telefonla konuşurken, oyun oynarken ve dizi ya da film izlerken sıklıkla kullanılır. Özellikle ergonomik ve konforlu bir kullanım hedefleyen müşteriler, kulak içi modelleri tercih eder. Urbanears kulaklık son derece pratik ve kaliteli bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği müşterilerin günlük hayatta kolay kullanımını destekler. Yüksek ses kalitesine sahip olduğundan dinlediğiniz müziklerin ve izlediğiniz filmlerin kalitesini artırır. İdeal uzunluğu sayesinde rahat bir kullanım sürecini beraberinde getirir. Medya kontrol tuşları ile manuel müdahalelerde bulunabilir ve eşsiz bir deneyim elde edebilirsiniz. Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık - dark grey yorumları ve beğeni oranlarını inceleyerek ürün ile ilgili müşterilerin paylaştığı deneyimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Kaliteli kullanım imkanı
  • Ergonomik tasarım
  • İdeal uzunluk

Kaliteli Kullanım Sunan Urbanears Sumpan Kulaklık

Kaliteli Kullanım Sunan Urbanears Sumpan Kulaklık

Ürün modellerinin müşterilerin ihtiyacına hitap etmesi kullanım konforunun artmasına yardımcı olur. Özellikle yüksek ses kalitesine sahip olan çeşitler, müşterilerin beklentisini karşılar. Urbanears kulaklık Sumpan modeli, mikrofonlu yapısı ve kulağın içine takılan tasarımıyla büyük beğeni toplar. Sorunsuz ses aktarım sistemine sahip olan bu model, müzik zevkinizin katlanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte dizi izlerken ya da telefonla konuşurken herhangi bir kesinti olmasını da engeller. Kablolu tasarıma sahip olması müşterilere büyük avantaj kazandırır. Urbanears Sumpan dark grey rengi ile estetik bir görünüme sahiptir. Aksesuarlarınız ile muhteşem bir uyum oluşturarak günlük hayatta sportif ve casual kullanımınıza destek olur. Ses çıkışı son derece yüksek olan ve manuel olarak ayarlama yapılabilen Urbanears Sumpan kablolu kulak içi kulaklık modelini satın alabilir, kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımlı Urbanears Kulak İçi Sumpan Kulaklık

Ergonomik Tasarımlı Urbanears Kulak İçi Sumpan Kulaklık

Kulağa takılan bu ürünlerin tasarımı ve kaliteli olması, müşteriler açısından oldukça önemlidir. Ergonomik yapısıyla müşterilerin beğenisine sunulan Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık modellerinden biridir. Kulağınızı herhangi bir biçimde acıtmayan silikon başlıkları, oldukça yumuşaktır. Gelen yüksek seslerin kulağın zarı ile temas halinde olmasını engelleyerek sağlıklı bir deneyim avantajı kazandırır. Urbanears Sumpan dark grey mikrofonlu kulak içi kulaklık kablo toplayıcı seçeneği ile birlikte müşterilere sunulur. Bu ürün, ürünün birbirine dolanmasını ve çanta içerisinde takılmaların oluşmasını engeller. Bununla birlikte dağınık görünümün de ortadan kalkmasına yardımcı olur. Tasarımı son derece pratik olduğundan kullanım sırasında herhangi bir zorluk yaşatmaz. Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık - dark grey kullananlar ürünün tasarımından ve kalitesinden oldukça memnun kaldıklarını belirtir. Siz de bu modeli satın alabilir ve konforlu kullanım sürecinden faydalanabilirsiniz.

Avantajlı Urbanears Dark Grey Sumpan Kulaklık Fiyatı

Avantajlı Urbanears Dark Grey Sumpan Kulaklık Fiyatı

Pek çok kişi tarafından sıklıkla kullanılan aksesuarların başında kulaklık çeşitleri gelir. Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik aletlerle birlikte oldukça kolay kullanılan Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık - dark grey rengi ile müşterilerin beğenisine sunulur. ControlTalk düğmesine sahip olan bu model, telefon görüşmelerinin ve görüntülü konuşmaların yapılabilmesine yardımcı olur. Telefon ile temasa geçmeden, kabloda bulunan tuşlar yardımıyla gelen çağrıları yanıtlayabilirsiniz. Hook Construction adı verilen kanca sayesinde kullanmadığınız zamanlarda ensenizde durmasını sağlayabilirsiniz. Her kulağa uyum sağlayan uç kısımlarından faydalanabilir ve güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz. 120 cm uzunluğundaki kablo ile tüm alanlarda konfor elde edebilirsiniz. 3.5 mm jack bağlantısı ile tüm elektronik cihazlarda kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla Urbanears Sumpan kulak içi kulaklık - dark grey fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.