Uriage Hyseac Mat 40 Ml Karma Ve Yağlı Ciltlere Özel Matlaştırıcı Ve Nemlendirici Emülsiyon

571 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
612,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
707,39 TL

Ürün Bilgileri

Uriage Hyseac Mat 40 Ml Karma Ve Yağlı Ciltlere Özel Matlaştırıcı Ve Nemlendirici Emülsiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OCHI-HEALTH Satıcı Ünvanı: OCHI FOOD NATURAL GIDA VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0633050538300017 Vergi Kimlik Numarası: 6330505383
    Bu ürün OCHI-HEALTH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyseac Mat 40 ML Karma Ve Yağlı Ciltlere Özel Matlaştırıcı ve Nemlendirici Emülsiyon Karma ve Yağlı Ciltlere Özel Matlaştırıcı Emulsiyon, hafif dokusuyla cildinizin parlamasını önlemeye yardımcı olur. Cildi nemlendirip pürüzsüzleştirerek makyaja hazır hale gelmesini destekler. HYSEAC Gel Nettoyant, epidermi mükemmel şekilde koruyarak aşırı sebumu emer ve kusurları yok eder.
  • Yüksek durulanabilirliği, suyla temasında hafif köpürme etkisi ve tüm Hyséac serisinin hoş kokusu bu ürünü her gün kullanım için oldukça cezbedici hale getiriyor.
  • Cilt daha temiz, daha ferah ve sağlıklı olur.
  • Akne Eğilimli Karma ve Yağlı Ciltlere Özel Temizleme Jeli, zengin Uriage Termal Suyu ile kirleri gidermeye yardımcı olur ve cildin parlamasını önler. Cildinize zarar vermeden derinlemesine temizler.
  • Cildinizin yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.
  • Temizleme Ultra-hassas, Sabun içermez, durulanabilir temizleme etkisi.
  • Arındırma ve derinlemesine temizleme .Yağlı cilter için özel olarak formüle edilmiş, bu jel kusurları yok eder ve aşırı sebumu emer.
  • KİM İÇİN ? Karmadan yağlıya dönük ciltler için komple gündüz cilt bakımı (parlak cilt, mat cilt, yağlı T bölgesi 3'ü 1 arada nemlendirici cilt bakımı Nemlendirir, matlaştırır, gözenekleri sıkılaştırır SONUÇLAR 1 ay içinde yağlı cildin parlak etkisini - %20 azaltır Hafif doku, hızlı emilim, yağsız, mat ve kadifemsi doku Mükemmel makyaj bazı GÖZENEK ARINDIRICI Gözeneklerin yüzeyinde belirgin azalma Aktif içerikler Uriage Termal Suyun birleşimi ile ciltteki fazla yağın emilmesine ve gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Ürün Boyutu: 40ml Özet Bilgi: Karma ve yağlı ciltlere özel parlama engellemeye yardımcı bakım kremi Uygun Cilt Tipi: Karma ve yağlı ciltler Kullanım Şekli: Sabah ve akşam temiz cilde uygulayın Ürün Bileşimi:Aqua, Uriage Thermal Spring Water, Alcohol, Glycerin, Diglycerin, Isododecane, Isodecyl Neopentanoate, Ptfe, Cetearyl Isononanoate, Dimethicone, Dimethicone Bis-Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Polyacrylate 13, Cetyl Alcohol, Parfum Fragrance, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2, Dipolyhydroxystearate, Polyisobutene, Acrylates/C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Lens Esculenta Lentil Seed Extract, O-Cymen-5-Ol, Sodium Hydroxide, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, CI 42090 Blue 1.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver