URVE House By House Ipli El Rondosu Yeşil

196,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

URVE House By House Ipli El Rondosu Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazaristanbul Satıcı Ünvanı: ERKAM ALIŞVERİŞ HİZMETLERİ PLASTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0360032532600067 Vergi Kimlik Numarası: 3600325326
    Bu ürün Pazaristanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • House By House İpli El Rondosu Yeşil Paslanmak çelik bıçağı ve rahat kullanımı ile mutfağınızda çok amaçlı bir yardımcınız olacaktır. Üreticisi olduğumuz plastik ürünlerimiz birinci sınıf malzemeden üretilmektedir. Sağlığa zarar verecek madde içermemektedir. Ürünlerimizin hepsi yerli ve kendi üretimimizdir.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz hayatı kolaylaştıran pratik ergonomik ürünlerdir. Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.
Geri Bildirim Ver

Urve House By House İpli El Rondosu Yeşil

Gün içerisinde mutfak aktif olunan ve zamanın büyük bölümünün geçirildiği bir alandır. Mutfakta geçirilen zamanları azaltmak ve kişisel vakit ayırmak için pratik, küçük ev aletlerine ihtiyaç duyulur. House By House ipli el rondusu yeşil 18002774 modeli bu aletlerden biridir. Kullanımı kolay ve rahattır. Yemek yapmak isteyeceğiniz zaman hızlı bir şekilde yiyeceklerin hazırlanmasına yardımcı olur. Yiyecekleri istediğiniz boyutta küçültmenize imkan sunar. Ürün çok amaçlı kullanım sağlar ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Rondonun ipini rahat bir şekilde çekip bırakabilirsiniz. Urve House By House ipli el rondosu mutfağınızda pratik bir yardımcıdır. Kolay temizlenebilen bir yapısı vardır. Bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Her yere kolayca sığar ve taşınır. Plastik yapısı yiyecekler üzerinde bir tat bozulmasına izin vermez.

  • 1. sınıf plastik malzeme
  • Paslanmaz çelik bıçak
  • Ergonomik tasarım

Urve House By House İpli El Rondosu Yeşil Özellikleri

Urve House By House İpli El Rondosu Yeşil Özellikleri

Şık bir tasarıma sahip olan Urve House By House ipli el rondosu yeşil pratik bir mutfak gerecidir. Modelin çelik bıçağı paslanma gibi bir sorun yaratmayacağı için uzun yıllar mutfak işlerinde kullanabilirsiniz. Sebze, meyve, kuruyemiş gibi yiyeceklerin istenilen boyutta olmasını sağlar. Çok yönlü kullanıma sahiptir. 1. sınıf plastik malzemeden üretilir. Yiyeceklerin koku ya da tadına etki etmez. Hayatı kolaylaştıran ürün ergonomik tasarıma sahiptir. Ürünün bulaşık makinesinde yıkanabilmesi aceleniz olduğu zamanlarda kolaylık sağlar. Ürünün yapısı hafiftir ve kullanımı oldukça pratiktir. Kampa veya başka bir yere giderken yanınızda taşımanız mümkündür. Bu sebeple tercih edilen kullanışlı ve yüksek performans gösteren bir üründür. Minimal yapısıyla az yer kaplar ve mutfak dolaplarında ya da tezgahta alanın daralmasını önler. Muhafaza edilmesi kolay olan bu el rondosu her türlü ihtiyacınızı karşılar niteliktedir.

Urve House By House Yeşil İpli El Rondosu Avantajları

Urve House By House Yeşil İpli El Rondosu Avantajları

Urve House By House yeşil ipli el rondosu günlük yemek işlerinizde ya da misafir ağırlarken size oldukça kolaylık sağlar. Vakit kaybetmeden yiyeceklerinizi güzel bir şekilde hazırlar. Ergonomik tasarıma sahip bu ürün çok yönlü kullanım özelliği sağlar. Farklı türde yiyecekleri zorluk çıkarmadan hazır hale getirir. Küçük boyutta olması kolayca muhafaza edilmesini sağlar. Zarif ve estetik duruşuyla göze hitap eder. 1. sınıf plastik malzemesi sağlam duruş sergiler. Urve House By House ipli el rondosu yeşil kullananlar ürünün ne kadar kaliteli olduğunu yorumlarında belirtirler. Dayanıklı yapısı ve uzun ömürlü oluşuyla sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik edecek bu ürünü inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Hediye olarak da alabileceğiniz bu ipli el rondosu hoş ve kaliteli görüntüsüyle sizleri ve sevdiklerinizi memnun eder.

Urve House By House İpli El Rondosu Yeşil Fiyatları

Urve House By House İpli El Rondosu Yeşil Fiyatları

Urve House By House ipli el rondosu yeşil fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün kaliteli ve dayanıklı olması, beklenen performansı yerine getirmesi önemli bir durumdur. House By House ipli el rondosu uygun fiyatıyla sizlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması en önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi ve beklentileri karşılaması kullanım sırasında memnuniyeti artırır. Mutfakların vazgeçilmezi olan Urve House By House ipli el rondosu yeşil yorumları arasında ürünün estetik ve ergonomik tasarımı ile ilgili olumlu paylaşımlar ön plana çıkar. Ürün çok ses çıkarmadığı için ihtiyaç duyduğunuz her vakit kullanabilirsiniz. Kaliteli ve sağlam yapısıyla uzun süre mutfağınızda yer alır. Şık bir görünüme ve pratik kullanıma sahip olan bu el rondosuna Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.