Usborne Fingerprint Activities Garden

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Usborne Fingerprint Activities Garden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bursting with fun fingerprinting ideas, this colourful activity book comes with its own inkpad of seven bright colours. Decorate the garden scenes with dragonflies, squirrels, birds drinking from a fountain and much more. There are simple instructions showing how to fingerprint each animal and the book has a spiral binding so that it lies flat. Goodreads Yorumlari Reviews from Goodreads.com

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Usborne Fingerprint Activities Garden 9781474932301

Çocukların bilişsel gelişimleri için kitaplar oldukça önemlidir. Kitaplar ile içli dışlı olmak, bu kültüre alışmak ileriki hayatlarında da olumlu etkilere yol açacaktır. Düzenli kitap okuma alışkanlığına sahip olan bireylerin sosyal ilişki becerilerinden derslerindeki başarılarına kadar faydalı etkilere sahip olduğu bilinmektedir. Küçük yaşlardan kitap okuma alışkanlığının temellerinin atılabilmesi için çocuklarınız için öncelikle çeşitli aktiviteler içeren kitaplar tercih etmek faydalı olabilir. Bu sayede çocukların ilgilerini çekerek faydalı şekilde yönlendirme yapmış olabilirsiniz. Usborne Fingerprint Activities Garden da çocuklara yönelik eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler içermektedir. Usborne Fingerprint Activities Garden içeriği sayesinde çocuklar verimli vakit geçirebilirler. Hem eğlendikleri hem de öğrendikleri aktiviteleri bu kitapta bulabilirler.

  • Etkili öğrenme becerileri
  • Erken yaşlarda kitaplar ile tanışma fırsatı
  • Eğlenirken öğrenme imkanı

Usborne Fingerprint Activities Garden Faydaları

Usborne Fingerprint Activities Garden yorumları kitabın çocukların hayal gücünü desteklediğini belirtmektedir. Aynı zamanda onların yeni keşfetme duygularını da geliştirme konusunda yardımcı olur. Erken yaşlarda keşif yeteneği gelişen çocuklar hayatları boyunca bunun avantajlarını deneyimler. Etrafına daha meraklı gözler ile bakarlar. Bu sayede sorgulama yetenekleri de gelişir. Bu olumlu özellikler hem sosyal hayatlarında hem de eğitim hayatlarında olumlu olarak geri dönüşler sağlar. Sosyal hayatında etrafını gözlemleyen keşfetmek isteyen çocuklar olumlu ilişkiler kurma konusunda da başarılı olurlar. Kitap ile olumlu ilişkileri erken yaşlarda kuran çocukların eğitim hayatı da diğer çocuklara kıyasla daha başarılı geçmektedir. Bu nedenle bilinçli aileler olarak çocukların erken yaşlarda kitaplar ile tanışması konusunda destekleyici olmakta fayda vardır. Bu ilişkiyi desteklemek için de onlara rol model olmak en etkili yollardan birisidir.

Usborne Fingerprint Activities Garden İçeriği

Tam çevirisi ‘parmak izi etkinlikleri bahçesi’ olan bu kitap çocuklar için eğlenceli aktivitelerden oluşmaktadır. Kitap tasarımı itibariyle renkli görsellere yer verir ve çocukların renkler ile ilişkilerini geliştirir. Kitabın yanında yedi renkten oluşan renk paleti bulunmaktadır. Bu sayede çocuklar renkleri tanıma imkanı bulurken aynı zamanda eğlenceli aktivitelerde bu renkleri de kullanabilirler. Bahçe konsepti olan kitap içerisinde yusufçuk, sincap, kuşlar ve daha pek çok hayvan türleri öğretilmeyi amaçlanmaktadır. Kitap içerisindeki talimatlar ile hayvanların parmak izi alınarak çeşitli aktiviteler yapılır. Bu aktiviteler ile çocukların takip yetenekleri geliştirmeyi amaçlar. Usborne Fingerprint Activities Garden fiyatı değişiklik gösterebilir. Usborne Fingerprint Activities Garden indirimleri takip ederek de daha uygun fiyattan sahip olabilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimi için keyifle faydalanabilirsiniz.

Usborne Fingerprint Activities Garden Fiyatı

Çocukların gelişimi için aileler olarak onları doğru şekilde desteklemek ve yönlendirmek çok önemlidir. Bu yönlendirmeler sırasında çocuğa eşlik etmek, onunla aktiviteleri yapmak da hem ilgisini canlı tutar hem de sizin çocuğunuz ile olan ilişkinizi geliştirir. Usborne Fingerprint Activities Garden satın al ve sonrasında bunu çocuğa bırak fikri yanlış olabilir. Kitap içerisindeki aktivitelere eşlik etmek çocuğunuz ile olan ilişkilerinizi güçlendirir. Aynı zamanda kitapta bulunan yönlendirmeleri takip ederek çocuğunuzun dikkat yeteneklerinin de gelişmesine şahit olursunuz. Birlikte geçireceğiniz vakti kaliteli ve verimli hale getirebilmek için bu kitap tam size göre. Usborne Fingerprint Activities Garden kampanyaları dönemsel olarak yenilenmektedir. Siz de takip ederek en uygun hali ile sahip olabilirsiniz. Çocuğunuz için yapacağınız yatırımlar onun geleceği için etkili olacaktır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.