2
Fıskiye kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

UYDU Dans Eden Çiçek Fıskiye Bahçe Sulama Aparatı

379,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

UYDU Dans Eden Çiçek Fıskiye Bahçe Sulama Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naz Medikal Satıcı Ünvanı: NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630001302900015 Vergi Kimlik Numarası: 6300013029
    Bu ürün Naz Medikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UyDu Dans Eden Çiçek Fıskiye Hortum Bağlantı Konnektörü Hediyeli Bahçe sulamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. UyDu dans eden çiçek fıskiye bugüne kadar bahçenizi sulamak için üretilmiş en eğlenceli ve en işe yarar sistemdir. Bahçe ve çim alanların sulanması dışında dekoratif görünümüyle de çok beğenilen bir üründür. Sıcak yaz günlerinde ailelerin, çocukların en büyük eğlencesidir. Kolay montaj. ½ parmak seyyar bahçe hortumu ile mükemmel çalışır. Suyun tazyikine bağlı olarak min. 3m. ile max. 6m. çapında bir alanı yağmurlama sistemi ile gelişigüzel sular ve yağmur yağmış görüntüsü verir. 2 noktalı kazığı sayesinde zeminde güçlü ve sabit durur. Suyun tazyikine bağlı olarak 360 derece dönen çiçek suyu her yere ulaştırır. Sabit pozisyonda yerden yüksekliği 50 cm olup, bahçeleri sularken hareketli boynu ile 70 cm yüksekten etrafını yağmurlama sistemiyle sular. Toprak ve yeşil alanların sulanması için bu güne kadar dizayn edilmiş en eğlenceli sulama aparatıdır. Not: Temsili görseldeki yapraklar üründe yoktur. Hortum Bağlantı Konnektörü Hediyesi ile gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver