Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah'ım

275,54 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
293,77 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah'ım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konuşan kitaplar 2- Teşekkürler Allahım -Elhamdulillah (Kod:226) Uysal Yayınları (İstanbul) Basım Yılı: 2015
  • Baskı: 2
  • Sayfa Sayısı: 12
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 21 x 20,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789752622852
  • Derleme: Mürşide Uysal
  • Konuşan kitap serisinin ilk dördünde Yusuf ile Elif günlük yaşantılarında ve oyunlarında köpekleri Çomar kedileri Minnoş güvercinleri Cankuş ve Pamuk kuzu ile birlikte iken
  • Konuşan kitap serisinin birincisinde her işten önce besmele çekmeyi Konuşan kitap serisinin İkincisinde Allah'ın verdiği her şey için teşekkür etmeyi Konuşan kitap serisinin üçüncüsünde gördükleri her şeyde Allah'ı bilmeyi ve sevmeyi Konuşan kitap serisinin dördüncüsünde. Sevgili Peygamberimizin herkese ve özellikle çocuklara olan sevgisini öğreniyorlar ve hep birlikte ilahilerini söylüyorlar. Konuşan kitap serisinin beşincisinde Kur'an Elifbâ'sını ve harekeli okunuşlarını Türkiye ve dünya Kur'an-ı Kerim güzel okuma birincisi Hafız Bünyamin Karakoç okudu. İsmail Uslu yönetiminde Grup 571 çocuk ilahi grubu da elifbâ ilahisini seslendirdi. Konuşan kitaplardan altıncısında dinî kavramlar ve namaz surelerini Türkiye ve dünya Kur'an-ı Kerim güzel okuma birincisi Hafız Bünyamin Karakoç seslendirdi.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Uysal Yayınevi Teşekkürler Allah'ım & Elhamdülillah Konuşan Kitap 2

Dinî eğitime başlamak için en uygun dönemler arasında erken çocukluk dönemi bulunur. Bu eğitim için en önemli materyallerden biri de hiç kuşkusuz kitaplardır. Çocuklara uygun olarak hazırlanmış dinî eğitime yönelik kitaplar, bu konularla küçük yaşta tanışmalarını sağlar. Çocuklara yönelik tasarlanan dinî kitapların içerikleri yaş aralıklarına göre değişir. Bu noktada devreye giren Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabı, okul öncesi döneme hitap eder. İlk baskısı 2015 yılında yapılmış olan kitap, Uysal Yayınevi tarafından titizlikle hazırlanmış ve baskısında birinci sınıf kalitede materyal kullanılmıştır. Eğer siz de çocuğunuz için nitelikli bir dinî kitap arayışındaysanız Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım sizin için doğru bir tercih olacaktır.

  • Sayfa sayısı: 12
  • Yayınevi: Uysal Yayınevi
  • Yazar: Mürşide Uysal

Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2’nin Özellikleri Nelerdir?

Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2’nin Özellikleri Nelerdir?

Uysal Yayınevi tarafından basılan Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabı, Teşekkürler Allah’ım Konuşan Kitap serisinin ikinci kitabıdır. Yüksek kalitede kâğıttan imal edilmiş olan kitap, toplamda 12 sayfadan oluşmaktadır. Konuşan Kitap, okul öncesi dönemdeki çocuklara uygun olarak çocukların ilgisini çekecek görseller ile donatılmıştır. Çocukların ilgisini canlı tutmayı başaran Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabının karakterleri Yusuf ve Elif’tir. Yusuf ve Elif, günlük yaşantılarında ve oyunlarında güvercinleri Cankuş, kedileri Minnoş, köpekleri Çobar ve Pamuk kuzu ile vakit geçirirler. 2.kitabın ana teması bu karakterlerin beraberken Allah’ın verdiği her şey için teşekkür etmeyi öğrenmeleridir. Siz de kitaptaki hikâyeyi çocuğunuz ile beraber sesli olarak da dinleyebilir, onların öğrenme sürecine dâhil olabilirsiniz.

Uysal Yayınevi Teşekkürler Allah'ım Kitabının Yazarı Kimdir?

Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabının yazarı, Mürşide Uysal’dır.Yazar, 20 Mart 1960 yılında Ankara’nın Polatlı ilçesinde dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Matematik bölümünde okumuş, buradan ayrıldıktan sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde eğitimine devam etmiştir Yazar, evlenerek Konya’ya yerleşmiş ve burada özel bir okulda öğretmenlik yapmıştır. Sivil toplum kuruluşlarından eğitim faaliyetleri vermiştir. Ayrıca yurt içi ve yurt dışında seminerlere katılmıştır. Yazarın kitapları genel olarak Uysal Yayınevi tarafından basılmıştır. Mürşide Uysal’ın Konuşan Kitap 2 dışında aynı yayınevinden çıkmış çok sayıda kitabı vardır. Uysal’ın kitapları arasında: Okul Zekâ Oyunları, Zekâ Geliştirici Bilmece ve Bulmacalar, Annemden Hikâyeler, 40 Hadis 40 Hikâye, Dinimi Öğreniyorum, İlk Oruç ve Bayram yer alır. Ayrıca yazarın okul öncesi çocuklar için hazırladığı boyama kitapları da oldukça başarılıdır.

Uysal Yayınevi Teşekkürler Allah'ım Kitabı Kimlere Göredir?

Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım, sesli bir kitap olduğu için okuma bilmeyen okul öncesi dönemdeki çocuklar için uygundur. Son derece yalın ve akıcı bir dil ile yazılmış olan kitap, görselleri ile de çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Elbette okul çağındaki çocuklar tarafından da rahatlıkla okunabilir. Dayanıklı malzemeden yapılmış olan Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabının kapağı ve sayfaları her zaman ilk günkü canlı renklerini korur. Kitaptaki görsellerde ve yazılarda herhangi bir solma olmaz. Bu sayede Uysal Yayınevi Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım tekrar tekrar okunabilir. Uysal Yayınevi tarafından basılan Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım Trendyol güvencesi ile satışa sunulmuştur. Dilerseniz site üzerinden Uysal Yayınevi Teşekkürler Allah'ım yorumlarını okuyarak kitabı daha önce okumuş olan kişilerin kitapla alakalı görüşlerini de öğrenebilirsiniz. Konuşan Kitap 2 - Teşekkürler Allah’ım kitabını hemen şimdi satın almak için Trendyol’dan sipariş oluşturabilirsiniz.