Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı 4 Yaş 100 Cm Üstü

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı 4 Yaş 100 Cm Üstü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uzunlar fidancılık Satıcı Ünvanı: HASAN UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020087169
    Bu ürün uzunlar fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİDANIMIZ AŞILI, GERÇEK 4 YAŞ TORBALI 100-120 ARASI SEZONUNDA MEYVE VERMİŞ
  • MEYVE SEZONU GEÇTİĞİ İÇİN ŞUAN MEYVESİZDİR::: Avustralya Karadutu Avustralya Karadutunun en iyi özelligi dikildigi yil meyve vermesidir ayrıca senede iki kez ürün alabilirsiniz. Cüce boylu olup, 2-3 metreye kadar boylanabilir. Budamaya toleransli oldugundan saksida ve bol günesli bir pencere önünde ev içerisinde de yetistirilebilir. Meyve tadi mayhostur. Karadut
  • taze olarak tüketildigi gibi, karadut pekmezi, surup, dondurma, reçel, marmelat, meyveli yogurt ve meyve suyu yapiminda da kullanilabilir. Karadut yapraklarinin B vitamini içerikleri, C ve D vitaminleri ve flavanollar bakimindan, meyvelerinin ise renk pigmentleri bakimindan zengin oldugu bilinmektedir. Kirmizi renkli meyvelerin yüksek antioksidan özellikleri vardir, karadut da bu meyvelerden biridir. Karadut en fazla cyanidin 3-glucoside antosiyanini içerir. Karaduta kirmizi rengi veren antosiyaninlerle yapilan çalismalarda
  • agiz, girtlak, yemek borusu, mide ve kolon gibi sindirim sistemi kanser tiplerinde koruyucu ve tedavi edici özellikleri oldugu görülmüstür. BELIRGIN ÖZELLIGI 1. Dal çeligi ile üretilebilmektedir. 3. Yapraklari asiri büyüktür. 4- Mart aylarinda dahi meyve olusumu görülmektedir. ::::DİĞER FİDAN ÇEŞİTLERİMİZ İÇİN DÜKKANIMIZA BEKLERİZ::::...

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı 2 Yaş 100 cm Üstü

Tadı ve faydalarıyla oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilen karadut meyvesini hazır alıyor ya da yetiştiriyor olabilirsiniz. Oldukça keyifli ve pratik bir yetiştirme imkanı bulunan Avustralya karadut fidanı evinizin uygun olan bir bölümünde veya bahçede yetiştirebilirsiniz. Uzunlar Fidancılık tarafından sunulan bitki ortalama 2 yaşında ve 100 cm boyutundadır. Bu sayede ürünü yetiştirmek için bahçeye ihtiyaç duymazsınız. Bitki, ağaç çeliği ile yetiştirilir ve bu sayede dik, sağlıklı bir görüntüye sahiptir. Geniş bir saksıda, marka tarafından tüplü olarak gönderilen ürünü yetiştirebilirsiniz. Karadut ağacı belirli dönemlerde meyve verdiği için dikilme süreci oldukça önemlidir. İçeriğindeki vitaminlerden faydalanmak, çeşitli gıda yapımlarında kullanmak için büyütebileceğiniz karadut, sindirim sisteminize fayda sağlayabileceği gibi antioksidan özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

  • Cüce boy
  • Saksıda ve bahçede yetiştirme olanağı
  • Yılda 2 defa ürün

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Özellikleri

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Özellikleri

Evinizin konforunda keyifle meyve yemek için uygun koşullarda bitkiler yetiştirebilirsiniz. Bu amaçla sunulan Uzunlar Fidancılık Avustralya kara dut fidanı 2 yaşında ve cüce boy özelliğini taşır. Ortalama 100 cm boyutu bulunan ürünü güneş gören, seri yerlerde muhafaza ederek verimini artırabilirsiniz. İlaçlanmış ve tüplü olarak size sunulan ürünü yeteri kadar sulayarak, yeterli düzeyde güneşe maruz bırakarak yılda 1-2 defa meyve alabilirsiniz. Karadut meyvesi mayhoş aromasıyla pekmez, meyve suyu, dondurma veya reçel haline getirilebilir. Geniş bir tüketim alanı bulunan meyveyi çocuğunuza yoğurtla karıştırarak verebilirsiniz. Bu sayede hem hazır şekerli yiyeceklerden uzaklaştırabilir hem de keyifli bir atıştırmalık imkanı sunabilirsiniz. Hava koşullarına dayanıklı olan ağacı rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Ortalama temmuz, eylül aylarında meyve veren ağacı bu tarihlerden 3-4 ay önce dikerek, kısa sürede mahsul alabilirsiniz.

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Fiyatı

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Fiyatı

Doğada az bulunması nedeniyle bazı meyvelerin fiyatları yüksek tutulabilir. Bu nedenle kimi zaman meyveleri hazır olarak almaktansa yetiştirmek avantajlı olabilir. Nitelikli markalar tarafından, özenle yetiştirilen karadut meyvesinin bitkisini satın alarak evinizin koşullarında yetiştirebilirsiniz. Uzunlar Fidancılık tarafından sunulan cüce boy bitkiyi hava alan, güneş gören bir ortama koyabilirsiniz. Her gün nemli bir toprak olacak düzeyde saksıyı sulayabilirsiniz. Aynı zamanda yazlığınızın veya evinizin bahçesinde bitkiyi yerleştirebilecek boyutta bir çukur açabilirsiniz.Toprağa ilk can suyunu döktükten sonra marka tarafından sunulan bitkiyi dikebilir, üzerini kapatabilirsiniz. Oldukça verimli bir şekilde mahsul üreten Uzunlar Fidancılık Avustralya kara dut fidanı 2 yaş fiyatı ise makul düzeylerden size sunulur. Hem ürünü alırken hem de mahsulünden faydalanırken bütçenizi koruma imkanı bulabilirsiniz. Ürünün avantajlı fiyatlarından yararlanabilir, hediye olarak sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Yorumları

Uzunlar Fidancılık Avustralya Kara Dut Fidanı Yorumları

Çeşitli bitki ve meyve ağaçları satın almadan önce araştırmalar yapmanız gerekebilir. Uygun koşullarda yetiştirilmeyen veya niteliksiz bitkiler hem zamanınızı hem de bütçenizi zarara uğratabilir. Sahip olacağınız ürüne yönelik bilgi sahibi olabilmeniz için Uzunlar Fidancılık Avustralya kara dut fidanı 2 yaş yorumları sizinle paylaşılır. Avantajlı fiyatlardan sahip olabileceğiniz ürüne yönelik yapılan yorumlar farklılık gösterebilir. Bitkiyi öncesinde satın alan müşteriler tarafından gerçekleştirilen yorumlar size çeşitli avantajlar sağlayabilir. Bitkinin dikimi, yetiştirilmesi, muhafaza ve sulama koşulları hakkında ürünü öncesinde satın alan müşteriler tarafından bilgi sahibi olabilirsiniz. Görüşler kişinin önceliklerine ve yetiştirme tarzına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle değerlendirmeler tam olarak sizi yönlendirmek yerine fikir edinmenizi sağlayabilir. Müşteri memnuniyetine hassas bir şekilde yaklaşan, özverisi ürünlerine yansıyan markanın karadut ağacını Trendyol’un imkanlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.