Vacrol 500mg 30 Softgel - Karvakrol Içeren Takviye Edici Gıda

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vacrol 500mg 30 Softgel - Karvakrol Içeren Takviye Edici Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFİNAZDAN Satıcı Ünvanı: YEP ELEKTRONİK TİCARET VE MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0949070424000001 Vergi Kimlik Numarası: 9490704240
    Bu ürün SAFİNAZDAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi : Vacrol içeriği tıbbi aromatik bitkilerin yağlarından elde edilen ana bileşenlerin harmonisi ile formüle edilmiştir. İleri teknoloji kullanarak koruyucu ve katkı maddesi bulundurmadan iyi üretim koşulları (GMP) altında ve European Medicine Agency (EMA) prosedürlerine uygun 22 farklı Tıbbi Aromatik Yağdan elde edilen 49 farklı aktif bileşenlerden oluşan dünyada ilk ve tek standardize üründür. Alkol ve sentetik madde içermez. Domuz yağı ve mamulleri içermez. Kapsüllerimiz sığır jelatini ile kaplıdır. Ürünlerimiz helal sertifikalıdır. Kullanım önerisi : Günde 3 defa 8 saat ara ile 1 soft jel yemeklerden 30 dakika sonra tavsiye edilmektedir. Ambalaj : Kutu içerisinde 30 soft jel. Ürün formu : Yumuşak kapsül İçeriği : (Standardize edilmiş aktif bileşenler) Kekik yağı (yüzde 86 karvakrol, yüzde 2’den az timol), zeytin yağı, 22 farklı tıbbi aromatik yağdan elde edilen 49 aktif bileşen. Uyarılar : Yetişkinler içindir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Tavsiye edilen gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. 25 °C altında ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 31 - 39
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver