Genel Markalar Akif Salnamesi 1

307,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
347,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,47 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
315,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Akif Salnamesi 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: onlinekitapfuarı Satıcı Ünvanı: EHLİMAN TAŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8280519215
    Bu ürün onlinekitapfuarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurulduğu 1984 yılından itibaren Mehmed Âkif ’in ahlâkî, edebî, ilmî mirasını topluma ve genç kuşaklara ulaştırma maksadıyla çeşitli faaliyetler tertip eden Mehmed Âkif Ersoy Fikir ve San’at Vakfı, şimdi de Mehmed Âkif ’e dair yeni bilgi ve belgeleri senede bir defa neşretmeyi düşündüğü Âkif Salnâmesi ile araştırmacıların ve ilgililerinin istifadesine sunmayı planlıyor. Bu maksatla ilkini neşrettiğimiz Akif Salnâmesi (Mehmed Âkif ve Yakın Çevresine Dair Etütler-Araştırmalar), ilk defa gün yüzüne çıkan Âkif ve yakın çevresini konu alan çalışmalarla Safahât şairine dair söylenecek sözlerin tükenmediğini gösterme ve bir yerlerde Âkif monografisine katkı sunacak bilgi ve belgelerin varlığına dair dikkatleri tazeleme amacını taşımaktadır. Araştırmacı ve akademisyenlerin de katkısıyla bundan sonraki sayılarımızda da yeni şeyler söyleyeceğiz. Bütün hayatının fotoğrafını Üç buçuk nazma gömülmüş koca bir ömr-i heder! cümlesiyle, fakat pek de haklı olamayacak bir şekilde çekiveren Mehmed Âkif, yaşadığı devirde, döneminden sonra, hatta bugün de zaman zaman yok sayılsa da maşeri vicdanda yaşamaya devam ediyor. Ve şairliğinin yanında bir ahlâk âbidesi olan Âkif, bundan sonra da her fırsatta araştırılmaya, okunmaya, konuşulmaya, anlaşılmaya devam edecektir. Ürün Adı: Akif Salnamesi 1 Ürün Kodu: 9786055830915 Yazar: İbrahim Öztürkçü Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 211 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ahmet Oktay
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver