Vaillant Ecotec 32cs/1-5 Plus 25/32 Kw 21.000 Tam Yoğuşmalı Kombi

56.708,93 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
56.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
59.522 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
80.092,03 TL

Ürün Bilgileri

Vaillant Ecotec 32cs/1-5 Plus 25/32 Kw 21.000 Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enuygunkombi Satıcı Ünvanı: NİHAT DİRİCE ISITMA SOĞUTMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631164277100001 Vergi Kimlik Numarası: 6311642771
    Bu ürün enuygunkombi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant ecoTEC plus VUW 32CS/1-5 (N-TR) 25 KW Yoğuşmalı Kombi Vaillant ecotec plus tam yoğuşmalı kombiler yenilenen teknoloji ve çok şık tasarımıyla benzersiz tasarruf ve konforu sunmaya devam ediyor. Vaillant ecotec plus tam yoğuşmalı kombiler, a sınıfı ısıtma enerji verimliliğinde maksimum tasarruf ve konforu gelişmiş teknolojisiyle sunar. Yenilenen ara yüz ve çok şık tasarımı ile size ve ailenize evinizin şık konforunu yaşamak kalır. Akıllı yanma teknolojisi ıonidetect ile verimli yanma ve düşük modülasyon Kullanmış olduğunuz gazın kalitesi zaman zaman değişkenlik göstermektedir. Değişken gaz kalitesi yanmayı kararsız ve verimsiz hale getirmektedir. Ionidetect teknolojisi ile gazın yanması sürekli olarak izlenir.Ionidetect sayesinde, gelen gazın kalorifik değerlerine göre en ideal hava-Gaz karışımı otomatik olarak ayarlanır ve en verimli koşulda yanma sağlar. Düşük modülasyon oranı ile ihtiyaç duyulan ısıtma ve sıcak su kapasitesine göre kapasitesini %10’a kadar indirerek enerji tasarrufu sağlar
  • değişen hava sıcaklıklarına göre kapasitesini optimum şekilde ihtiyaca göre ayarlar ve maksimum tasarruf sağlar. Geniş kapasite seçeneği ve akıllı sıcak su teknolojisi 20 kw’dan 35 kw’ya varan ısıtma, 26 kw’dan 40 kw’ya xl yük profilinde yüksek sıcak su konforu ile sabit sıcaklıkta su konforu sağlar. 40 kw kapasitesinde dakikada 19,1 litreye varan yüksek sıcak su konforu ile bol miktarda sıcak su verir. Akıllı sıcak su teknolojisi sayesinde, banyoda/duşta olduğunuzu anlar ve banyo yaptığınız sürece musluğu kapatsanız bile kısa süreli duruşlarda, aynı sıcaklıkta su konforunu yeniden sağlar. Yüksek tasarruf ve uzaktan erişilebilirlilik Vaillant ecotec plus tam yoğuşmalı kombilerin tamamı %94 sezonsal ısıtma verimi ile a enerji sınıfına sahiptir. Ecotec plus tam yoğuşmalı kombiler, vrc 720/f sensocomfort veya vrt 380/f sensohome oda termostatı ve dış hava duyargası ile kullanıldığında a+ sezonsal sistem ısıtma verimliliğine sahiptirler. Aynı zamanda, ürünle birlikte uyumlu olarak çalışabilen sensonet vr 921 internet modülü ile cep telefonu veya tabletle cihaza uzaktan bağlanılabilir. Vrc 720/f veya vrt 380/f oda termostatları ile günü farklı sıcaklık aralıklarında kontrol edebilirsiniz. Çok şık tasarımı ile evinizin şıklığını tamamlarken, 45 db(a)’a varan düşük ses seviyesi ile çok sessizdir. Vaillant ecotec plus tam yoğuşmalı kombiler, yenilenen kasa ara yüz ile çok şık tasarlanmıştır. Dokunmatik tuş takımı ile kolay kullanılabilir estetik bir görünüme sahiptir. 45 db(a)’a varan düşük ses seviyesi ile çok sessizdir. Ecotec plus sistem etiketi Vaillant ecotec plus tam yoğuşmalı kombilerin tamamı %94 sezonsal ısıtma verimi ile a enerji sınıfına sahiptir. Ecotec plus tam yoğuşmalı kombiler, vrc 720/f sensocomfort veya vrt 380/f sensohome ve dış hava duyargası ile birlikte kullanıldığında a+ sezonsal sistem ısıtma verimliliğine sahiptirler.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 25 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver