Vaillant Ecotec Intro 18/24 Kw (16.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

27.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
29.530,93 TL

Ürün Bilgileri

Vaillant Ecotec Intro 18/24 Kw (16.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HNG MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: HAKAN VARDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6448307985400019 Vergi Kimlik Numarası: 9220349315
    Bu ürün HNG MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vaillant Ecotec İntro 18/24 Kw (16000 Kcal) Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Vaillant Ecotec İntro 18/24 Kw Kombi modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Vaillant Ecotec İntro 18/24 Kw (16000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi ecoTEC Intro Tam Yoğuşmalı KombiIsıtma ve Sıcak Suda A enerji verimliliğiPaslanmaz Çelik Eşanjörü ile kanıtlanmış uzun ömürFarklı ihtiyaçlara göre iki farklı kapasite seçeneğiIsıtma ve sıcak suda A enerji verimliliği ile yüksek tasarrufXL seviyesinde bol miktarda sıcak suVaillant kombi ailesinin en küçük kombisiPaslanmaz Çelik Eşanjör İle Uzun Ömürlü KullanımYüksek kaliteli paslanmaz çelik eşanjörü sayesinde uzun ömürlü kullanım verimli bir yanma ve ısı transferi sağlanır. %92 sezonsal verimlilik ve düşük emisyonu sayesinde yüksek tasarrufu da beraberinde sağlar.Isıtma ve Sıcak Suda A enerji verimliliğiIsıtma ve Sıcak Su da A enerji verimliliği ile yüksek tasarrufu ve konforu beraberinde sağlar. Dakikada 13,4 lt ye varan sıcak su debisi ile bol miktarda sıcak su verir.Kompakt ölçüler626 mm cihaz yüksekliği ve 400 mm genişliği ile ecoTEC Intro, kendi sınıfındaki en küçük iki kombiden bir tanesidir. 0,06 m 3 hacmi ile yer problemi olmadan rahatlıkla kullanılabilir. 26,5 kg ağırlığı ile montaj sırasında kolaylık sağlar.Şık LCD Dokunmatik EkranDokunmatik şık ekranı sayesinde fonksiyonlar arası geçiş kolaylığı sağlar.Vaillant Ecotec İntro 18/24 Kw (16000Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2222888 Vaillant Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 18 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 14000 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Vaillant Intro Tam Yoğuşmalı Vuw 18/24 Kw Kombi

Vaillant Intro yoğuşmalı kombi, işlevsel özellikleriyle sıcak su ihtiyacını karşılar. Modern tasarımıyla pek çok farklı alana uyum sağlar. Estetik tarzı ve kalitesiyle evlerde ve iş yerlerinde tercih edilen cihaz, geniş kullanım alanı sunar. Vaillant Intro 24 kW kombi, destekleyici materyallerle birlikte müşteriler için konforlu bir alan oluşturur. Bununla birlikte yapımında kullanılan materyallerle üst düzey dayanıklılık sergiler. Paslanmaz çelikten üretilen eşanjör hem verimli ısı transferi sağlaması hem de uzun ömürlü kullanım avantajıyla öne çıkar. Cihaz, ayrıca tam yoğuşma özelliği ve düşük emisyonu sayesinde yüksek oranda tasarruf sağlar. Ürünün A enerji sınıfıyla sıcak su üretimi ve ısıtma verimli olur. Montajı da oldukça kolay olan ürün, kullanım kolaylığı ve ısıtma seviyesiyle üstün bir performans sergiler.

  • Yüksek kalite
  • Enerji tasarrufu
  • Dengeli çalışma

Vaillant Intro Tam Yoğuşmalı Vuw 18/24 Kw Kombi Özellikleri

Vaillant Intro Tam Yoğuşmalı Vuw 18/24 Kw Kombi Özellikleri

Vaillant Intro yoğuşmalı kombi; beyaz rengi ve modern tasarımı, fonksiyonel özellikleri ve teknolojileriyle müşterilerin hayatını kolaylaştırabilir. Yoğuşmalı kombi, kasa tipi sayesinde duvar üzerinde farklı bir görünüm oluşturur. Sade tasarımıyla kullanım alanına ve yüzeyine bağlı olarak dekorasyona da uyum sağlar. Vaillant Intro kombi, tasarım özelliklerinin yanı sıra teknik fonksiyonlarıyla da öne çıkar. Cihazda, yüksek oranda sıcak su elde etmeyi sağlayan 13.4 litreye kadar sıcak su debisi bulunur. Bu sayede bir dakika içinde müşterilerin ihtiyaç duyduğu sıcak suyu karşılayabilir. Yoğuşmalı kombi, akıllı oda termostatları sayesinde opsiyonel kullanım sunar. Bununla birlikte, sezonluk %92 verimlilikle yüksek oranda tasarruf sağlar. Ürünün kullanımı da kolaydır. Cihaz üzerinde bulunan dokunmatik tuşlar yardımıyla istenilen ayar yapılabilir. Vaillant Intro tam yoğuşmalı kombi, bu özellikleriyle tercih nedeni olur.

Kullanışlı Vaillant Intro Vuw 18/24 Kw Kombi

Kullanışlı Vaillant Intro Vuw 18/24 Kw Kombi

Yüksek verimlilikle tasarruf sağlayan Vaillant Intro tam yoğuşmalı Vuw 18/24 kW kombi, boyutlarıyla da müşterileri memnun edebilir. Cihaz, 400 mm genişliği ve 626 mm yüksekliğiyle oldukça küçüktür. 0,06 m³ hacmi sayesinde çok dar alanlarda bile kullanılabilir. Özellikle mutfak ya da banyosunda yer problemi yaşayanlar bu cihazla alandan tasarruf edebilir. Cihazın ağırlığı ise 26,5 kg’dır. Bu sayede montaj sırasında ekstra güç kullanımına gerek kalmaz. t2971 ürün kodlu cihaz, yüksek performansı, paslanmaz çelik eşanjörü ve LCD ekranıyla üst düzey kaliteyi yansıtır. LCD ekran üzerinde dokunmatik tuşlar yer alır. Bu sayede istediğiniz sıcaklığı ekranda görerek ayarlayabilirsiniz. Şık ve zarif tasarımıyla göz kamaştıran kombi, hafif olması ve ideal boyutları sayesinde kolay kullanılır. Vaillant intro yoğuşmalı kombi, konfor sunan yapısıyla ihtiyaçları karşılar.

Vaillant Intro Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Vaillant Intro Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Cihaz, maksimum güç ve korumayla hem kalorifer hem de banyo için ihtiyaç duyduğunuz sıcak suyu elde etmenizi sağlar. Maksimum verimle optimum kapasite sağlar. Kaloriferin ısınması için 18 kW, sıcak su için 24 kW güçte çalışan kombi sayesinde beklemenize gerek kalmaz. Özellikle kış aylarında anında sıcak suya erişim büyük bir avantajdır. Modern detayları, estetik tasarımı, kompakt tasarımı ve minimal rengiyle bu cihazı her alanda kullanabilirsiniz. Vaillant Intro kombi fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Ürünün paslanmaz çelikten üretilmesi, yüksek oranda enerji tasarrufu sağlaması, dokunmatik ekranı ve dar alanlara bile sığabilen boyutu tam yoğuşmalı kombi fiyatları ürün üzerinde etkili olur. Vaillant Intro kombi yorumlarına da Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Günün her saati sıcak su ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz.