Vaillant Vrt 380 Sensohome Kablolu Oda Termostatı

5.250 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Vaillant Vrt 380 Sensohome Kablolu Oda Termostatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NET ISI MÜHENDİSLİK Satıcı Ünvanı: NET ISI MÜHENDİSLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002623200016 Vergi Kimlik Numarası: 6310026232
    Bu ürün NET ISI MÜHENDİSLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • sensoHOME 380/380f ( Kablolu /Kablosuz)Modülasyon'lu Oda Termostatı Yenilenen dokunmatik şık tasarım Modülasyonlu Oda Termostatı olup dış hava duyargası ile entegre edilebilmeGünlük ve Haftalık Isıtma ve Sıcak Su ProgramlamaVR 921 ile uyumlu olup uzaktan cep telefonu ile kontrol edilebilmeTüm ecoTEC Serisi Yoğuşmalı Cihazlarla Uyumludur.Modülasyonlu Oda Termostatı olup dış hava duyargası(VRC 693) ile entegre edilebilir.Günü 12 farklı zaman diliminde Isıtma / Sıcak Su kontrol etme imkanıResürkilasyon pompasını 3 farklı zaman diliminde günlük/haftalık programlama imkanıVR 921 ile uyumlu olup uzaktan cep telefonu ile kontrol edilebilmeKablolu/ Kablosuz Kullanım1 ısıtma devresi + 1 resürkilasyon kontrolü + 1 boyler kontrolü sağlar.Günü 12 farklı zaman dilimi ile programlama* (* Resirkülasyon da 3 farklı program atanabiliyor)Opsiyonel olarak sunulan dış hava duyargası ile beraber çalışabilmeVR 921 ile birlikte cep telefonu ile uzaktan kontrol imkanı1 ısıtma devresi + 1 boyler + 1 resirkülasyon kontrolüDokunmatik şık panelKablolu/Kablosuz (f) model seçeneğiKullanım suyunda da 12 farklı programlamaecotec 3. ve 5. nesil cihazlarla uyumludur. VRT 380/f sensoHOME (Opsiyonel olarak VR921 ile uyumlu)Isıtma, sıcak su ve resirkülasyon programlamaKablolu/Kablosuz (f) seçenekGünü 12 zaman dilimine bölerek farklı sıcaklıklarda kontrol imkanıDış hava duyargası ile uyumlu (opsiyonel)Şık tasarımMevcut Vaillant ısıtma cihazları ile uyumluOda termostatları ve faydaları Oda termostatı, HVAC ünitesinin çalışma şartlarını belirleyerek, oda sıcaklığını belirli toleranslarda sabit tutmaya yarayan cihazlardır. Oda termostatları çalışma prensiplerine ve kullanım şekillerine göre çeşitlilik göstermektedir. Oda sıcaklığını konfor şartlarına göre belirlendiğinden dolayı enerji tüketiminde tasarruf sağlanmaktadır. Oda sıcaklığını 1 derece düşürmek yıllık %6-8 arasında enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablolu
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver