Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 Cm X 100 Cm Vakumlu Poşet Vakumlu Hurç Vakumlu Torba Yorgan Yastık Saklama Hurcu

173,73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 Cm X 100 Cm Vakumlu Poşet Vakumlu Hurç Vakumlu Torba Yorgan Yastık Saklama Hurcu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESMİLA home Satıcı Ünvanı: ESMİLA ELEKTRONİK TİCARET VE EV ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380120973200001 Vergi Kimlik Numarası: 3801209732
    Bu ürün ESMİLA home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Hacim Büyük (50+ çap)
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Turuncu
  • Boyut/Ebat 80 x 100

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 cm x 100 cm Vakumlu Poşet Vakumlu Hurç Vakumlu Torba Yorgan Yastık Saklama Hurcu

Vakumlu hurç, eşyaların saklanma esnasında az bir alan kaplamasını sağlamak amacıyla kullanılır. Vakum hurcu 2 adet büyük boy 80 cm x 100 cm vakumlu poşet vakumlu hurç vakumlu torba yorgan yastık saklama hurcunu dolap ve valizlerinizde yer açmak için tercih edebilirsiniz. Bu sayede birçok eşyanızı zahmetsizce saklama imkanı bulursunuz. Ekstra dolap ya da saklama alanı satın almak yerine vakumlu hurç alabilir ve hem pratik hem de ekonomik bir eşyaya sahip olabilirsiniz. Yaklaşık olarak %75 yer tasarrufu sağlayan bu ürün sayesinde kışlık ve yazlık kıyafetleri saklayabilirsiniz. Vakumlu torba, bütün elektrik süpürgesi tipleriyle uyumlu bir yapıya sahip olması sayesinde avantajlı bir şekilde kullanılır.

  • 80x100 cm ölçülerinde saklama hurcu
  • Büyük boy poşet
  • 2 adet ürün içeriği

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Özellikleri

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Özellikleri

Vakum Hurcu 2 adet büyük boy 80 cm x 100 cm ürünü, hava ve su geçirmez özelliktedir. Bu sayede kıyafetler, ilk vakumlandığı günkü gibi kalır. Herhangi bir şekilde eskime ya da yıpranma meydana gelmez. Eşyaları vakumlama işleminden önce temiz ve kuru olmasına dikkat edilmesi önerilir. Düzgün bir şekilde katlanan ve nizami olarak yerleştirilen kıyafetler, kırışmadan istediğiniz süre boyunca hurcun içinde muhafaza edilebilir. Poşetin kilitli fermuar kısmı bulunur. Eşyalar ile fermuar bölgesi mesafesinin yaklaşık olarak 10 cm bırakılması tavsiye edilir. Fermuar bölgesinde herhangi bir boşluk bırakılmamalı ve iyice kapatılmalıdır. Paketin içerisinden çıkan özel mandal ile fermuar bölgesinin üzerinden geçilerek vakum hurcunun iyice kapanması sağlanır. Yorgan yastık saklama hurcu, eşyaların kapladığı alanı azaltma özelliği sayesinde beğeni toplar.

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Yorumları

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Yorumları

Vakum Hurcu 2 adet büyük boy 80 cm x 100 cm yorumlarında ürünün kullanımının son derece avantajlı olduğundan bahsedilir. Özellikle büyük boy hurç kullanımı, yorgan ve yastık saklarken tercih edilir. Paket üzerinde bulunan valfin kapağından elektrikli süpürge yardımıyla hava çekilir. Hurcun içerisinde bulunan bütün hava çekildikten sonra valfin kapağı hızlı bir şekilde kapatılır. Poşetin kullanılmadığı zamanlarda, katlamadan saklanması tavsiye edilir. Büyük boy vakumlu hurç, düzenli ve tertipli bir kullanım sağlaması sayesinde müşteriler tarafından memnun bir şekilde kullanılır. Uzun bir süre ihtiyaç duyulmayan ürünleri, vakumlayarak kaldırabilir ve ortamın dağılmasının önüne geçebilirsiniz. İlk amacı yer tasarrufu sağlamak olan bu ürün, efektif ve pratik kullanımı sayesinde tercih edilir. Eşyalar bu poşetlerin içerisinde nem, koku ve küften etkilenmez.

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Fiyatı

Vakum Hurcu 2 Adet Büyük Boy 80 x 100 cm Fiyatı

Vakum Hurcu 2 adet büyük boy 80 cm x 100 cm fiyatı, ürünün malzeme kalitesi ve ebatlarına göre belirlenir. Son derece sağlam malzemeden üretilen vakum hurcu, yırtılma gibi sorunlara karşı son derece dayanıklıdır. Birbirine kuvvetli bir şekilde yapışan fermuar düzeneği sayesinde hava geçirmez. Hava almayan yapısı ile efektif bir şekilde kullanılır. Büyük boy vakumlu poşet, büyük boyutu sayesinde içerisine çok sayıda kıyafet ve ev eşyası alabilir. Birçok kullanım alanı için pratik ve kullanışlı bir üründür. Özellikle valiz kullanımlarında oldukça geniş bir alana ulaşmanıza olanak sağlar. Ürünün şeffaf olması sayesinde içine koyduğunuz eşyayı rahat bir şekilde görebilirsiniz. Bu sayede düzenli bir yerleşime sahip olursunuz. Vakum hurcunu Trendyol üzerinden inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.