VALENCIA Keman Valencia V160 4/4 Keman Seti Full Set

4.499 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.799 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.799 TL
2.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.850 TL

Ürün Bilgileri

VALENCIA Keman Valencia V160 4/4 Keman Seti Full Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mobilreyon Satıcı Ünvanı: İRFAN KARA TARIM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480107240000001 Vergi Kimlik Numarası: 4801072400
    Bu ürün mobilreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4/4 Valencia Keman artı aksesuar seti

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Valencia Full Keman Seti Çeşitleri Trendyol'da!

Keman, hoş sesiyle dinleyenleri büyüleyen müzik aletleri arasında yer alır. Valencia V160 4/4 keman, yüksek kalitesiyle bir adım öne çıkar. Bu ürün, keman çalmaya yeni başlayanlar ve orta seviyede bilgiye sahip olan kişiler tarafından tercih edilir. Müzik aleti, estetik kıvrımları sayesinde rahatça çalınır. Kafa ve boyun kısmının rahatlığı için ise ürünün kendine özgü aparatları bulunur. Bahsi geçen ürün, kapsamlı bir keman seti olarak alıcıya sunulur. Set kapsamında keman dışında; yedek tel, yastık, reçine, yay ve akort cihazı bulunur. Tüm bu parçalar işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Valencia V160 4/4 kemanın öne çıkan genel özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Parlak cilalıdır.
  • Yay 4/4 tam kalıptır.
  • Başlangıç ve orta seviyeye uygundur.

Valencia V160 4/4 Kemanın Özellikleri Nelerdir?

Valencia V160 4/4 Kemanın Özellikleri Nelerdir?

Valencia V160 4/4 keman, birbirinden kullanışlı özelliklerle donatılır. Söz konusu müzik aleti, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilir. Bu ürünün gövde yapısı, solid materyal özelliğiyle dikkat çeker. Kemanın burguları ise akça ağaçtan üretilir. Doğal materyal, ses çıkışını güçlendirir. Kemanın siyahlaştırılmış klavyesi ve çene dayanağı da akça ağaçtan imal edilir. Ayrıca enstrümanın kuyruk yapısı metaldir. Keman, tasarım noktasında da oldukça şıktır. Parlak cilası sayesinde göz alıcı bir duruş sergiler. Bu keman, müzikseverlerin tüm beklentilerine verimli bir şekilde yanıt vermeyi başarır. Valencia V160 4/4 keman seti, sanatınızı icra ederken ihtiyaç duyduğunuz pek çok farklı ekipmanı size sağlar. Set içerisinde bulunan tüm ürünler, yüksek kaliteli yapıları sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir.

Valencia V160 4/4 Kemanın Set İçeriğinde Neler Vardır?

Valencia V160 4/4 full keman seti, oldukça kapsamlı bir üründür. Set içerisinde, keman bakımı ve kullanımı için ihtiyaç duyulan pek çok farklı gereç yer alır. Bunlar arasında; 4/4 yay, yedek tel, keman yastığı, reçine ve çanta yer alır. Tüm bu parçalarla çalarken rahat etmeniz mümkündür. Tellerin bakımı için yedek ürünleri değerlendirebilirsiniz. Ayrıca reçine keman yayının bakımında vazgeçilmez bir malzemedir. Yastık ise omuz üzerine yerleştirilerek konforlu tutuş sağlar. Söz konusu keman setinin içerisinde yer alan tüm ürünler son derece işlevseldir. Keman çantası yüksek kaliteli yapısıyla kolay taşınır. Kemanı dış etkenlerden güvenli bir şekilde korur. Özellikle darbelere karşı son derece dayanıklı bir koruma sağlar. Kulplu çanta, taşıma sırasında önemli avantajlar yaratır.

Valencia V160 4/4 Keman Kimler için Uygundur?

Valencia V160 4/4 keman seti, kullanışlı özellikleri sayesinde geniş kitlelere hitap eder. Söz konusu set; müzik aleti çalan veya bu alanda eğitim alan herkes için son derece uygundur.

Bahsi geçen kemanın kalıbı 4/4'tür. Keman yayı tam ölçü olduğu için gençlerin ve yetişkinlerin kullanması için elverişlidir. Ek olarak bu kullanışlı set, başlangıç seviyesinde keman çalan gençlere de hitap eder. Eğitim amaçlı kullanımlarda işlevselliğini kanıtlar. Pek çok farklı ihtiyacı karşılayabilen bu set, orta seviye kemancılar için de uygundur. Ayrıca eğitim kurumlarında tercih edilebilir. Valencia V160 4/4 keman seti yorumları, ürünü daha önceden satın almış olan kullanıcıların gerçek tecrübelerini yansıtır. Yorumları yakından inceleyerek farklı kişilerin deneyimlerine ulaşmak mümkün olur. Siz de bu kaliteli ve şık keman setini satın almak isterseniz online alışverişin adresi Trendyol'dan sadece birkaç tıklamayla siparişinizi oluşturabilirsiniz.