3
Süt Arttırıcı İçecekler kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Bestlak Valens Süt Arttırıcı 2 li Paket

539 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bestlak Valens Süt Arttırıcı 2 li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leylekkapıda Satıcı Ünvanı: KUTAY ELİT SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0599072010700001 Vergi Kimlik Numarası: 5990720107
    Bu ürün Leylekkapıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. BESTLAK Bitkisel Ekstreler ve C vitamini içeren takviye edici gıda Anne sütü artırıcı destek Marka : BESTLAK DAMLA Gıda Onay Kodu : 003370-26.10.2017 İçindekiler Rooibosekstresi Rezene ekstresi Mine çiçeği ekstresi Hayıt meyvesi ekstresi Keçi otu ekstresi Arpa meyvesi ekstresi Çemen tohumu ekstresi Melisa Ekstresi Kullanım Bilgisi Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı, günde 3 defa 20 şer damladır. Özel Muhafaza Koşulları Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Ambalajında ve 25 C altında oda sıcaklığında saklayın. Uyarılar Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Hamilelik dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Takdim Şekli 50 ml ambalajda. Damla formunda. Alkol ve Paraben İçermez. Bu takviye edici gıda “YETİŞKİNLERE” yöneliktir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sıvı
Geri Bildirim Ver

Valens Bestlak Süt Arttırıcı 2’li Paket

Yeni doğum yapan annelerin vücut için gereken oranda sıvı tüketmemesi, yetersiz ya da dengesiz beslenmeleri sütlerinin az gelmesine neden olabilir. Bu tip durumlarda da stresli hissedilmesi olağandır. Ancak bu sorunların geçici olduğu ve farklı çözüm yollarının bulunduğu da unutulmamalıdır. Bol miktarda sıvı tüketilmesi bu durumun kolayca geçmesi için tercih edilen bilindik yöntemlerden biridir. Anne sütünün artması için tercih edilen yöntemlerden bir diğeri de bitkilerin doğal faydalarından yararlanılmasıdır. Bitkilerin insan sağlığı için pek çok fayda sağladığı kaçınılmaz bir gerçektir. Bu nedenle Valens Bestlak, bitkilerden ve vitaminlerden yardım alarak süt oranının artması için özenle üretilir. Valens Bestlak süt arttırıcı 2’li paket düzenli ve bilinçli kullanım sağlandığında etkisini yüksek oranda gösterir ve anne sütünü arttırır.

  • Organik bitkisel içerikler
  • Kolay muhafaza imkanı
  • Ek gıda takviyesi

Kullanışlı Valens Bestlak Süt Arttırıcı Özellikleri

Kullanışlı Valens Bestlak Süt Arttırıcı Özellikleri

Valens Bestlak süt arttırıcı, C vitamini ve çeşitli bitkisel içerikler ile anne sütünün artmasına destek veren takviye edici bir gıda ürünüdür. Takviye edici gıdaların normal beslenmenin yerine geçmediği unutulmamalıdır. İçeriğinde; rooibos, rezene, mine çiçeği, hayıt meyvesi, sedef otu, arpa meyvesi, çemen tohumu ve melisa ekstreleri yer alır. Alerjik reaksiyonlara neden olabileceği için paraben içermez. Rooibos bitkisi, ürünü kullanan kişinin bağışıklık sisteminin güçlenmesini ve kan şekeri dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Yeni doğuran anneler tarafından sıklıkla tüketilen hayıt meyvesi otu ise hormonal bozuklukların daha dengeli bir seviyeye ulaşmasını sağladığı gibi sakinleştirici etkisi sayesinde stres ile baş etmenize yardımcı olur. Valens Bestlak süt arttırıcı 2’li paket yorum ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de sütünüzün artması için doğal bitkisel içeriklerin faydalarından kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Valens Bestlak Süt Arttırıcı Kullanımı ve Avantajları

Valens Bestlak Süt Arttırıcı Kullanımı ve Avantajları

Valens Bestlak süt arttırıcı, damla formundadır. Paket içerisinde 2 adet cam şişe içerisinde 50 ml’lik takviye edici gıda bulunur. Ürünün kendi cam şişesi içerisinde muhafaza edilmesi önem arz eder. Cam şişenin üst kapak kısmında damlatmanızı kolaylaştıracak aparat bulunur. Günde en fazla 3 kere kullanılması gerekir. Saf su ya da meyve suyu içerisinde 20 damla damlatılarak tüketilir. Ürünün aç ya da tok tüketilmesi fark etmemektedir. Ancak mide hassasiyeti olan kişilerin yemeklerden sonra tok karna tüketmesi tavsiye edilir. Olası bir hastalık durumunda ya da hamileliğin son dönemlerinde tüketilmeden önce doktorunuza veya herhangi bir sağlık kuruluşuna danışmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda ürün, yetişkin kullanımı içindir, bebeğinizin kullanımı için uygun değildir. Olası bir mide hassasiyetine ya da şişkinliğe neden olabileceği için laktoz içermez.

Bütçenize Uygun Valens Bestlak Süt Arttırıcı Fiyatı

Bütçenize Uygun Valens Bestlak Süt Arttırıcı Fiyatı

Valens Bestlak süt arttırıcı 2’li paket fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Takviye edici gıdanın içerisinde bulunduğu cam şişe, bitki özlerinin güneş ışınlarından direkt olarak etkilenmemesi için koyu renklidir. Cam şişenin buzdolabına konmadan ve 25 derece altında bir oda sıcaklığında muhafaza edilmesi yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde kullanımı için belirli bir süre normal ısı derecesine gelmesi beklenmelidir. Ürün, süt niteliğine sahip olduğundan dolayı soğuk tüketilmesi çeşitli gaz problemlerine neden olabilir. Aynı zamanda şişenin kuru bir alanda bulundurulması gerekir. Uzun süreli kullanım için ürün kapağının sıkı bir şekilde kapatıldığından emin olmanız gerekir. Bitkisel ve doğal içeriği sayesinde sütünüzün gelmesine destek sağlayacak bu takviye edici gıda ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.