Genel Markalar Yılan Yağlı Saç Bakım Yağı 100 ml

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yılan Yağlı Saç Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akdeniz Vitamin Satıcı Ünvanı: ŞÜKRİYE KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9820602032
    Bu ürün Akdeniz Vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Valensey Yılan Yağlı Saç Bakım Yağı 100ml Valensey yılan yağlı saç bakım yağı, bitki özlerinden,yüksek kalitede üretilmiş, güvenle kullanabileceğiniz valensey saç bakım yağı faydaları hakkında detaylı bilgiyi müşteri temsilcilerimizden alabilirsiniz. Valensey yılan yağlı saç bakım yağı içindekiler tatlı badem yağı,çörek otu yağı,susam yağı,biberiye yağı,ceviz yağı,defne yağı,kekik yağı,fındık yağı,hindistan cevizi yağı,ısırgan yaprağı,jojoba yağı,hint yağı,yılan yağı özleri bulunmaktadır. Valensey saç bakım yağı kullanımı ise doğal yağlar ve bitki özleri sayesinde saça canlılık ve parlaklık verir.Kuru,boyalı ve yıpranmış saçlara uygulandığında kökten uca besler ve hacim kazandırır.Haftada 3 gün boyunca saç diplerinden saç uçlarına doğru eşit miktarda dağıtınız.Valensey saç bakım yağı saçta 2 saat bekletildikten sonra valensey 7 in 1 sampuan ile durulanması tavsiye edilir. Valensey yılan yağlı saç bakım yağı 100 ml içeriğe sahiptir.Serin,kuru,güneş görmeyen alanlarda muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver