VALENTINES PROFESSIONAL Krem Keratin Terapi / Keratin Botox Şampuan / Keratin Botox Serum 3lü Set ( Brezilya Fönü )

836 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

VALENTINES PROFESSIONAL Krem Keratin Terapi / Keratin Botox Şampuan / Keratin Botox Serum 3lü Set ( Brezilya Fönü )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VALENTINES Satıcı Ünvanı: SÜMEYRA SAVCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040215248
    Bu ürün VALENTINES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KERATİN BOTOX CANLANDIRICI BAKIM ONARIM ÖZEL FORMÜLLÜ ŞAMPUAN 500ML PRO-KERATİN MUCİZESİ Keratin seviyesi azalmış, mat, cansız, yıpranmış ve kuru saçlarda kullanılmak için özenle üretilmiştir. Saçı besle, canlandırır ve yeniden yapılandırır. Pure Keratin bakımının daha uzun süre kullanılmasına olanak sağlar. Sodyum Klorür içermez. Kadife yumuşaklığında, pürüzsüz ve kolay şekle sokulan saçlar oluşturur. Elektriklenen, kabaran ve zor şekil alan saçları kontrol eder. Saçların daha dolgun ve canlı olmasını sağlar. TUZ, PARABEN İÇERMEZ! KERATİN BOTOX SAÇ SERUMU 100ML PRO-KERATİN MUCİZESİ Keratin seviyesi azalmış, mat, cansız, yıpranmış ve kuru saçlarda kullanılmak için özenle üretilmiştir. Saçı besle, canlandırır ve yeniden yapılandırır. Pure Keratin bakımının daha uzun süre kullanılmasına olanak sağlar. Sodyum Klorür içermez. Kadife yumuşaklığında, pürüzsüz ve kolay şekle sokulan saçlar oluşturur. Elektriklenen, kabaran ve zor şekil alan saçları kontrol eder. Saçların daha dolgun ve canlı olmasını sağlar. TUZ, PARABEN İÇERMEZ! KREM KERATİN SAÇ TERAPİ 250ML Dış etmenlerden dolayı yıpranmış ve işlem görmüş saçların kaybetmiş olduğu keratini geri kazandırarak gereken bakımı sağlar, canlılık ve parlaklık kazandırır. Saç tellerinizin nem ihtiyacını karşılar. Saçı sakinleştirerek elektriklenmesini ve kabarmasını önle. Saça keratin desteği sağlayarak yoğun bakım yapar ve güçlendirir. Saç tellerinizin kırılmaya karşı %100 direncini artırır. Dipten uca zarar görmüş saçları onarır, yeniler. Düzleştirici uygulanmış, boanmış, klor, deniz suyu ve güneşe maruz kalmış saçlarınızı korur. Saç tipine göre 4 ile 6 ay arasında düz fönlü bir saça sahip olmanızı sağlar. Keratin bakım oranı %30 ile %40 arasındadır. Düzleştirme oranı %70 ile %80 arasındadır. TUZ, PARABEN İÇERMEZ! KREM KERATİN SAÇ TERAPİ UYGULAMA Saçları ve saç köklerini arındırmak için öncelikle VALENTİNES PROFESSİONAL şampuan ile saçlarınızı yıkayın. Saçların tamamı nemli kalacak şekilde kurulayın. Keratini hafifçe çalkalayarak kullanım durumuna getirin. Saçınızı 4 bölüme ayırın ve enseden başlayarak keratini fırça yardımıyla iyice sürün, fırçayı cildinizden ve gözünüzden uzak tutmaya özen gösterin. 30-40 dk bekledikten sonra saçları kurutun. Parçalar halinde saçın yapısına göre 230°C maşa yardımıyla ile 3 ile 7 kere arasında düzleştirme uygulayın. Saçın yapısına göre 12 ile 48 saat aralığında bekletin. Bu süre içerisinde saçınızı ıslatmayın. Sonrasında mükemmel görünüme ulaşmış saçlarınız ile günlük hayatınıza devam edebilirsiniz. TUZ, PARABEN İÇERMEZ!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver