Vancat Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vancat Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması 15 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petimce Satıcı Ünvanı: KC SANAL MAĞAZA İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541082233800001 Vergi Kimlik Numarası: 5410822338
    Bu ürün Petimce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akdeniz Poliüretan Spiral Hava Hortumları

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 10-15 kg
  • Aroma Kuzu
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Vancat 8699245856101 15 Kg Kuzu Etli Yetişkin Kedi Maması

Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, küçük dostlarınızın ihtiyacı olan günlük vitamin ve mineral ihtiyacını rahatlıkla karşılar. Eşsiz içeriği sayesinde kedilerin daha aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olur. Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, bitki özleri ve antioksidan vitaminler ile zenginleştirilmiştir. Bu özel içerik, kedilerin bağışıklık sistemini geliştirir ve hastalıklara karşı korur. Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması sayesinde kedinizin kasları daha güçlü ve esnek olur. Bu mama, kedinizin tüylerinin ve gözlerinin daha parlak olmasına yardımcı olur. Son derece lezzetli olan Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, kedilerin severek tükettiği lezzetli bir besin kaynağıdır. Protein oranı oldukça yüksek olan ürün, kedi sağlığına faydalı birçok yağ içerir.

  • Ağırlık: 15 kg
  • İçerik: Kuzu eti ve pirinç
  • Kimlere Uygun: Yetişkin kediler

Vancat Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nasıldır?

Vancat Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nasıldır?

Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Kedilerin gün içerisinde ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral gereksinimlerinin tamamını rahatlıkla karşılar. Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması içerisinde %22 oranında dehidre kuzu proteini mevcuttur. Aynı zamanda üründe hidrolize kuzu proteini de %17 oranında yer alır. Mama, omega 3, omega 6, A vitamini, D3 vitamini, C vitamini ve E vitamini bakımından da zengindir. Yetişkin kediler için kullanıma uygun olan Vancat kuzulu pirinçli kuru kedi maması, 15 kg olarak satışa sunulur. Kedilerin zevkle yediği bu mama; selenyum, manganez ve çinko da içerir. Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, zengin lif içeriği sayesinde sindirim sistemini düzenler. Bu mamayı kullanan pek çok kedi, zorlanmadan düzenli olarak tuvalete çıkar.

Vancat Kuzu Etli Yetişkin Kedi Mamasının Kokusu Nasıldır?

Vancat kuzu etli yetişkin kedi maması, kedilerin iştahını kabartan muhteşem bir kokuya sahiptir. Bu mama ile beslenen kedilerin tüyleri, kasları ve genel sağlık durumları olumlu yönde değişim gösterir. Çünkü ürünün içeriği oldukça zengindir ve kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için gerekli tüm besin değerlerine yer verir. Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, içerdiği dehidre kuzu proteini, hidrolize kuzu proteini, rafine tavuk yağı, karides unu ilaveleri ve hamsi yağı gibi maddeler ile lezzetini katbekat artırır. Kedilerin damak tadına oldukça yatkın olan bu besinler, mamanın kokusunu da iştah açıcı kılar.

Vancat Kuzu Etli Kedi Maması 15 Kg Sağlıklı mıdır?

Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması, kedilerin sağlıklı ve doğal gelişimlerine katkı sağlar. Ürün, son derece gelişmiş bir içeriğe sahiptir. Bu içerikte Avrupa Birliği’nin onayladığı antioksidanlar, omega yağları, yüksek lif, kuzu proteini, E, D3, A ve C vitamini yer alır.

Mama, geçiş günlerinde belirli oranlarla kedilere sunulmalıdır. Geçişin ilk iki gününde Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması %25 oranında eski mama ile karıştırılarak verilir. Sonraki 2 gün ise bu oran %50’ye çıkarılır. 5. ve 6. günlerde de Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması %75 oranında verilir. 7. günde ise mama kabının tamamı Vancat kedi maması ile doldurulur. Böylece küçük dostlarınızın mamaya hızlı bir şekilde alışması sağlanır. Dilerseniz Trendyol üzerinden Vancat 15 kg kuzu etli yetişkin kedi maması yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.