Varlık Yayınları Etkili I?nsanların 7 Alışkanlığı

264,20 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Varlık Yayınları Etkili I?nsanların 7 Alışkanlığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapStore Satıcı Ünvanı: VEDAT AKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2527457602000011 Vergi Kimlik Numarası: 0320030991
    Bu ürün KitapStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kişisel, mesleki ve ailevi sorunların çözümünde ilke merkezli bir yaklaşım benimseyen ve toplam kalite anlayışının öncülerinden olan Stephen R. Covey, çarpıcı örneklerden yola çıkarak, aşama aşama, insana yaraşır biçimde dürüst, uyumlu, huzurlu, başarılı bir yaşam için değişimine ayak uydurmamızı sağlayan alşıkanlıkları belirliyor, değişimin yarattığı fırsatlardan yararlanabilmek için gerekli olan bilgelik ve güce ulaşmanın yollarını gösteriyor. Liderlik konusunda son onyılın başucu kitabı bu olacak. -Scott Degarmo (Siccess dergisinin başyazarı) İlke merkezli liderlik, çok güçlü bir kavram, Covey'in liderlik ve insan ilişkileri vizyonu, bu kavramı günümüz iş dünyasının liderleri için elverişli bir program haline getirmiş. Mutlaka okumanızı öneririm. -Nolan Archibald (Black & Decker Başkanı ve Yöneticisi) Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stephen R. Covey
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Stephen R.

Hayatta bir şeyleri başarmak için motive olmaya, birilerinin desteğini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu anlamda Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Stephen R. sizi hem motive edebilir hem de başarıya götürebilir. Başarılı bir hayat yaşayan insanların günlük rutinlerinde neler yaptığını bu kitap sayesinde daha yakından inceleyebilirsiniz. Alışkanlıklar veya öğrenme biçimleri farklılık gösterebilir. Fakat çeşitli içerikler size farklı bir bakış açısı kazandırır. Bu içerikler arasında yer alan Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Stephen R. akıcı bir Türkçe ile size sunulur. Geniş bir kitleye ve yaş grubuna hitap eden ürün; kaliteli bir yazı diline, kağıt baskısına sahiptir. Aynı zamanda ürünün kapağı ciltli olarak size sunulur. Günün farklı dilimlerinde keyifle ve merakla okuyabileceğiniz baskıyı yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

  • Motive edici
  • 1. sınıf kağıt kalitesi
  • Özenli çeviri

Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Özellikleri

Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Özellikleri

Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı - Stephen R.Covey kişisel gelişim kitapları arasında yoğun bir şekilde talep gören içerik, gün içerisindeki alışkanlıklarınızı gözden geçirmenize yardımcı olabilir. İlgilendiğiniz işler ve bunlar için ayırdığınız vakit başarı konusunda size yardımcı olabilir. Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı baskısı toplam 472 sayfadan oluşur. Yazı tipinin ve dilinin sadeliği, akıcılığı kolay bir şekilde okumanıza ve anlamanıza yardımcı olabilir. Farklı işlerde çalışıyor olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin niteliği fark etmeksizin mesleğinizin kalitesini, geliştirdiğiniz yönlerinizi bu işe yansıtmak için geniş bir perspektiften bakmanız gerekebilir. Bu bakış açısını geniş bir kitleye hitap eden, kişisel gelişim kitaplarıyla ünlü olan Stephen R.Covey’in bu eserinden destek alarak kazanabilirsiniz. Böylece uyku düzeninden sabah ilk yaptığınız eyleme, beslenmenizden gün sonunda yaptıklarınıza kadar birçok alışkanlık konusunda farkındalık kazanıp kendinize özen gösterme imkanı bulabilirsiniz.

Stephen R. Covey - Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Fiyatı

Stephen R. Covey - Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Fiyatı

Kitaplar size farklı alanlarda bilgi edinmenize, düşünmenize, gelişmenize yardımcı araçlardır. Kimi zaman bu içeriklerden bilgi alırken, kimi zaman da konular üzerine düşünerek farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Tercih edeceğiniz kitapların içerikleri ve fiyatları farklılık gösterebilir. Makul düzeylerde tutulan Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Stephen R. fiyatı bütçenizi sarsmadan esere sahip olmanızı mümkün kılar. Böylece bu nitelikli içerik sayesinde başarılı insanların deneyimlerinden yararlanma, onları daha yakından inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan faydalanarak, size örnek olabilecek kişilerin hayatınıza dokunmasını sağlayabilir hem şimdi hem de ilerleyen dönemlerde kendinize önemli özellikler kazandırabilirsiniz. Çocuklarınızla keyifli bir okuma saati geçirebilir, onlara da küçük yaşta okuma alışkanlığı kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel gelişimine özen gösteren yakınlarınıza başarılı yazarın kitabını bir hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz.

Stephen Covey -Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Yorumları

Stephen Covey -Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Yorumları

Okuyucular, kitaplar konusunda seçim yapmadan önce konusu, yazarı, kategorisi hakkında araştırmalar yapabilir. Bu sayede hem ilgi alanınıza hitap eden kitaplara kolaylıkla ulaşabilir, hem zamanınızı koruyabilir hem de boşuna ücret ödeme ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Araştırmalarınızı kapsamlı bir şekilde yapabilmeniz adına Varlık Yayınları Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı Stephen R. yorumları size sunulur. Satın almadan önce hem bu kategorideki içerikleri okuyan kişilerin kıyaslamalarından, görüşlerinden ve memnuniyetlerinden yararlanabilir hem de yazarın bu kitabına yönelik eleştirileri öğrenebilirsiniz. Ekonomik düzeyde tutulan Varlık Yayınlarının bünyesindeki kitapta, 7 alışkanlık kapsamlı bir şekilde ele alınır. Bu başlıkların yanı sırayaşadığınız durumlara göre davranışlarınızı düzenlenmeye dikkat edebilirsiniz. Bu esnada düşünce yapınızda yapabileceğiniz değişiklikleri gözlemleyebilirsiniz. Farklı konulara, geniş bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak Stephen Covey R. isimli yazarın kitabını Trendyol üzerinden kısa sürede sipariş verebilirsiniz.