Vaseline Yumuşatıcı Dudak Kremi Original Lip Theraphy 20 Gr Kategori: Dudak Kremi Ve Peeling

149,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL

Ürün Bilgileri

Vaseline Yumuşatıcı Dudak Kremi Original Lip Theraphy 20 Gr Kategori: Dudak Kremi Ve Peeling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gümüşada AVM Satıcı Ünvanı: MEHMET TETİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410009963
    Bu ürün Gümüşada AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazın kuruluk, kışın soğuk hava gibi sebeplerle dudaklar kuruyup çatlayabilir. Nemsizlik yüzünden kurumuş ve çatlamış dudaklar için çözüm çok basit. Vaseline 140 yılı aşkın süredir kuru ciltlerin güvenli bir şekilde onarılmasına yardımcı olmaktadır. Siz de Vaseline Lip Therapy dudak nemlendiricisinin onarıcı gücünü keşfetmeye hazır mısınız? Vaseline’in en iyi dudak kremi ürünleri arasında yer alan Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi, kuru ve çatlamış dudakların onarılmasına yardımcı olur. Vaseline’in 140 yılı aşkın tecrübesiyle geliştirilen eşsiz formülü, deri hücreleri arasında bariyerler oluşturup nemi hapsederek dudakları yumuşatır. Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi’nin kalıntı bırakmayan ve yağlı olmayan kokusuz formülü kolayca sürülür ve dudaklara doğal bir parlaklık kazandırır. Dudakların pürüzsüzleşmesine yardımcı olur. Yumuşatıcı dudak kremi Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi, kuru dudaklarda kullanıma uygundur. Vaseline’in eşsiz nemlendirici dudak kremi, özel formülüyle cildi besler ve dudaklarınızı kurumaya karşı korumaya alır. Böylece daha güzel ve sağlıklı görünen dudaklar sağlar. Her kullanımda dudakları anında rahatlatır. En iyi sonuçlar için düzenli olarak kullanabilirsiniz. Vaseline Lip Therapy serisinden daima yanınızda taşıyabileceğiniz mini Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi ile dudak bakımı için Vaseline’in onarıcı gücüyle tanışın. Daha yumuşak ve parlak görünen dudaklar için Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi her zaman sizinle. Kullanım: Vaseline Lip Therapy Original Dudak Kremi’ni parmağınızın ucuyla alın ve kurumuş dudaklarınız üzerine yayın. En iyi sonuçlar için düzenli kullanın. İçindekiler: Petrolatum, Theobroma Cacao Seed Butter, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Limonene.
Geri Bildirim Ver