VAV Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu 75cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VAV Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu 75cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Görseldeki Ölçülerdedir. Ürün Sayesinde Tavan Boyanız Zarar Görmeden Sobanızı Güvenle Kullanabilirsiniz. BU ÜRÜN İLE ARTIK BORUNUN KARARTTIĞI YANMA TEHLİKESİ OLUŞTURAN SICAKLIĞI ENGELLEYİN.
Geri Bildirim Ver

Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu 75cm PRA-2230551-8848

Günümüzde soba kullanımı az olsa da köy ve dağ evlerinde bu kullanım halen devam etmektedir. Aynı zamanda tatil bölgelerinde de soba kullanımına rastlanabilir. Kışın soğuk geçtiği alanlarda tercih edilen soba, ortamın istenilen düzeyde ısınmasını sağlar. Fakat kimi zaman sobadan gelen ısıdan tam anlamıyla yararlanmak amacıyla belirli araç gereçlere ihtiyaç duyulur. Bunlardan birisi de VAV ısıkes soba borusu tavan ısı koruyucu 75 cm üründür. Ahşap ve köpük döşenmiş tavanlarda kullanılan bu ürün, ısıdan maksimum düzeyde yararlanılmasını sağlar. Bu ürün sayesinde %70’e varan oranda ısı kalkanı oluşturabilirsiniz. Böylece ortam ısısının daha da artmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün sayesinde tasarruf da yapmış olursunuz. Soba borusu tavan koruyucu satın alarak hem oda ısısını artırabilir hem de enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • 1. Kalite Malzeme
  • Isı kaybına Önlem
  • Tasarruf Sağlama

Isı Tasarrufu Sağlayan VAV Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu

Sobalı bir evde yaşıyorsanız ve ortamın yeterince ısınmadığını düşünüyorsanız Vav ısıkes soba borusu tavan ısı koruyucu 75 cm ölçülerine sahip ürünü satın alabilirsiniz. Bu ürün, sıcaklığın arka kısma geçişini engelleyerek ortama ısının yayılmasını sağlar. Böylece ortamın daha sıcak olması sağlanabilir. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde aynı zamanda tasarruf da yapabilirsiniz. Bu ürün tavan boyasının zarar görmesini önleyebilir. Vav ısıkes soba borusu tavan ısı koruyucu 75 cm içeriği, 1. kalite malzeme kullanılarak üretilir. Kaliteli yapıdaki bu ürün dayanıklılığı ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. Ürünün boyu 75 cm iken eni 21 cm olarak ölçülür. Aynı zamanda ürün üzerinde boru tutacakları da yer alır. Böylece ürünün kurulumunu rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak istiyorsanız avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Kaliteli Yapısı ile VAV Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu

Ahşap evlerde veya köy evlerinde sıklıkla gördüğünüz sobalar, bir ortamın ısınmasında oldukça etkin rol oynar. Eğer siz de sobanın yeterince ısı vermediğini düşünüyorsanız, bu sorunu Vav ısıkes soba borusu tavan ısı koruyucu 75 cm kullanımı ile çözebilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan bu ürün kaliteli yapısı nedeniyle uzun yıllar kullanılabilir. Isı geçirmeyen yapıdaki soba borusu korumalığı aynı zamanda tasarruf etmenize de yardımcı olur. Ürünün üzerinde boru tutacakları da yer alır. Bunları soba borusuna monte ederek kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz. Genellikle ürün soba borusunun tavan kısmında kalan bölüme monte edilir. Böylece yüzeyin arka kısmında kalan alana ısı kaçmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca bu bölgenin yanmasının da önüne geçebilirsiniz. Böylece sobadan elde edeceğiniz verimi daha da artırabilirsiniz.

Avantajlı Yapısı ile Vav Isıkes Soba Borusu Tavan Isı Koruyucu

Ortam ısısını soba yardımıyla sağlıyorsunuz ve bu üründen daha fazla verim elde etmek istiyorsanız soba borusu üstü koruma aparatından satın alabilirsiniz. Isının arka kısma geçmesini önleyerek ortama yayılmasını sağlar. Ortam ısısını artırırken tavan bölgesini de korur. Özellikle de ahşap tavana sahip evde yaşıyorsanız bu ürün oldukça kullanışlıdır. Bu ürün sayesinde tavanın ahşap kısmı korunur ve o bölgeye ısının fazla yayılması önlenir. Böylece olası tehlikelere karşı da önlem alabilirsiniz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Vav ısıkes soba borusu tavan ısı koruyucu 75 cm yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Daha önce bu modeli kullanmış pek çok müşterinin yorumlarına göz atarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sonrasında ise satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. PRA-2230551-8848 koduna sahip bu ürünü Trendyol'da kolaylıkla aratabilirsiniz.