VEBOX Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil Büyülü Bahçe Kokulu Gold 300 Adet

409,90 TL
(1,37 TL / yaprak)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

VEBOX Easy Wet Wipes Islak Kova Mendil Büyülü Bahçe Kokulu Gold 300 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEBOX Satıcı Ünvanı: MİNİMAX TEDARİK VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621049809500015 Vergi Kimlik Numarası: 6210498095
    Bu ürün VEBOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüzde temizlik ve hijyen konsepti sürekli evrim geçiriyor ve Vebox Easy Wet Wipes Mendilleri bu değişen ihtiyaçlara mükemmel bir çözüm sunuyor. Hızla gelişen teknolojiye uygun olarak tasarlanan bu özel ürün, temizlik sürelerini kısaltarak zaman tasarrufu sağlarken, aynı zamanda su tasarrufu yapmanıza da yardımcı oluyor.Neden Vebox Easy Wet Wipes Mendillerini Kullanmalıyım?Tüm Yüzeylerde Hijyen: Yüzey ve zeminlerde etkili hijyen sağlar ve güvenli kullanım sunar.Sıkılıp kullanıldığında yüzeydeki ıslaklığı etkili bir şekilde giderir.Diğer ıslak mendillere göre daha kalın ve yüksek pamuk oranına sahiptir.Aşındırıcı ve tahriş edici kimyasallar içermez, güvenle kullanılabilir.100'lü seçenekleri ile maddi tasarruf sağlar, uzun süreli kullanım sunar.Kuruma Yapmaz: Kapağı kapalı kaldığı sürece süre fark etmeksizin kuruma yapmaz.Yeniden Kullanılabilir: Kirlenmediği takdirde yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Fresh bir kokuyla temizlik yapılan ortama ferahlık katar.Çok kirlenmediği takdirde yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.Kullanım Alanları:HastanelerPolikliniklerGüzellik SalonlarıEğitim KurumlarıAnaokullarıRestoranlarOtel İşletmeleriSpor SalonlarıKuaför SalonlarıEv ve İşyerleriVebox Easy Wet Wipes Yüzey Temizleme Havluları ile temizliğinizi kolaylaştırın, hijyeninizi artırın ve çevre dostu bir seçim yaparak sürdürülebilirliğe katkıda bulunun!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Paket İçeriği 90 ve üstü
Geri Bildirim Ver