Veet Professional Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak&vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150ml X2

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
450 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veet Professional Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak&vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150ml X2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VEET Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün VEET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler: *Smooth & Fresh teknolojisi sayesinde cildinizde kötü koku bırakmaz. *Cildi 24 saate kadar nemlendirir. *5*-10 dakikalık uygulama. *Hassas Ciltler İçin geliştirilmiştir. *Aloe Vera ve E Vitamini içerir. *5 dakikadan itibaren etkili

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Veet Tüy Dökücü Krem ile Hassas Ciltler Emin Ellerde

Rutin yaşam içinde kendinizi has tarzınızı bakım açısından tamamlamayı amaçlayan kullanışlı bir bakım ürünüdür. Vücudunuzun iyi görünmesine aracılık eder. Vücudun kimi noktalarında elinizde olmayan gelişim sağlayan tüyler rutin yaşam içinde sizi rahatsız edebilir. Rahatsızlık etkisi fiziksel olarak iyi hissetmeme gibi durumlarının yanı sıra görünüş açısından da ortaya çıkabilir. Fiziksel olarak rahatsız hissetme durumu ağırlıklı olarak kaşıntı, terleme gibi etkiler vasıtasıyla ortaya çıkar. Görünüm açısından ise özellikle vücudunuzun kimi bölgelerini açık bırakan kıyafet tercih ettiğinizde yoğun tüyler şıklığa adım atmanıza çoğu zaman için engel olabilir. Veet tüy dökücü sprey krem hassas ciltler 150 ml tüm bu durumlarda şikayetlerinizi pratik olarak ortadan kaldırmayı amaçlar. Vücudun kimi bölgelerinde istenmeyen noktalarda yer alan tüylerin pratik olarak ortadan kaldırılmasını mümkün kılar.

  • Hassas Ciltlerde Kullanıma Uygun
  • Ciltte 7 Gün Boyunca Pürüzsüzlük Sağlama
  • 24 Saati Boyunca Süren Nemlendirici Etki

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet Kullanımı

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet Kullanımı

Veet tüy dökücü krem sprey hassas ciltler için 150 ml, hassas cilt tipine uygun formülüyle geniş kullanım vaat eder. Cildiniz aşırı derece hassas olduğundan dolayı krem kullanmaktan çekinebilirsiniz. Hassas ciltler de dahil olmak üzere herhangi bir cilt yapısı üzerinde kızarıklık, tahriş gibi kullanım sonrası yaygın görülen etkilere sebep olmaz. Bu sayede gerek görünüm gerekse rahat hissetme açısından kullanım sonrasında idealliği temsil eder. Cilt üzerinde geniş kullanıma uygundur. Bacak, koltuk altı, kol ve bikini bölgeleri fark etmeksizin birçok bölgenin tüylerden arındırılmasına aracılık eder. Bu sayede bir ambalajdan maksimum verim almanıza olanak tanıyarak tek satın alımla bütüncül olarak tüylerden uzak deneyimin anahtarı olur. .

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet İçeriği

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet İçeriği

Vücudunuzun tüylerden arınarak gözeneklerinin nefes alabilir duruma gelmesine olanak tanıyan Veet tüy dökücü sprey krem hassas ciltler 150 ml özellikleri itibarıyla ferah etkisini uzun soluklu olarak sürdürebilir. 1 hafta boyunca bütünüyle tüylerden uzak, pürüzsüz görünümlü cilde aracılık eder. Tıraş bıçağı gibi vücudu tüylerden arındırmak için kullanılan alternatif yöntemlere çok daha uzun ömürlü pürüzsüzlük vaat eder. Zor ulaşılan bölgelere dahi kolayca uygulanarak vücudun bütüncül olarak tüylerden ırak gözükmesini mümkün kılar. Veet tüy dökücü sprey krem hassas ciltler 150 ml kullanımı vücudun ferah kalmasını mümkün kılarken aynı zamanda alternatif yöntemler sonucu ortaya çıkabilecek kesik, çizik gibi unsurlara neden olmaz. Kullanım sonrası çıkan tüylerin sert olmamasına olanak tanır. Böylece uzun ömürlü kullanım sürecinde bütünüyle cildin zarar görmemesini öne çıkararak ideal kullanışlılığı temsil eder.

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet Fiyatları

Veet Tüy Dökücü Krem Sprey Bacak & Vücut Bölgesi Hassas Ciltler 150 ml x 2 Adet Fiyatları

Sprey formuyla sizler buluşan tüy dökücü krem kullanım sırasında pratikliğe adım atmanıza olanak tanır. Veet tüy dökücü sprey krem hassas ciltler 150 ml kullananlar gün içinde yalnızca birkaç dakikalarını ayırarak sprey uç sayesinde kolaylıkla tüylerinden kurtulabilir. Duş ve banyo öncesinde vücuda sıkılarak uygulanır. Bu süre tamamlandıktan sonra paket içinde yer alan spatulası vasıtasıyla ciltten tüylerle beraber silinebilir. İşlem sonrası cilt suyla temizlendiği takdirde pürüzsüz görünüme ulaşır. Veet tüy dökücü krem sprey bacak & vücut bölgesi hassas ciltler 150 ml x 2 adet set halinde sizlerle buluşur. Şişe kapasitesi uzun kullanım için idealdir. Set halinde sunulan Veet tüy dökücü sprey krem hassas ciltler 150 ml yorumları kremin ekonomik maliyette olduğu yönündedir. PKTVEEHSSKRMCLTL150X2MV ürün kodu ile bu ürünü Trendyol'da bulabilir, anında sipariş verebilirsiniz.