Veg&Bones Balkabağı Çorbası Bebek Ekgıda 190gr 6 Adet

265 TL
(44,17 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones Balkabağı Çorbası Bebek Ekgıda 190gr 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ART MARKET Satıcı Ünvanı: MUZAFFER ERSÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3700259006
    Bu ürün ART MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VEG&BONES BALKABAĞI ÇORBASI BEBEK VE KÜÇÜK ÇOCUKLAR İÇİN 190gr 6 Adet Cam Kavanoz Türkiye'de bir ilk! Veg&Bones ailesi olarak çocuklarımızın damaklarına bambaşka bir lezzet sunmak amacıyla, tam da annelerimizin evde yaptığı kıvamda, sağlıklı ve pratik Veg&Bones Bebek Çocuk Çorbaları seçeneklerini oluşturduk Vitamin kaynağı olan balkabağına, yine besin değerleri yüksek havuç ve patates de ekleyerek, ilikli kemik suyu ile pişirdik ve Veg&Bones Balkabağı Çorbası'nı beğeninize sunduk. İçindekiler: İlikli Dana Kemik Suyu, bal kabağı, havuç, patates. Ürün Bilgilendirmesi: Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. El değmeden sterilize edildiğinden tazeliğini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza eder. Güneş ışığı görmeyen bir yerde saklayabilirsiniz. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 48 saat içinde tüketiniz. Bebeğiniz ek gıdaya geçtiği dönemde 6. aydan itibaren kullanabilirsiniz. Ürün ilave şeker, tuz, koruyucu, kıvam artırıcı ve renklendirici içermemektedir. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kavanozdaki ürünü tercihinize göre bir kaba boşaltarak veya sıcak su içinde bekleterek ısıtabilirsiniz. Tahta veya silikon kaşık tercih ediniz. Bebeğiniz için kıvamın koyu olduğunu düşünüyorsanız su ile seyreltebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Veg&Bones Balkabağı Çorbası Bebek Ek Gıda 190 gr

Sizin için çok önemli olan çocuklarınızın anne sütünden sonra ek gıdalara geçiş döneminde tercih yapmak zaman zaman zor olabilir. Bebeğiniz için hem sağlıklı hem de besleyici ek gıdalar bulmak önemli bir husustur. Anne babaların bu kritik ihtiyaçlarına çözüm getirmek ve çocukların damak zevkine uygun farklı lezzetler sunmak amacıyla ebeveynlerin yaptığı ev yemeği kıvamında sağlıklı ve pratik Veg&Bones balkabağı çorbası bebek ek gıda 190 gr 6 adet bu konudaki tüm beklentilere cevap verir. Çok iyi bir lif kaynağı olan balkabağından üretilen çorba, kullanıma hazır haliyle pratiktir. Dilediğiniz anda çocuğunuza yedirmeye hazır haldedir. İçeriğinde barındırdığı kolajen sayesinde cilt parlaklığına destek verir. İlikli kemik suyu ile pişirilir, bu sebeple bebeklerin kemik gelişiminde etkilidir.

  • Sağlıklı içerik
  • Pratik kullanım
  • Lezzetli ek gıda

Besleyici Veg&Bones Balkabağı Çorbası Özellikleri

Besleyici Veg&Bones Balkabağı Çorbası Özellikleri

Veg&Bones çorba ek gıdaya geçiş döneminde size beklediğiniz niteliklerde sağlıklı ve besleyici bir deneyim sunar. Çocuğunuzun damak zevkine uyabilmesi için özel olarak hazırlanır. İçeriğindeki kemik suyu katkısı sayesinde kemik gelişimini destekler. Ayrıca lifli yapıdaki kabak sebzesiyle sindirim sistemini de olumlu etkiler. Bebek ve küçük çocuk ek gıda tebliğine uygun olarak hazırlanır. Katkısız, doğal olarak üretilip kullanıma sunulur. Annelerin evde yaptığı kıvam ve lezzettedir, açılıp tüketilmeye hazır haldedir. Bu sebeple dilediğiniz her yerde yedirebileceğiniz pratik bir çorbadır. Veg&Bones bebek çorbası tercihe göre ıstılarakta tüketilebilir. Çorbanın doğal yapısında bulunan yağlar, protein ve aminoasitler gereği üzerinde tabakalaşma, topaklaşama veya dibe çökme gibi durumlar oluşabilir. Bu durum kesinlikle bozulmadan kaynaklı değildir. Bu sebeple kullanmadan önce çalkalanarak tüketilmesi önerilir.

Pratik Bebek Çorbası Ek Gıda 190 gr 6 Adet Fiyatı

Pratik Bebek Çorbası Ek Gıda 190 gr 6 Adet Fiyatı

Anne sütünden sonraki dönemde değerli çocuklarınız için besin seçimi önemlidir. Seçeceğiniz yemeğin organik, besleyici, aynı zamanda lezzetli olması, çocuğun gıdayı keyifle yemesine katkı sağlar. Hijyenik koşullarda ısıl işlemle sterilize edilerek paketlenir, hijyeniktir. Güvenle yedirilebilir. 18 ay boyunca lazzetini ve tazeliğini korur. Ancak kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklanması önerilir. Açıldıktan sonraki 48 saat içerisinde tüketilebilir. Koruyucu, renklendirici kıvam artırıcı, ilave tuz yada şeker içermez. Bu sebeple çocuğunuzun sağlığı için uygun niteliklerdedir, güvenle tüketilebilir. Ürün etiketinde belirtilen tuz miktarı ürünün içerisindeki ham maddelerden kaynaklıdır. İçerdiği demir, protein, kasiyum, fosfor ve magnezyum sayesinde sağlıklı kemik gelişimine destek verir. Veg&Bones balkabağı çorbası bebek ek gıda 190 gr 6 adet fiyatı, ürünün tüm bu olumlu ve üstün özelliklerine göre belirlenir.

Balkabağı Tadında Bebek Çorbası Veg&Bones

Balkabağı Tadında Bebek Çorbası Veg&Bones

Balkabağı son derece besleyici ayrıca içerisinde demir bulunan, lif kaynağı bir sebzedir. Bu sebeple kansızlığı önlediği ifade edilir. Doğal bir vitamin deposu olan balkabağına, yine besin değerleri yüksek olan havuç ve patates de eklenerek hazırlanan çorba, ilikli kemik suyu ile pişirilerek üretilir ve kullanıma hazır halde hizmete sunulur. Bu sebeple kıymetli yavrularınız için hem besleyici hem de son derece sağlıklı bir çorbadır. Veg&Bones, kullanımı pratik olduğundan dilediğiniz her yerde ister soğuk isterseniz de ısıtarak çocuklarınıza güvenle yedirebilirsiniz. İyi bir lif kaynağı olan balkabağı, aynı zamanda sahip olduğu kolajen sayesinde cilde parlaklık verir. Veg&Bones balkabağı çorbası bebek ek gıda 190 gr 6 adet yorumları ve ürünün bütün niteliklerine Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşıp bu besleyici ek gıdaya rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz.