Veg&Bones Bebek Çorbaları Avantajlı Paket

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones Bebek Çorbaları Avantajlı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PandaMarket Satıcı Ünvanı: MESTRA GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619100184300001 Vergi Kimlik Numarası: 6191001843
    Bu ürün PandaMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VEG&BONES BEBEK, KÜÇÜK ÇOCUK ÇORBALARI VE İLİKLİ KEMİK SUYU AVANTAJLI PAKET, 7 ADET CAM KAVANOZ AFİYET OLSUN! PAKET İÇERİĞİ: 2 ADET SEBZE BEBEK ÇORBASI 190GR 2 ADET BROKOLİ BEBEK ÇORBASI 190GR 2 ADET BALKABAĞI BEBEK ÇORBASI 190GR 1 ADET İLİKLİ KEMİK SUYU 480ML KORUMALI ÖZEL KÖPÜK AMBALAJDA GÜVENLİ TESLİMAT Anne sütünden sonra, kıymetli evlatlarımıza yönelik hem sağlıklı hem pratik hem de lezzetli ek gıdalar bulabilmek zaman zaman zor olabilmektedir. Türkiye'de bir ilk! Veg&Bones ailesi olarak, ebeveynlerimizin bu kritik ihtiyaçlarına çözüm getirmek ve çocuklarımızın damaklarına bambaşka bir lezzet sunmak amacıyla, tam da annelerimizin evde yaptığı kıvamda, sağlıklı ve pratik Veg&Bones Bebek Çocuk Çorbaları seçeneklerini oluşturduk. Miniklerimize besleyici lezzet, ebeveynlere güven ve kolaylık sağlayan ek gıdalarımız katkı maddesi ve koruyucu içermez. Afiyet Olsun! Ürünümüz, doğal malzemeler ile +6 ay ve üzeri bebeklerimiz ve küçük çocuklarımız için uygun kıvamda hazırlanmıştır ve hijyenik koşullarda üretilen ürünümüz, sterilize edilerek cam kavanozlarda ambalajlanmıştır. Türk Gıda Kodeksine ve Bebek ve küçük çocuk ek gıdası tebliğine ve uygun olarak üretilmiştir. Koruyucu, renklendirici, kıvam arttırıcı, ilave tuz ve şeker içermez. Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Brokoli Çorbası: Tam bir c vitamini deposu olan brokoli, bebeğinizin sindirimine yardımcı olan lif bakımından zengin bir besin olup bağışıklık sistemini güçlendirir Balkabağı Çorbası: A vitamini, protein, potasyum ve demir açısından son derece zengin olan balkabağı, aynı zamanda çok önemli bir mineral kaynağıdır. Sebze Çorbası: İçerdiği c vitaminiyle havuç bağışıklık sistemini güçlendirir, lif açısından zengin patates ve fasulye bebeğinizin sindirim sistemine yardımcı olur. İlikli Kemik Suyu: Geleneksel şifa deposu olarak bilinen ilikli kemik suyu, içerdiği zengin kolajen, mineraller ve yararlı moleküller ile her yaş grubunun kemik, cilt, sindirim sistemi ve bağışıklık sistemi sağlığı için faydalı ve destekleyici besin kaynağıdır. Doğal ve faydalı besinler olan havuç, kereviz sapı, soğan, sarımsak, elma sirkesi, karabiber, kekik, defne yaprağı, zencefil, karanfil ve İlikli dana kaval kemiğini, kendi özel reçetemizle hazırladık ve Veg&Bones İlikli Kemik Suyu lezzetini sizlere sizlerle buluşturduk. Afiyet olsun! Ürün Bilgilendirmesi: Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. El değmeden sterilize edildiğinden tazeliğini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza eder. Güneş ışığı görmeyen bir yerde saklayabilirsiniz. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 48 saat içinde tüketiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver