Veg&Bones Bebek Ve Çocuk Çorbaları Mıx Paket 6 Adet

263 TL
(43,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones Bebek Ve Çocuk Çorbaları Mıx Paket 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PandaMarket Satıcı Ünvanı: MESTRA GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619100184300001 Vergi Kimlik Numarası: 6191001843
    Bu ürün PandaMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VEG&BONES BEBEK VE ÇOCUK ÇORBALARI MİX PAKET 190gr x 6 Adet Cam Kavanoz VEG&BONES DOĞAL, KATKISIZ VE KORUYUCU İÇERMEYEN LEZZETLİ VE BESLEYİCİ ÇORBA EK GIDA ÇEŞİTLERİMİZİ BEBEKLERİMİZİN VE KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZIN BEĞENİSİNE SUNUYORUZ! 6 ADET ÇORBA ÇEŞİTLERİMİZ MİX PAKET İÇERİĞİ 2 Adet SEBZE ÇORBASI 2 Adet BROKOLİ ÇORBASI 1 Adet TARHANA ÇORBASI 1 Adet BALKABAĞI ÇORBASI Ürünümüz, doğal malzemeler ile +6 ay ve üzeri bebeklerimiz ve küçük çocuklarımız için uygun kıvamda hazırlanmıştır ve hijyenik koşullarda üretilen ürünlerimiz koruyucu ve katkı maddesi içermez BROKOLİ ÇORBASI: Tam bir C vitamini deposu olan brokoli, bebeğinizin sindirimine yardımcı olan lif bakımından zengin bir besin olup bağışıklık sistemini güçlendirir BALKABAĞI ÇORBASI: A vitamini, protein, potasyum ve demir açısından son derece zengin olan balkabağı, aynı zamanda çok önemli bir mineral kaynağıdır. SEBZE ÇORBASI: İçerdiği C vitaminiyle havuç bağışıklık sistemini güçlendirir, lif açısından zengin patates ve fasulye bebeğinizin sindirim sistemine yardımcı olur TARHANA ÇORBASI: Zengin bir besin kaynağı olan tarhana, gelişme çağındaki bebek ve çocukların vücutları için gerekli birçok aminoasit içerir. Ürün Bilgilendirmesi: Bebek ve küçük çocuk ek gıdası tebliğine uygun olarak hazırlanmıştır. Doğal ve katkısız olarak üretilmiştir. El değmeden sterilize edildiğinden tazeliğini tavsiye edilen tüketim tarihine kadar muhafaza eder. Güneş ışığı görmeyen bir yerde saklayabilirsiniz. Kavanoz açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve 48 saat içinde tüketiniz. Ürün tüketilmeye hazırdır. Kullanmadan önce çalkalayınız. Kavanozdaki ürünü tercihinize göre bir kaba boşaltarak veya sıcak su içinde bekleterek ısıtabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver