3
Hazır Yemek kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml

98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
1.000 TL'ye 80 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAM GIDA Satıcı Ünvanı: BETÜL KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804145621200001 Vergi Kimlik Numarası: 5001076681
    Bu ürün KARAM GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Doğal İlikli Kemik Suyu
  • Sağlığın Pratik Formülü
  • Kısık ateşte 24 saat pişirdik, taze sebze ve baharatlarla lezzetlendirdik.
  • Hiçbir katkı maddesi eklemeden, tüm doğallığı ve iyiliğiyle sizlere sunuyoruz.
Geri Bildirim Ver

Veg & Bones İlikli Kemik Suyu Dana 480 ml Yorumları,

Veg&Bones 480 ml ilikli dana kemik suyu katkı maddesi kullanılmadan hazırlanan bir içeriğe sahiptir. Kemik suyunun bilindiği üzere sağlık üzerinde pek çok olumlu etkisi bulunmaktadır. Bu etkilerinden faydalanmak isteyen herkes ilikli dana kemik suyunu tek başına veya yiyecekler içinde tüketerek sağladığı faydalardan yararlanabilir.

 
  • %100 doğal
  • Katkı maddesiz
  • Pratik kullanım

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Özellikleri

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Özellikleri

Veg&Bones ilikli dana kemik suyu özellikleri denildiği zaman birkaç konudan bahsedebilmek mümkündür. Bu konulardan ilki, ilikli dana kemik suyunun içeriğidir. İçeriği %100 doğal ürünler kullanılarak hazırlanmıştır. Katkı maddesi ve koruyucu içermez. Buna bağlı olarak da belirli bir kullanım ömrü bulunur. İçeriğinde kemik iliğinin yanı sıra sebze de yer alır. İlikli dana kemik suyunun lezzetlenmesi ve rahat bir şekilde tüketilmesi için doğal içerikler kullanılmıştır. İlikli dana kemik suyu içerisinde taze sebze ve baharatlar da yer alır. Bu şekilde çok daha lezzetli bir hale gelir. Hazırlanan içeriğin 24 saat boyunca pişirilmesi de önemli bir konudur. Kısık ateş kullanılarak uzun süre pişirilmiş kemik suyu ile hazırlanan yiyeceklerin sağlıklı olmasını sağlamıştır. Tüm doğallığı ve şifası ile kullanıcılara sunulan kemik suyu önemli bir besin kaynağıdır. Veg&Bones temiz içerikli yani katkı maddesiz kemik suyunu tüketicilerle buluşturduğu için sıkça tercih edilir.

 

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Kullanımı

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Kullanımı

Veg&Bones 480 ml ilikli dana kemik suyu yorumları kullanımda çok farklı yemeklerde tercih edilebilir. Sağlıklı çorbalar veya tencere yemekleri yaparken kullanılabilecek bir üründür. Bebek ve çocuklar için özel olarak hazırlanan yemeklerde de kullanılabilir. Pilav ve benzeri yemeklere oldukça yakışır. İlikli dana kemik suyu tek başına tüketilmesiyle de bilinir. Kısık ateşte ısıtıldıktan sonra içilebilmesi mümkündür. Kıvamı sayesinde bu tüketim şekline oldukça uygundur. İlikli dana kemik suyu kas ve iskelet sisteminin korunmasını sağlar. Vücut direncinin artmasında ve bu şekilde yaşanabilecek hastalıklara karşı savaşmada da önemli bir besindir. Destekleyici bir ürün olarak alınabilmektedir. Katı halde satışa sunulan et ve kemik sularından farklıdır. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu bulunmaz. Kemik suyu doğal olarak kolajen içermesi ile bilinir. Bu şekilde vücuttaki hücrelerin yenilenmesini sağlayan bir etkisi de bulunur.

 

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Fiyatı

Veg&Bones İlikli Dana Kemik Suyu 480 ml Fiyatı

Önemli bir besin değerine sahip olan ilikli dana kemik suyu insan sağlığı için önemli faydalara sahiptir. Tamamen doğal, katkısız olması fiyatının belirlenmesinde etkilidir. Hem yetişkinlerin hem de çocukların tüketimi için uygundur. Yemeklerin hazırlanma aşamasında içine konularak tüketebileceğiniz gibi sabahları aç karnına içerek de sağladığı faydalardan yararlanabilirsiniz. İçeriğinde ek olarak taze sebzeler ve baharatlar kullanılması tadının güzelleşmesini sağlamıştır. Pratik kullanımı, kavanoz içerisinde satışa sunulması gibi özellikleri ile de öne çıkar. Kısık ateşte uzun süre pişirilerek hazırlanan ilikli kemik suyu taze baharat ve sebzeler eklenerek daha lezzetli ve vitamin deposu haline gelmiştir. Pek çok hastalığın iyileşmesinde katkı sağlayan, dirençli bir vücut sistemi için önemli bir yere sahip olan Veg&Bones 480 ml ilikli dana kemik suyu fiyatı hakkında bilgi almak ve ürün özelliklerini öğrenmek için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Buradan ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.