3
Çeşni kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Vegeta Sebzeli Çeşni 1 Kg

495 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vegeta Sebzeli Çeşni 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ithal bakkal Satıcı Ünvanı: HAMİN BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620337322
    Bu ürün ithal bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sebzeli Klasik Çeşni Vegeta, doğadaki en taze sebze, baharat, ot ve özenle seçilmiş içeriklerin büyük bir ustalıkla harmanlanmasından meydana gelen çok amaçlı bir çeşnidir. Yemeklerinize bahçeden gelen taptaze bir aroma, damaklara yayılan bir lezzet ve iştah açıcı bir dokunuş katacak. İçindekiler: Tuz, kurutulmuş sebzeler %15,5(havuç, patates, soğan, kereviz, maydanoz yaprakları) lezzet artırıcılar (mono sodyum glutamat, di sodyum inosinat), şeker, baharatlar, mısır nişastası, renklendirici (riboflavin).
Geri Bildirim Ver

Vegeta Sebzeli Çeşni 1 kg

Yemek yaparken lezzet vermesi için pek çok farklı ürün kullanılır. Bunlar arasında tatlandırıcı olarak baharat ve çeşniler ön plana çıkar. Vegeta sebzeli çeşni, yemekleri lezzetlendirmek için kullanılabilecek bir seçenektir. Zengin içeriği ve kalitesi ile öne çıkar. Bu çeşni çorba, pilav ya da herhangi bir tencere yemeğinde kullanılabilir. Aynı zamanda salata soslarında ya da balık, tavuk, et yemeklerinde dahi kullanıma uygundur. Pratik bir tüketime ve uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Bu seçeneğin içerisinde özenle seçilmiş otlar, baharatlar ve pek çok farklı kurutulmuş sebze bulunur. Yemeklerin lezzetini artırmada son derece etkili olan bu ürün, mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Siz de bu seçenekle lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Lezzet artırıcı etki
  • Kurutulmuş sebzeler ile zengin içerik
  • Uzun süreli kullanım

Lezzetli Vegeta Sebzeli Çeşni 1 kg Özellikleri

Lezzetli Vegeta Sebzeli Çeşni 1 Kg Özellikleri

Çeşniler ve baharatlar, yemekleri tatlandırmanın hem etkili hem de kolay yollarından biridir. Vegeta çeşni ise lezzetli yemek yemeyi sevenler için adeta vazgeçilmezdir. Besinin içerisinde lezzetlendirmeye yarayan tuz, baharat ve mevsiminde toplanıp kurutulmuş birtakım sebzelerin yaprakları bulunur. Özenle seçilmiş ve harmanlanmış tüm bu malzemeler her yemekte kolaylıkla kullanılabilir. Vegeta’nın bu eşsiz çeşnisi ile az miktarla çok oranda yemek tatlandırılabilir. Taze sebze ve baharatlardan üretilen bu çeşni, uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Pratik bir kullanımı vardır. Talep edilen oran, yapım sırasında yemeğe eklenir. Böylelikle son derece eşsiz bir yemek deneyiminin kapıları açılır. Vegeta sebzeli çeşni 1 kg şeklinde satışa sunulur. Siz de bu sebzeli çeşniyi kullanarak, bir şefin elinden çıkmış gibi lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Bu lezzetli seçeneği güven içinde tüketebilirsiniz.

Enfes Vegeta Sebzeli Çeşni 1 kg Yorumları

Enfes Vegeta Sebzeli Çeşni 1 Kg Yorumları

Yemek yaparken kullanılan ürünlerden biri olan lezzet vericiler, enfes yemekler için vazgeçilmezdir. Özellikle sebze ve baharatlı içeriğe sahip olan tatlandırıcı çeşniler, yemeklerin tadını değiştirmeden lezzetini artırmaya kadar pek çok amaçla kullanılır. Bu çeşit Vegeta markalı sebzeli çeşni, pratik kullanıma sahiptir. Yemek yaparken işinizi fazlasıyla kolaylaştırır. Zengin bir içeriğe sahip olduğu için pek çok malzemeden tasarruf etmenize de olanak sağlar. Az bir miktar ile yüksek oranda yemeklerinizi tatlandırabilirsiniz. Vegeta çeşni ile yalnızca belirli yemekleri değil, istediğiniz herhangi bir tuzlu yemeği de tatlandırabilirsiniz. Bu çeşni, uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu nedenle tercih edilesi pratik bir ürün olarak karşınıza çıkar. Vegeta sebzeli çeşni 1 kg yorumları ile seçenek hakkında kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda tüketim şekilleri ile ilgili de fikir edinebilirsiniz.

Cazip Vegeta Sebzeli Çeşni 1 kg Fiyatı

Cazip Vegeta Sebzeli Çeşni 1 Kg Fiyatı

Çeşni kullanımı, yemek yaparken lezzet arttırmanın en kolay yollarından biridir. Çeşni çeşitlerinden biri olan Vegeta sebzeli seçenek, lezzeti ile mutfakların vazgeçilmezdir. Aynı zamanda geniş bir kullanım alanına sahiptir. Çorba, pilav, sos ve herhangi bir tencere yemeğinde kullanılabilir. Aynı zamanda balık, et, tavuk yemeklerinde de tercih edilebilir. Özellikle et yemeklerinde tercih edilen Vegeta çeşni, lezzet artırmak için kullanılabilecek yardımcı bir üründür. Bunların haricinde zeytinyağlı yemeklerde, makarna soslarında, köfte harcında ve salata soslarında da kullanılabilir. Vegeta sebzeli çeşni 1 kg fiyatı ürünün satıldığı gramaja ve içeriğine göre şekil alır. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere hitap eder. Yemekler için vazgeçilmez olan Vegeta çeşniyi Trendyol üzerinden cazip fiyatlarda ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu eşsiz lezzete son derece kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.