8
Şofben kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Veito Flow S Ani Su Isıtıcı 9000 W.

3.570 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
10 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.600 TL
52 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.600 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.650 TL
10 saat 52 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.890 TL3.780 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Veito Flow S Ani Su Isıtıcı 9000 W.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Drz.com.tr Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YEŞİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9500398146
    Bu ürün Drz.com.tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli şofben A sınıfı enerji verimliliği sağlayarak merkezi ısıtma sistemine bağlı olan iş yeri ve evlerde de kullanılır.
  • Veito Flow S suyu en kısa sürede istenen seviyede ayarlar ve hem alandan hem de enerjiden tasarruf eder.
  • Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 w güç harcayarak yüksek performansta ısıtma deneyimi sunarken düşük enerji tüketimine sahiptir.
  • Veito Flow S ani su ısıtıcı, sıcak su için depolama ya da ısıtma gibi ön işlemlerin hiçbirine ihtiyaç duymaz.
  • Veito Flow S monofaze 9000 w gücü suyu istenen seviyeye kısa sürede getirir.
  • 3 kademeden oluşan güç kontrolü sayesinde güç isteğe bağlı manuel olarak da ayarlanır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Yakıt Tipi Elektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Veito Flow S 9000 W Ani Su Isıtıcı

Beklemeye gerek olmadan hızlı ve verimli bir şekilde sıcak su temin eden şofbenler oldukça işlevsel cihazlardır. Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 W, merkezî ısıtma sistemine bağlı olan ev ve iş yerlerinde pratik bir kullanım olanağı tanır. İhtiyaç duyulan sıcaklıkta suyu saniyeler içinde temin etmeyi sağlayan bu ısıtıcı, güvenli kullanımı mümkün kılan özellikleriyle beğeni kazanır. Veito Flow S 9000 W ani su ısıtıcı; zamandan, alandan ve enerjiden tasarruf etmek isteyenlere hitap eder. Kalite ve işlevselliği bir arada sunan su ısıtıcı, uzun vadeli kullanımda büyük avantaj sağlayan bütçe dostu bir cihazdır.

  • Enerji Verimliliği Sınıfı: A
  • Çalışma Prensibi: Merkezî ısıtma sistemi
  • Isı ayarı: 3 kademeli

Veito Flow S 9000 W Beyaz Ani Su Isıtıcı Özellikleri

Veito Flow S 9000 W Beyaz Ani Su Isıtıcı Özellikleri

Su ısıtma konusundaki etkili performansıyla adından söz ettiren Veito Flow S 9000 W beyaz ani su ısıtıcı, gündelik hayatı kolaylaştıran bir cihazdır. Evinizde ve iş yerinizde Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 Watt cihazının işlevselliğinden yararlanabilirsiniz. Saniyeler içinde dilediğiniz sıcaklıkta su temin edebilen bu cihazı birden fazla noktaya bağlamak mümkündür. Bu sayede mutfak ve banyo için ayrı ısıtıcı almanıza gerek kalmaz. Sıcak su temin etmek için depolama ve ısıtma gibi ön işlemlere gerek kalmadan büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlar. Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 W beyaz ürününde 3 kademeli güç kontrolü bulunur. Bu sayede hem ihtiyaç duyduğunuz ideal ısı ayarını belirleyebilir hem de enerji tüketimini kontrol altında tutabilirsiniz.

Veito Flow S 9000 W Beyaz Ani Su Isıtıcı Güvenli midir?

Her mevsim hızlı sıcak su ihtiyacını karşılama olanağı tanıyan su ısıtıcı, güvenlik ön plana alınarak dizayn edilir. Söz konusu cihazın ısınma emniyeti, arıza oluşumu ve olası kazaları önleyerek konforlu ve güvenli bir kullanımı mümkün hâle getirir. Veito Flow S 9000 W beyaz ani su ısıtıcı oldukça kompakt bir yapıda olması sayesinde kısıtlı alana sahip olan pek çok alanda kullanıma uygundur. Cihazın ağır bir yapıda olmaması, uzun vadeli kullanımda ve deprem gibi beklenmeyen durumlarda güvenlik açısından bir hayli avantaj sağlar. Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 W-ücretsiz montaj ürününü kullanım talimatlarına uygun olarak kullanmanız tavsiye edilir. Bu sayede uzun yıllar konforlu ve güvenli bir şekilde sıcak su temin edebilirsiniz.

Veito Flow S 9000 W Ani Su Isıtıcı Enerji Tasarrufu Sağlar mı?

Ergonomik tasarımı sayesinde alan tasarrufuna olan katkısıyla ön plana çıkan Veito Flow S 9000 W beyaz ani su ısıtıcı, aynı verimliliği enerji için de gösterir. A enerji sınıfına dâhil olan söz konusu cihaz, sıcak suya ihtiyaç duyulan anlarda düşük enerji tüketimiyle maksimum verimlilikte bir performans gösterir. Elektrik ve doğal gaz tüketimini minimum seviyede tutarak uzun vadede bütçe aşımına neden olmayan bu cihaz, kaliteli ve hesaplı olması sebebiyle kullanıcıların takdirini kazanır. Veito Flow S 9000 W beyaz ani su ısıtıcı aynı anda hem mutfak hem de banyo için yeterli sıcak su temin eder. Bu sayede iki farklı cihaz kullanarak faturanızın da iki katına çıkmasını önleyebilirsiniz. İşlevsellik ve verimliliği buluşturan bu cihaz uzun vadede tasarruf açısından büyük avantaj sağlar. Veito Flow S ani su ısıtıcı 9000 W yorumlarına göz atarak kullanıcı deneyimlerinden yararlanma olanağınız bulunur. Siz de bu tasarruflu ısıtıcıya sahip olmak isterseniz Trendyol'un alışveriş kolaylığından faydalanabilirsiniz.