2
Mineral kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Venatura Magnezyum Sitrat Ve P-5-p (VİTAMİN B6) Takviye Edici Gıda

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,99 TL
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Venatura Magnezyum Sitrat Ve P-5-p (VİTAMİN B6) Takviye Edici Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Fiyatlar Satıcı Ünvanı: BUĞLEM İLAÇ MEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188093268300001 Vergi Kimlik Numarası: 1880932683
    Bu ürün Mutlu Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Venatura Magnezyum Sitrat ve P-5-P (Vitamin B6) Takviye Edici Gıda

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Venatura Magnezyum Sitrat ve P-5-p Takviye Edici Gıda 60 Tablet

Günümüzde değişen yaşamla birlikte insanların beslenme alışkanlıkları da değişmeye başlamıştır. İnsanlar, günlük hayatın koşturması içerisinde bağışıklık sistemini güçlendirmek, enerjik ve canlı hissetmek, normal beslenmeyi takviye etmek ve düzenli beslenemediği durumlarda vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karşılayabilmek için bazı takviye edici gıdalara başvurmaktadır. Bu takviye edici gıdalar, hücrelerin yenilenmesine ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak sağlar. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sunan bu takviye edici gıdalar, mineraller, vitaminler, bitkiler, enzimler ve proteinler gibi bazı besin öğeleri kullanılarak çeşitli şekillerde hazırlanmaktadır. Takviye edici gıdaların bir hastalığı tedavi etmek gibi bir amacı bulunmamaktadır. Bu nedenle bir ilaç yerine tavsiye edilmez ve satılmaz. Venatura Magnezyum Sitrat ve P-5-P, takviye edici bir gıda olup bireyin günlük ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri almasına yardımcı olur.

  • 60 Tablet
  • Magnezyum ve Vitamin B6 İçerir
  • Takviye Edici Gıda

Venatura Magnezyum Sitrat Takviye Edici Gıdanın İçeriği

Takviye edici gıdalar, doğal beslenmenin yerine geçmediği için düzgün beslenmeye özen gösterilmelidir. Fakat vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin eksikliklerini tamamlamak için takviye edici gıdaların kullanılması önerilmektedir. Takviye edici gıdalar, kapsül, tablet, tek kullanımlık toz paketler gibi formlarda üretilmektedir. İki yaşından küçük bebekler için gıda takviyeleri üretilmemektedir. Takviye edici bir gıda olan 2331, Magnezyum ve Vitamin B6(piridoksin) etken maddelerine sahiptir. Magnezyum miktarı 1 tablette 200 mg olup %BRD 53,33’tür. Vitamin B6(piridoksin) miktarı ise 1 tablette 5 mg olup %BRD 357,14’tür. Bu takviye edici gıdanın içindekiler: sitrik asidin magnezyum tuzları, sertleştirici(polivinilpirolidon), hacim arttırıcı(selüloz), topaklanma önleyici (yağ asitlerinin magnezyum hatları), hacim arttırıcı (çapraz bağlı sodyum karboksimetil selüloz), topaklanma önleyici (silikon dioksit)’dir. Tablet şeklinde üretilen bu takviye edici gıdanın net miktarı 60 tablettir.

Venatura Magnezyum Sitrat Takviye Edici Gıdanın Kullanımı

Menşe ülke yani bu ürünün üretildiği ülke Türkiye’dir. Magnezyum’un menşe ülkesi Almanya, Vitamin B6’nın menşe ülkesi ise Japonya’dır. Takviye edici gıda onay numarası: 005717-08.04.2019’dur. Takviye edici bir gıda seçerken ve kullanırken dikkat etmek gerekir. Bu konuda bilinçli olmak ve güvenilir ürünleri tercih etmek önem kazanmaktadır. Ayrıca bu tarz ürünlerin kullanım miktarı ve şekli de oldukça önemlidir. Günlük olarak belirtilen miktarlardan fazla takviye edici gıda kullanmak olumsuz sonuçlara neden olabilir. Bu nedenle belirtilen miktarların dışına çıkmamak ve düzenli olarak bu takviye edici gıdaları kullanmak ürünün faydasının da artmasına yardımcı olacaktır. Bu takviye edici gıdanın günlük olarak bir bardak suyla bir tablet şeklinde alınması önerilir. 11 yaş ve üzeri kişilerin kullanımına uygun bir üründür. 25°C’nin altında kuru ve serin yerlerde muhafaza edilmelidir.

İndirimli Venatura Magnezyum Sitrat Fiyatları ve Yorumları

Takviye edici gıdalar vücutta güçlü etkileri olan aktif maddeler içermektedir. Bu nedenle dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Takviye edici gıdaları herhangi bir ilaçla birlikte kullanmamak gerekir. Ayrıca bir ilaç yerine geçmediği için bu takviye edici gıdaları reçeteli ilaç yerine kullanmak da yanlıştır. Gıda takviyelerini çok fazla kullanmak oldukça zararlıdır. Çünkü fazla olarak kullanılan takviye edici gıdalar sağlık sorunlarına yol açabilir. Magnezyum sitrat takviye edici gıdanın içinde bulunan besin öğeleri, içerdiği maddelerin miktarı ve ürünün tüketilmesi gereken günlük miktar etikette sayısal olarak belirtilmektedir. Takviye edici gıdalar, çocukların göremeyeceği ve erişemeyeceği yerlerde ambalajlı olarak saklanmalıdır. Ayrıca tavsiye edilen günlük alım dozu aşılmamalıdır. Herhangi bir tedavi için kullanılmayan bu ürünü, hamilelik, emzirme ve ilaç kullanılması gibi durumlarda doktora danışarak kullanmak daha doğrudur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Venatura magnezyum sitrat ve p-5-p takviye edici gıda 60 tablet kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.