Venatura Pro Vitamin B5 Onarıcı Bakım Kremi

101,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Venatura Pro Vitamin B5 Onarıcı Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EczHanem Satıcı Ünvanı: ECZHANEM ÖZEL SAĞLIK KOZMETİK ITRİYAT İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324086112500001 Vergi Kimlik Numarası: 3240861125
    Bu ürün EczHanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VeNatura Provitamin B5 Onarıcı Bakım Kremi Her yeni gün, yeni bir başlangıçtır. Dekspantenol cilt yapısında önemli bir yere sahip olup, sağlıklı cildin yapı taşını oluşturan önemli bir vitamindir. VeNatura Provitamin B5 Onarıcı Bakım Kremi, Lanolin ve Provitamin B5 (dekspantenol) içeriği ile yoğun nemlendirme sağlar. Yoğun kıvamı ile en kuru cilt bölgelerini derinlemesine nemlendirir ve koruma sağlar. İçindekiler: Paraffin, Panthenol, Lanolin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A). Kullanım önerisi: El ve ayak nemlendirme için kullanılır. Kuru bölgeye az miktarda sürün. Emilinceye kadar hafifçe cildinize yedirin. Günde 1 veya 2 kez kullanılabilir. Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Oda sıcaklığında saklayınız. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Göz ile temas halinde derhal bol su ile yıkayınız. Haricen kullanılır. Ağız yoluyla almayınız. Net Miktar: 30 gr Menşe Ülke: Türkiye Ürün Satış Sözleşmesi
  • Tüm ürünlerimiz. Orijinal, Faturalı ve Garantilidir. Firma bünyemiz de satılan tüm ürün gruplarımız yeni üretim ve yeni tarihli olup, Miadı yakın tarihli ürünler satılmamaktadır. Ambardan Bilişim ve Pazarlama Anonim Şirketi olarak, E-Fatura ve E-Arşiv mükellefiyiz firmamızdan satın aldığınız tüm ürünlerinizin faturaları mail adreslerinize otomatik olarak gönderilmektedir. *Ürünlerle birlikte fatura gönderimi yapılmamaktadır! Faturası eline ulaşmayan tüm müşterilerimiz alışveriş yaptığı platform üzerinden fatura talebinde bulunabilirler. *Tüm ürünlerimiz Türkiye’nin en iyi lojistik firması olan, YURTİÇİ KARGO ile gönderilmektedir. Başka kargo firması ile çalışmıyor ve çıkış yapmıyoruz.
Geri Bildirim Ver