Ventoso V3 Megaturbo 5500 Verde Fön Makinesi 2500w

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3. Ürüne 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.519 TL
600 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
1.670 TL

Ürün Bilgileri

Ventoso V3 Megaturbo 5500 Verde Fön Makinesi 2500w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 525 gram hafiflik 2500 Watt MegaTurbo GÜÇ SIFIR Manyetik kirlilik Doğa dostu ürün Çift katmanlı izolasyon Uzun ömürlü ve güçlü İtalyan Universal AC Motor En üst kalite Nikel-Krom rezistans %100 İtalyan Güvenlik sağlayan termostat 72,4 m3 hava akışı 70,2 desibel ses limitli 3 mt flexi kablo 4 sıcaklık ve 2 hız ayarı Kaydırmazlık bantı Anında soğutma için soğutucu düğmesi 220-240 V 50-60 Hz gerilimde çalışma olanağı Standart cihazlara göre 2 kat daha etkin şekillendirme Daha hızlı kurutma Geniş ve dar 2 adet yüksek ısıya dayanıklı fön gagası Çıkarılabilir ve temizlenebilir filtre Doğru hava akışı için seramik ızgara CE Belgeli 2 yıl garanti Profesyonel kullanım içindir

Ürün Özellikleri

  • Güç 2500 W
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Isı Ayarı 4 Kademeli
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Profesyonel
  • Renk Siyah
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Motor Tipi AC
  • Difüzör Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi F
Geri Bildirim Ver

Ventoso V3 Megaturbo5500 Verde Profesyonel Fön Makinesi Siyah

Kadın ya da erkek her yaştan kişinin belirli zaman aralıklarıyla uğradığı işletmelerden olan kuaförler ve berberler, saçların hem güzel görünmesi hem de bakımlı olması için çeşitli işlemler uygular. Özel bir hazırlık gerektiren davetlerde ya da sadece aynaya bakıldığında mutlu olmak için saçınızı yaptırmayı tercih edebilirsiniz. Saç yıkama sonrası kurutma, şekillendirme ve sıklıkla düzleştirme amaçlı kullanılan fön makineleri, saç kesimi sonrası da güzel görünüm kazandırmak için hem kadın hem de erkekler için kullanılır. Zaman ve kullanım kalitesi bakımından Ventoso V3 tüm özellikleri ile müşterilerin beklentilerini karşılayan bir makinedir. Bu ürünü mesleği gereği kullanan kişiler ya da kendi odasında profesyonel bir hizmet almak istediği için evde kullanan kişiler, yorumlarında ürünün hafifliğinden de memnun kaldıklarını belirtirler.

  • Ergonomik tasarım
  • Yüksek performans
  • Sıfır manyetik kirlilik

Geleceği Düşünen Doğa Dostu Ürünün Özellikleri

Geleceği Düşünen Doğa Dostu Ürünün Özellikleri

Saç kurutma ve fön makineleri günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız ürünlerdendir. Bu nedenle doğru seçim yapmak ve uzun yıllar kullanım sağlamak müşteri için önemlidir. Yanlış seçilen ya da kalitesiz makineler saçlara kırılma, dökülme, yıpranma gibi kısa ya da uzun süreli zararlar verebilir. Ayrıca kullanılan makinenin doğa dostu olması önemlidir. Ventosa V3 Megaturbo 5500 Verde sıfır manyetik kirliliğe sahip özel üretimi ile öne çıkar. Çift katmanlı izolasyon özelliği de bulunan makine, hareket kabiliyeti kazandıran 3 metre kablosu ile kullanım kolaylığı sağlar. Özellikle çok fazla prizi bulunmayan ya da çok hareket edilmesi gereken alanlarda yüksek verim elde edilir. Rahat kavranan çift katmanlı gövde ve ergonomik sap ile beklentileri yüksek oranda karşılar. Doğa dostu bir ürün olduğundan, ekolojik yaşama saygılı kişilerin öncelikli tercihlerinden biridir.

Ayarlanabilir Sıcaklık ve Devir Gücü

Ayarlanabilir Sıcaklık ve Devir Gücü

Saçlarınızın kuru ya da nemli olmasına göre farklı güç değerlerinde bir makine tercih etmeniz gerekir. Yüksek değerde olanlar saçlarınızı çabuk kurutur. Anca çabuk kurutma sağlasa bile ürünün ağırlığı önemlidir. Örneğin, uzun saçlar ya da düzleşmesi zor olan kıvırcık saçlar için dakikalarca kullanılacak olan fön makinesinin hafif olması istenir. Böylece istediğiniz saçlara yorulmadan sahip olabilirsiniz. Saç tiplerine göre az ya da çok ısı uygulanması gerekir. Örneğin kalın telli saçlar için yüksek ısı gerekirken ince telli olanlar için düşük ısılar yeterlidir. TR V3008 V3 Megaturbo 5500 Verde Profesyonel Fön Makinesi - siyah rengi ve fonksiyonları ile sizi memnun edebilir. 4 ayrı sıcaklık ve 2 ayrı hız ayarı olması, farklı kullanım amaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır. Çeşitli sıcaklık ayarları ile kalıcılığı üst düzeye çıkarır.

Ventosa V3 Megaturbo 5500 Verde Fiyatları ve Yorumları

Ventosa V3 Megaturbo 5500 Verde Fiyatları ve Yorumları

Güzel bir görünümü tamamlayan önemli unsurlardan biri de saçların bakımlı ve hacimli görünmesidir. Saçların parlak görünmesine destek olan soğuk üfleme özelliği kuru saça uygulandığında bukle yapma şansı da sunar. V3008 üst kalite nikel-krom rezistansı ve güçlü İtalyan AC motoruyla dayanıklı bir üründür. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanımı olan bu fön makinesi sessiz olması ile kullanan kişiler için vazgeçilmezdir. Sabah erken saatlerde işe ya da okula gitmek için hazırlanırken veya akşam bir iş yemeğine giderken ürünü kullanmanız gerekebilir. Bu durumda çok ses çıkarmaması, özellikle evde kullanım sırasında önemlidir. Etkin şekillendirme sağlayan Ventosa TR V3008 fiyatı ile bütçenizi zorlamaz. Kampanyaları takip edebilir ve Ventosa TR V3008 yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’un sunduğu fırsatlardan faydalanabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için profesyonel saç bakımını seçebilirsiniz.