Genel Markalar Beko Uyumlu 4+4göz Küçük Yazar Kasa Para Çekmecesi

619 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beko Uyumlu 4+4göz Küçük Yazar Kasa Para Çekmecesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baykodpos Satıcı Ünvanı: CINGILLIOĞLU BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209014709500018 Vergi Kimlik Numarası: 2090147095
    Bu ürün Baykodpos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lütfen Dikkat - Bu Ürün Yazarkasa Değildir, Beko Yazar kasalarla uyumlu küçük boy yazar kasa pos para çekmecesi. Ürün anahtarlı olup iki türlü kullanım mümkündür. Ya beko uyumlu ayarlanır sadece alttaki manuel dilden veya Beko yazar kasa üzerindeki tuş ile açılabilir, bu kullanımda anahtarla açılamaz anahtar sadece kilitler. Ya da manuel ayarlanır posla bağlantısı olmaz sadece anahtarla açılır kapanır. (2021 sonrası üretilen 300TR ler çekmece çıkışı vermediği için bu model kasalarda manuel kullanım ile açmak mümkündür, yazar kasa ile açılamamaktadır). 3 Kağıt para,8 madeni para gözü, 1 Kartvizitlik bölmesi Sıfır, kutusunda, adınıza faturalı. Ölçüler:24*28*8,5cm (G*D*Y) Renk:Beyaz Gövde:Bel Üstü Metaldir, Bel Altı Ve Çekmece İçi Plastiktir Ürün Mini Modeldir, Yer Kaplamaz Para Sirkülasyonu Düşük İşletmeler İçin Uygundur Paket içeriği: 1 x nakit çekmecesi (resimde gösterilen nakit ve madeni paralar dahil değildir) 1 x anahtar 1 x RJ11 kablosu Uyarı: -Lütfen boyutları iyice kontrol edin ve satın alın. Ürünün boyutu normalden biraz daha küçük. -Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin. -Lütfen resimlerdeki ayrıntıları göstermek için büyütüldüğünden, listedeki gerçek boyutları dikkate alın. -Ürün bağlantı şekli isteğinize göre uyarlanıp gönderildiği için ürünlerde değişim ve iade bulunmamaktadır.
Geri Bildirim Ver